ελληνική μουσική
354 online   ·  204.236 μέλη

CARL VERHEYEN BAND Featuring STU HAMM Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Νοεμβρίου ’13

fakanas
Περαστική Νότα
Chat
29.10.2013, 17:32

Η χρονιά στο ΑΘΗΝΑ΄ live ανοίγει με το σούπερ δυναμικό τρίο του κιθαρίστα Carl Verheyen και την εξαιρετική συμμετοχή του μεγάλου μπασίστα Stuart Hamm.

O Carl Verheyen στη μεγάλη του πορεία, εκτός του ότι υπήρξε μέλος του θρυλικού groupτων Supertramp, έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή προσωπική καριέρα.

Είναι κιθαρίστας, συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός και εκπαιδευτικός με 11 προσωπικά cd. Θεωρείται ως ένας βιρτουόζος κιθαρίστας, ικανός να παίζει σε κάθε στυλ μουσικής με πολύ υψηλά standards.

Με το σημερινό του σχήμα έχει δημιουργήσει μία εντυπωσιακή δισκογραφική παραγωγή που αποδεικνύει την πολυτάλαντη ικανότητά του να κινείται με ευκολία σε διαφορετικά μουσικά στυλ.

Ο Stu Hamm, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μπασίστες σήμερα. Εκτός από τη συμμετοχή του στα group με Steve Vai και Joe Satriani που του χάρισαν διεθνή καταξίωση, ανέπτυξε σε απίστευτο βαθμό τεχνικές όπως το πολυφωνικό παίξιμο, τοtappingμε 2 χέρια και τοslapping.

Η παρουσία του στα διάφορα sessions επισκιάζει ολόκληρη τη μπάντα, αφού ξεφεύγει από τον τυπικό ρόλο του μπασίστα και αναδεικνύεται σε σολίστα που θα μπορούσε μόνος του να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού για μία ολόκληρη συναυλία.

Η παρουσία του στο group του Verheyen είναι το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός που θα απολαύσει το τυχερό κοινό του ΑΘΗΝΑ΄live.

Στα τύμπανα ο δυναμικός drummer Jason Smith που με το εκπληκτικό του παίξιμο συμπληρώνει το εξαιρετικό αποτέλεσμα του Carl Verheyen band.

 

ΑΘΗΝΆ live:

Λ. Ποσειδώνος 3-Παραλία Μοσχάτου – Ν. Φαλήρου

Τηλ. 2104813605, 2104819355

arsnova@fakanas.gr www.fakanas.gr

[ τροποποιήθηκε από τον/την fakanas, 30-10-2013 15:16 ]


#1