ελληνική μουσική
266 online   ·  205.094 μέλη

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους Επισκέπτες στο Fuzz Club

marylin
MusicHeaven Guru
Chat
07.11.2010, 08:50

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 14 Επισκέπτες του, «πληθωρικοί» και πολυτάλαντοι, εισβάλλουν πάνω στη σκηνή για δύο βραδιές και μας οδηγούν στο δικό τους μουσικό ταξίδι: μία περίεργη ισορροπία ανάμεσα στο παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό από τη μια μεριά και το Rock, το Pop και το Dub από την άλλη, που δένει με ένα μοναδικά ιδιαίτερο τρόπο.

Μαζί τους θα εμφανιστεί και στις δύο συναυλίες το πολυφωνικό σχήμα «ΔΙΩΝΗ», συμμετέχοντας σε κομμάτια των Επισκεπτών, ενώ θα παρουσιάσει και κομμάτια από το soundtrack της ταινίας «Ψυχή Βαθειά» του Παντελή Βούλγαρη, όπου ο Γιάννης Αγγελάκας έγραψε τη μουσική και τα τραγούδια.

Μετά τη συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα με το σχήμα “ΔΙΩΝΗ” για τη μουσική της ταινίας, αποφάσισαν να συνεργαστούν και σε περιορισμένο αριθμό συναυλιών. Θα εμφανιστούν, για δύο βραδιές μαζί, στην Αθήνα, στο Fuzz Club, στις 29 και στις 30 Ιανουαρίου. Το πολυφωνικό σχήμα “ΔΙΩΝΗ” αποτελείται από τις Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση και τις Ευαγγελία, Παρασκευή και Χριστίνα Γκόγκου.


Προπώληση: Ticket House Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ: 210 3608366 
Online sales: http://www.ticketpro.gr  />
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 € & 15 € 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Οι Επισκέπτες είναι η ορχήστρα που έφτιαξε ο
Γιάννης Αγγελάκας μετά τη διάλυση του συγκροτήματος ΤΡΥΠΕΣ το 2001. Αποτελείται από 14 καταξιωμένους μουσικούς και η μουσική τους ισορροπεί ανάμεσα στο παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και το λαϊκό από τη μια μεριά και το Rock, το Pop και το Dub από την άλλη, με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο δίσκος τους «Από ‘δω και πάνω» είναι μια ξεχωριστή πρόταση για την ελληνική μουσική που γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το ελληνικό κοινό και τον τύπο. Κυκλοφορεί από την εταιρεία που δημιούργησαν οι Επισκέπτες, την ALL TOGETHER NOW, με σκοπό να καλύψει τις δικές τους παραγωγές. Αυτή τη στιγμή αριθμεί ήδη 5 δίσκους.

Οι συναυλίες των ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ανά την Ελλάδα έχουν πολλή θερμή ανταπόκριση, καθώς το πολυπληθές της ορχήστρας, η εξαιρετική σκηνική παρουσία και η ξεχωριστή μουσική τους εκτέλεση μετατρέπει τις συναυλίες τους σε ένα πολύχρωμο πανηγύρι ρυθμών και ηχ οχρωμάτων. Στις συναυλίες αποδίδονται με ξεχωριστό τρόπο τα κομμάτια του «Από ‘δω και πάνω», κομμάτια από το soundtrack «Ο Χαμένος τα παίρνει όλα» και διασκευές κομματιών του συγκροτήματος ΤΡΥΠΕΣ, καθώς και κομμάτια από τον καινούριο δίσκο που ηχογραφείται αυτή τη στιγμή.  

Οι Επισκέπτες είναι:

ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ – Ηλεκτρονικά
ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ – Μπαγλαμάς, φωνητικά
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - Ηλεκτρικές Κιθάρες
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ – Μπάσο σαξόφωνο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - Τρομπόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Τρομπέτα
ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ - Βιολοντσέλο
ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ-Βιόλα
ΚΕΛΛΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - Βιολί
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ - Ακ. Μπάσο
ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - Ακουστική κιθάρα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ - Κρουστά
ΝΙΚΟΣ ΑϊΒΑΖΙΔΗΣ - Κρουστά
ΤΙΤΟΣ ΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ - Κονσόλα

επισυναπτόμενα: aggelakas_fc.jpg 
#1