ελληνική μουσική
134 online   ·  205.849 μέλη

Δημήτρης Ζερβουδάκης - Πως να αναπνεύσω

tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
31.12.2009, 06:18

Δημήτρης Ζερβουδάκης : "ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ".

Συμμετέχει η Σοφία Γεωργαντζή.

Οι ηχογραφήσεις αυτού του δίσκου ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη, την άνοιξη του 2009 και συνεχίστηκαν στην Αθήνα, όπου και ολοκληρώθηκαν το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς.

Η δημιουργία των τραγουδιών πάει πίσω μέχρι και το 1994, μιας και για παράδειγμα το "Ενός λεπτού ταξίδι" γράφτηκε τότε. Η προετοιμασία του υλικού των ενορχηστρώσεων, διήρκεσε από το 2007 έως και την τελευταία στιγμή της ολοκλήρωσης του δίσκου.

Για μια ακόμη φορά, με μεγάλη μου χαρά, πρέπει να πω, πως η απόλυτα δημιουργική προσέγγιση όλων των φίλων μουσικών, έκανε τη διαφορά στο αποτέλεσμα! Τους ευχαριστώ από καρδιάς με την ευχή να ανταμώνουμε ξανά και ξανά...

Αγαπημένε μου φίλε Σπύρο Οικονομάκο σε ευχαριστώ για την πίστη, την αφοσίωση μα και το ασίγαστο πείσμα σου όλα αυτά τα χρόνια!

Αγαπητοί φίλοι, στο σημείο αυτό, σας παρουσιάζω την "ομότεχνη" Σοφία Γεωργαντζή, σε μια γυναικία συμπληρωματική θα έλεγα προσέγγιση της τραγουδοποιίας! Σοφία σε ευχαριστώ ολόψυχα, για την σπουδαία μα και τόσο απρόσμενη δημιουργική σου βοήθεια! Σου εύχομαι καλή αρχή, μα και καλό ταξίδι στην περιπέτεια της μουσικής.

Τέλος να πω πως το "Πως να αναπνεύσω" είναι μια απόλυτα ανεξάρτητη παραγωγή. Με αυτήν ξεκινά την δραστηριότητά της η νέα δισκογραφική εταιρία με διακριτικό τίτλο "ΚΥΜΑ". (Δημήτρης Ζερβουδάκης - από το ένθετο του δίσκου)


#1   
ageras
Βετεράνος
Chat
31.12.2009, 09:54

Πολύ ενδιαφέρον η καινούρια δουλειά του Ζερβουδάκη.

Τον κύριο λόγο τον έχουν τα λαϊκα ακούσματα χωρίς να λείπουν οι blues αλλά και rock πινελιές.

Να πω οτι το "Κύμα" είναι το label του Ζερβουδάκη.


#2   
XeniaRodo
Βετεράνος
Chat
31.12.2009, 11:18
ωραίο εξώφυλλο... αν και άσχετο με τον τίτλο (νομίζω)...
#3   
dafnoula
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
04.01.2010, 09:42


#4   


Αυτά τα διάβασες;