ελληνική μουσική
149 online   ·  203.028 μέλη

Ενισχυτής - ηχεία για πλήκτρα

Laza89
Περαστική Νότα
Chat
26.01.2012, 04:18

Γειά σας,

λέγομαι Γιάννης Λαζαρίδης και θα ήθελα να ακούσω διάφορες απόψεις για το ποιόν ενιχυτή και ποια ηχεία προτιμάτε για το πληκτροφόρο σας όργανο. Εγώ προσωπικά σε 2-3 εβδομάδες θα έχω το Nord Stage 2, οπότε οσον αφορά τις προτάσεις σας, έχετε υπόψην σας οτι πρόκειται γι' αυτό το όργανο.

Ευχαριστώ,

Γιάννης


#1   
mi3s
Συγχορδία Μινόρε
Chat
26.01.2012, 15:46

Καλησπέρα φίλε!Με το καλό να παραλάβεις το nord σου καταρχήν!Μεγειά και καλόπαιχτο.

Στο θέμα σου τώρα,συνηθίζεται να χρησιμοποιούμε αυτοενισχυόμενα monitor που αποδίδουν αχρωμάτιστο(ανάλογα με την ποιότητα) ήχο και καλή στερεοφωνία.

Από εκεί και πέρα θα πρεπει να μας δώσεις και κάποιες περαιτερω πληρογορίες.Για τι εφαρμογές χρειάζεσαι τα ηχεία,πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις?


#2   
Spartan-Werewolf
Σολίστ
Chat
27.01.2012, 08:14

@ Laza89 :

Καλή μέρα Γιάννη.

Καλή παραλαβή και από εμένα για το Clavia Nord Stage 2-88!..

Με ‘γειες και καλό-παίκτο να είναι!...

Για τον προσωπικό σου χώρο η πρόταση μου θα είναι μια κονσόλα μίξης ήχου που οι έξοδοι της θα πάνε σε δυο αυτό-ενισχυόμενα ηχεία.

Ο λόγος ύπαρξης της κονσόλας μίξης ήχου είναι αφενός μεν να έχεις επίγνωση ότι εργάζεσαι σε στάθμη 0 dBu. Αφετέρου δε για να επί-προσθέσεις και περιφερειακά εφέ μέσω των Sends & Returns της κονσόλας και των I/O’s (Inputs – Outputs) του πολύ-εφέ που θα αγοράσεις στο απώτερο μέλλον…

Από εκεί και πέρα και όπως σωστά έγραψε ο Βαγγέλης mi3s χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για να σου πούμε περισσότερα και πιο ορθά πάνω σε αυτό το θέμα…

Ελπίζω να σε βοήθησα…

Και πάλι

Με ‘γειες και καλό-παίκτο να είναι!...


#3