ελληνική μουσική
469 online   ·  205.662 μέλη

Απόπειρα αυτοκτονίας στο Ρουμανικό κοινοβούλιο

Japan88gr
Φθασμένος
Chat
23.12.2010, 16:10
Την τέταρτη ψήφο εμπιστοσύνης για το 2010 κέρδισε ο Ρουμάνος πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ο εύθραυστος κυβερνητικός συνασπισμός είναι σε θέση να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσει που απαιτούνται για τη λήψη βοήθειας 20 δισεκατομμυρίων ευρώ από το διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Παρόλα αυτά η ημέρα σημαδεύτηκε από την απόπειρα αυτοκτονίας ενός εργαζομένου της ρουμανικής κρατικής τηλεόρασης. Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πήδηξε από το εσωτερικό μπαλκόνι του κοινοβουλίου για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα λιτότητας που σκοπεύει να εφαρμόσει η ρουμανική κυβέρνηση και τα οποία περιλαμβάνουν μείωση μισθών στον δημόσιο τομέα και αύξηση της φορολογίας, σε μια περίοδο που η οικονομία της Ρουμανίας έχει πληγεί βαθιά από την οικονομική κρίση.

Αμέσως μετά την πτώση του άντρα, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Σκότωσες το μέλλον μας», ο έκπληκτος πρωθυπουργός ο οποίος εκείνη την στιγμή εκφωνούσε την ομιλία του, έσπευσε κοντά του μαζί με άλλους βουλευτές. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ρουμανικής κυβέρνησης, η κατάσταση της υγείας του άτυχου άντρα είναι σταθερή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=374431&dt=23/12/2010#ixzz18waFbtHA
#1   
periigitis
Συγχορδία Μινόρε
Chat
24.12.2010, 10:56

Ο καπιταλισμός είναι μια γρια πόρνη τραβεστί ντυμένη κορσέδες με μπόλικο make-up και αρκετές πλαστικές έτσι ώστε - απο μακριά τουλάχιστον- να φαντάζει ωραία γκόμενα. Το βράδυ γυμνή και άβαφη όμως...

Μεγάλη ευθύνη για το δράμα των λαών της Ευρώπης έχει και η αριστερά. Και της Ανατολής που ήταν εξουσία αλλά και της Δύσης . Όχι μόνο αυτή που ξεπουλήθηκε για καρέκλες, όχι μόνο αυτή που συμβιβάστηκε για θέσεις και έπαθλα αλλά κι αυτή που προτίμησε είτε τον "αναχωρητισμό" σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και αξιοπρέπειας είτε την "ρίψη βεγγαλικών".   


#2   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
24.12.2010, 11:22
Δε θα μπορούσα να φανταστώ κάτι πιο τραγικό ως εκδήλωση διαμαρτυρίας. Όπως πάμε θα το δούμε κι εδώ.
#3   


Αυτά τα διάβασες;