ελληνική μουσική
238 online   ·  207.086 μέλη

Όναρ live (1o Sunmoon Camp)

postyourevent
Φθασμένος
Chat
30.07.2011, 23:31

onarΟι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις χειμερινές τους εμφανίσεις, ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο με μια βαλίτσα γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια.

Οι Όναρ θα παρουσιάσουν στο 1ο Sunmoon Beach στη Ρόδο στην παραλία Τσαμπίκας, το Σάββατο 6 Αυγούστου, τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν».

Tραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά...

Μέσα από το πρόγραμμά τους θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες επιλογές από όλη τους την δισκογραφική πορεία («Αν μ’ αγαπάς», «Mε τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια», «Δεν χρωστάω σε Κανέναν, «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου», κ.ά) αλλά και με επιτυχίες παλαιότερες και καινούριες άλλων καλλιτεχνών.

Ένα πάρτυ από φίλους για φίλους!

1ο SUNMOON Camp
Παραλία Τσαμπίκας
ΡΟΔΟΣ

πηγή: postyourevent.gr


#1   
tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
01.08.2011, 18:37

Λίγα λόγια για το SunMoon Camp

 

Στην παραλία Τσαμπίκα, στις 5-6-7 Αυγούστου διοργανώνεται ένα εναλλακτικό τριήμερο εκδηλώσεων και μουσικής .


Κατά τη διάρκεια την ημέρας 12 D.Js θα πάιζουν μουσική και κατά τη διάρκεια την νύχτας 6 μουσικά σχήματα απο τη Ρόδο και την Αθήνα!


Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται Επαγγελματικό τουρνουά Beach Volley, Φιλικό Τουρνουά Ξυλορακέτας, Αθλητικές επιδείξεις Capoeira ,aerobics ,power yoga κ.α, βόλτες με φουσκώτά σκάφη, θεαματικές χορευτικές και αθλητικές επιδείξεις με άλογα, show με ζογκλέρ κ.α .


Την εκδήλωση διοργανώνει ο Τομέας Νεολαίας Δήμου Ροδίων & Α.Ο. Εθνικός Αρχιπόλεως με τη στήριξη του Ρ.Ο.Τ.Α και του Συλλόγου Ορεινού Φεστιβάλ & Εναλλακτικών Εκδηλώσεων.


Ετοιμαστείτε για ένα Μοναδικό τριήμερο!

 

Τιμή εισόδου: 6 Ευρώ (για όλο το τριήμερο)

επισυναπτόμενα: sunmooncamp2011_poster.jpg 
#2   


Αυτά τα διάβασες;