ελληνική μουσική
442 online   ·  206.531 μέλη

Say What Crew pres. p0gman Dubstep

postyourevent
Φθασμένος
Chat
08.01.2013, 18:10

Στις 18 Ιανουαρίου η Αθηναϊκή ομάδα των "Say What" παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα των Άγγλο Dubstep παραγωγό και Dj: p0gman !!! Με την απίστευτη σκηνική παρουσία και το σκληροπυρηνικό του στυλ έρχεται στην Ελλάδα με έναν μόνο σκοπό..ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ!

Ο p0gman είναι ένας πολλά υποσχόμενος παραγωγός της Dubstep σκηνής. Σε ηλικία μόλις 24 ετών έχει ήδη πολλά release στο ιστορικό του όπως: "Leaked Within The Hour EP" το οποίο διακατέχει top κομμάτια όπως το "Here We Go Again" και το "Smokin".

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και άλλο ένα EP "Shut up & fish" (είναι ήδη ψηλά στα Aγγλικά charts) το οποίο αντικατοπτρίζει το μοναδικό p0g-deep style του. Έχει επίσης κυκλοφορίες σε γνώστες δισκογραφικές εταιρίες όπως : Dirty 'N' Dubz Dank, Badman Digital, BroTown Records και στην θυγατρική εταιρία της Chronos Records : Styx Recordings.

Ο p0gman έχει κερδίσει την υποστήριξη από μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της Dubstep σκηνής όπως Skream, Benga, Toddla T, Mistajam, Hackman, και πολλά άλλα.

Μαζί μας θα είναι και ο Cubism (Biosphere Recordings,Adapted Records) με πολλά release στο ιστορικό του σε: Biosphere Recordings (GR), Resonance Audio (UK), Betamorph Recordings (USA), 2Much Bass Records (UK), You So Fat Records (RU). Στον δρόμο είναι είδη το καινούριο του EP που θα μας δείξει σε κοινή θεά τις δυνατότητες του!

Την Say what αντιπροσωπεύουν οι: BeAcause, ComfusionRay, Syndrome με Trap - Dubstep - Drum & Bass ήχους!

Starts at 23:00
Είσοδος / Entrance: 5 €

7 Sins Club: Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα

Timetable and more info will be announced soon!!!!

Facebook Event Page

>Sponsored by:

Black Dahalia Tattoo
http://www.facebook.com/pages/Black-Dahlia-Tattoo-Piercing-Studio/220877494642132?ref=ts&fref=ts

Bunt.gr
http://www.facebook.com/Bunt.gr?fref=ts

>Poster by: Lanee videos
http://www.facebook.com/lanee51?ref=ts&fref=ts

Support us!!! Let's make it huge!!

[ τροποποιήθηκε από τον/την postyourevent, 08-01-2013 18:12 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;