ελληνική μουσική
403 online   ·  202.989 μέλη

Κώστας Λεμονίδης - Εμμανουηλίδου 13 - Καινούριο cd

elechrista
Φθασμένος
Chat
24.01.2013, 13:26

 


Zefxis MusicΙανουάριος 2013

Πιστός στο ραντεβού του ο Κώστας Λεμονίδης μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του κομματιού «Το τραγούδι της βροχής», το οποίο αποτέλεσε τον προάγγελο της καινούριας του δισκογραφικής δουλειάς, κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το τρίτο του προσωπικό  cd, με τίτλο «Εμμανουηλίδου 13».

Ο δίσκος χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα δυναμικής και μελωδικής ροκ μουσικής, με ατμοσφαιρικές πινελιές που δίνουν οι ευαίσθητες μπαλάντες του cd. Οι κιθάρες του Κώστα Λεμονίδη κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνθέσεις του και το άμεσο και ήρεμο στυλ του τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

Το cd αποτελείται από 10 κομμάτια, όπου εκτός από τον Κώστα Λεμονίδη που υπογράφει  τη μουσική και τους στίχους στα περισσότερα από αυτά, συμμετέχουν δημιουργικά ο Τάσος Μεταξάς, η Χριστίνα Καλογεροπούλου, η Αγνή Παλάτζα και η Δήμητρα Μαστορίδου, η οποία έχει γράψει τους στίχους στο κομμάτι «Βάζω Μπρος».

Επίσης, συμμετέχουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Περικλής Χατζής στο μπάσο, η Τατιάνα Θεολόγου στο τσέλο, ο Γιώργος Γκόγκας στα πλήκτρα και στον προγραμματισμό, η Μαρία Παπαρδάκη στο πιάνο, στα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά μαζί με την Τίνα Κάρλε και τη Δέσποινα Κατσούλη.

Το ομότιτλο κομμάτι του cd «Εμμανουηλίδου 13» είναι ορχηστρικό και ... προσωπική υπόθεση του Κώστα Λεμονίδη ...!

H νέα δισκογραφική δουλειά του Κώστα Λεμονίδη κυκλοφορεί από την Zefxis Music  στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης και είναι παράλληλα διαθέσιμη ως download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στο online shop της Zefxis Music. Διανομή χονδρικής από την Zefxis Music .

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση του δίσκου με το τραγούδι “Βάζω μπρος”.

Καλή ακρόαση!

 

 

[ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 24-01-2013 13:28 ]


επισυναπτόμενα: LemonidisCostas_Emmanouilidou13_neocd.jpg 
#1