ελληνική μουσική
265 online   ·  204.567 μέλη

Νεο web radio

Recordon
Περαστική Νότα
Chat
22.06.2014, 22:05

Το νεο ιντερνετικο ραδιοφωνο που ακουει στο ονομα Recordon

Παιζει τις καλυτερες Dance επιτυχιες 24 ωρες το 24ωρο 7 ημερες την εβδομαδα.

Στις 10 Μαίου 2013 το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Χωρίς κάποια προηγούμενη εμπειρία και γνώσεις στο πως στήνεται και λειτουργεί ένας ραδιοφωνικός σταθμός με μόνο κίνητρο το μεράκι για το ραδιόφωνο, την αγάπη για τη μουσική και την ανάγκη για επικοινωνία. Μετά απο ατελείωτες ώρες δουλειάς καταφέραμε να παρουσιάσουμε τον Recordon. Από εκείνη την ημέρα με την δημιουργικότητα και το ζήλο του ερασιτέχνη η καθημερινότητα μας περιστρέφεται γύρω από τον σταθμό μας προσπαθώντας διαρκώς να βρούμε νέους τρόπους να τον εμπλουτίζουμε και να τον βελτιώνουμε. 
Όραμα μας αποτελεί η μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού, με ποιοτικά κριτήρια, η παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης γύρω από την μουσική βιομηχανία. Η προσπάθεια μας αυτή βρήκε υποστήριξη από όλους εσάς και μας απέδειξε πως υπάρχουν πολλοί σαν και εμάς που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς και ψάχνουν έναν χώρο να ακούν την μουσική που πραγματικά θέλουν.

Καινούρια παιδιά προστέθηκαν στην ομάδα μας από τη θέση του παραγωγού και αρκετοί ακόμα θα έρθουν. Αυτός είναι ο σταθμός μας και φιλοδοξούμε να γίνει το στέκι σας.
Η επιθυμία μας είναι πολύ απλή, ν’ακούμε μουσικές που θέλουμε να τραγουδάμε και κομμάτια που ψάχνουμε, προωθώντας την καλή μουσική απ’όπου αυτή προέρχεται κ όχι τα είδη που ”πρέπει” να αρέσουν κ να πουλήσουν. 
Ο Recordon , θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του, μεράκι για το ραδιόφωνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό. 
Όμως δεν είμαστε μόνο αυτό, θέλουμε τον ακροατή ενεργό μέλος, να έχει άποψη κ να την εκφράζει, να διαμορφώνει μαζί μας το playlist του σταθμού, να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερο.

web site: www.recordon.eu

Onair: www.recordon.eu/#!on-air/cb7a

Facebook page: www.facebook.com/www.recordon.eu

Καλώς ορίσατε στον Recordon!
[ τροποποιήθηκε από τον/την Recordon, 22-06-2014 22:08 ]


επισυναπτόμενα: 10380254_526838900775748_6584774614076772465_o.jpg 
#1