ελληνική μουσική
547 online   ·  204.510 μέλη

Το πρώτο διαδικτυακό talent show '' e-starshow''

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
18.08.2010, 03:31

Και είναι το μόνο - μέχρι σήμερα - show που σου δίνει την δυνατότητα να σε δει κυριολεκτικά όλος ο κόσμος !

Σκοπός του E-STARSHOW.GR είναι να ανακαλύψει πραγματικά ταλέντα, χωρίς την reality πλευρά του πράγματος αλλά και χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένα standards για την εξωτερική εμφάνιση ή το είδος της μουσικής που ο καθένας από τους συμμετέχοντες θέλει να υπηρετήσει !

Η πρώτη φάση των οντισιόν έχει ήδη ξεκινήσει. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η ακόλουθη: Αφού έχετε συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής, παραλαμβάνετε ένα email με τα στοιχεία σας και ένα κωδικό συμμετοχής. Μετά, ετοιμάζετε ένα home video με όποιο μέσο θέλετε (web camera, ψηφιακή μηχανή, κινητό τηλέφωνο, επαγγελματική λήψη ή όπως νομίζετε!). Η ποιότητα του video μην σας αγχώσει γιατί δεν θα κριθείτε από αυτό. Στο home video πείτε 1 - 2 τραγούδια a cappella και κάντε μία μικρή παρουσίαση του εαυτού σας με όποιο τρόπο επιλέξετε εσείς!

Προσοχή! Για να μπορέσετε να στείλετε το Video πρέπει να έχετε ήδη συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής, γιατί θα σας ζητηθεί ο κωδικός συμμετοχής που σας έχει σταλεί με email. Από όσους έχουν στείλει video θα επιλεγούν 300 άτομα. Αυτοί θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των οντισιόν, δηλαδή live μπροστά στους κριτές!

Μόνο 16 άτομα όμως θα καταφέρουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και θα λάβουν μέρος στα live, τα οποία θα είναι 1 φορά την εβδομάδα και θα προβάλλονται σε επεισόδια αποκλειστικά και μόνο στο internet και συγκεκριμένα στο e-starshow.gr !

Εάν λοιπόν, είσαι από 16 χρονών και πάνω, δήλωσε τώρα συμμετοχή ! Ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία και η είσοδός σου στον χώρο του θεάματος απέχουν μόλις ένα click από εσένα, αρκεί να πιστεύεις ότι είσαι star !

Γιατί star γεννιέσαι ... δεν γίνεσαι !!!

Τα προσωπικά δεδομένα των αιτήσεων θεωρούνται εμπιστευτικά και δεν θα δοθούν σε εταιρίες ή τρίτα πρόσωπα.

Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ


επισυναπτόμενα: sta.JPG 
#1