ελληνική μουσική
15:33, 18/05 269 online 139.240 μέλη
Ακούστε Radio MusicHeaven
αρχική > Forum > Κιθάρα, μπάσο & άλλα έγχορδα

Φοιτητής 18 ετών. Προλαβαίνω να μάθω κιθάρα;

aerosmith Περαστική Νότα
14.08.2012, 12:23#21   
πιο βιβλιο προτεινετε να παρω
STEFANOS604 MusicHeaven Guru
Σκιαθίτης ΣτέφανοςΣυνταξιουχοςΕΡΜΟΥΠΟΛΗ62 ετών
14.08.2012, 12:35#22   

Εγώ τελευταία αγόαρασα τα 2 τεύχη του 'ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΙΘΑΡΑ' του Ν. Θερμού - εκδόσεις FAGOTO .

Αν ξέρεις να διαβάζεις πεντάγραμμο θα σε βοηθήσουν τα μέγιστα.

Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις πεντάγραμμο τότε πάλι θα σε βοηθήσουν αρκετά με  την έννοια ότι συνοδεύονται από CD σε mp3 για τις ασκήσεις και ελληνικά ή ξενα γνωστά τραγούδια

-------------------

''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτωνας

Merarxos Συγχορδία Μινόρε
Μουσικός της Παρέας ....22 ετών
17.08.2012, 18:04#23   

Φιλε Aerosmith κι εγώ δεν είχα καμιά ιδέα από κιθάρα.
Αυτα που έκανα εγώ:

1)Για αρχή έμαθα όλες τις συγχορδίες

2)Επαιζα πολλές ώρες τη μέρα ότι καινουριο μάθαινα

3)Ακουγα και έψαχνα τραγούδια και τρόπους παιξίματος στο ίντερνετ(πλεον είναι ο καλύτερος δασκαλος)

Στην συνέχεια θα ακολουθήσεις το είδος που γουσταρεις.

Φίλε μου σε ποιά πόλη μένεις? Μπορεί να είμαστε κοντά να σου δείξω τίποτα

aerosmith Περαστική Νότα
23.08.2012, 19:44#24   
loipon paidia pernw kithara sas parakalw proteinete gia arxh mexri 350euro (hlektriki) ennoeite!!! kai kyrie stefane opiadhpote bohtheia einai apodekth
23.08.2012, 22:26#25   

Διευκρίνησε μας τι κιθάρα θέλςις:

1. Ηλεκτική; (χωρίς ηχείο)
  2. Ηλεκτροακουστική;
  3. Ηλεκτροκλασική;
  4. Ακουστική (που να τη μετατρέψεις εσύ σε ηλεκτροακουστική με εξωτερικό μαγνήτη;)
  5. Κλασική; (που να τη μετατρέψεις εσύ σε ηλεκτροκλασσική με εξωτερικό μαγνήτη ή πιεζοηλεκτρική συσκευή;)

-------------------

''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτωνας

aerosmith Περαστική Νότα
24.08.2012, 18:59#26   
Ηλεκτική; (χωρίς ηχείο)
24.08.2012, 21:57#27   

τότε για αρχή πάρε μια φτηνή. Είχα δει προσφορές σ' ένα μουσικό κατάστημα κοντά στην ομόμοια για ηλεκτική + το φοτρητό ενισχυτή (αν θυμάμαι καλά 5 watt) για γύρω στα 100 ευρώ κι αφού μάθεις αγοράζεις κλ'υτερη.

-------------------

Xenaki100 Βασική Νότα
Ξένια
04.09.2012, 01:30#28   

Τα πάντα μπορείς να κάνεις , αρκεί να το θες. Είσαι πολύ νέος ακόμα. Άλλωστε η μουσική είναι για όλες τις ηλικίες. Μπορεί να είσαι πολύ βιρτουόζος, δεν θα μάθεις αν δεν δοκιμάσεις ;)

Σχετικές συζητήσεις

Νέες συζητήσεις
Tags
Μουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:AerosmithΜουσική Εκπαίδευση:συγχορδίεςΕταιρίες:YamahaTakamine