ελληνική μουσική
348 online   ·  202.983 μέλη

Αποκλειστικά - Το νέο τραγούδι και βιντεοκλιπ της Δέσποινας Αδάμη

despovol
Περαστική Νότα
Chat
18.04.2017, 17:20

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ”, είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Αδάμη, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Music Liberty. Η μουσική είναι του Αντώνη Τιτάκη, οι στίχοι δικοί της και η ενορχήστρωση έγινε από τον Αρσένη Νάση, ενώ η επιμέλεια παραγωγής  έγινε από τον Ηλία Λάκκα στο στούντιο Odeon.

 

Την τραγουδίστρια γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά CD/ EP με τίτλο “Κάνε Με Φωτιά”, το 2010, σε στίχους και  μουσική της Δέσποινας Καρλή, με σύγχρονα λαϊκά τραγούδια και μπαλάντες που ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν και ακούστηκαν από τα ραδιόφωνα, όπως τα:  “Με κούρασαν οι αγάπες”, “Κάνε με φωτιά”, Ξαφνιάζομαι”.

 

Μετά από πολύχρονη ενεργή καλλιτεχνική πορεία και αξιόλογες συνεργασίες, η Δέσποινα Αδάμη ξαναδίνει το παρόν, καταθέτοντας για  δεύτερη φορά το δημιουργικό ταλέντο της και την ψυχή της, ως ερμηνεύτρια και στιχουργός ταυτόχρονα.

Έτσι, μετά από τη λαϊκή ρούμπα “ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ” που πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις, πάλι σε δικούς της στίχους κ ερμηνεία, έρχεται φέτος ένα άλλο δυναμικό χορευτικό – λαϊκό τραγούδι, το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ” !!!

 

Στίχοι απλοί, με αμεσότητα, χιούμορ και συναίσθημα. Ευρηματική ρυθμική μελωδία, με μια σύγχρονη ενορχήστρωση, όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν τα κρουστά και το παραδοσιακό κλαρίνο. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στον ακροατή, ενώ ο έντονος  ρυθμός κ η ανεβαστική μουσική του τραγουδιού ξεσηκώνουν τη διάθεση προτρέποντας για χορό !!!  Πρόκειται δίχως άλλο για ένα εξωστρεφές χορευτικό κομμάτι, ένα hit χωρίς υπερβολές, στο ρυθμό του  οποίου θα χορεύουμε όλο το καλοκαίρι !!!

 

Όσο για το βιντεοκλιπ του τραγουδιού, είναι η έκπληξη που κλέβει κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Όμορφες, ζωντανές εικόνες, ωραία χρώματα, έξυπνο story, concept, πετυχημένη σκηνοθεσία κ μοντάζ, συνθέτουν ένα χαρούμενο, νεανικό, βίντεο, με ανατρεπτικό φινάλε !!!

Σ΄ αυτό η Δέσποινα Αδάμη ξεδιπλώνει κι άλλες πτυχές της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας, αφού έχει συμμετάσχει στη δημιουργία του κλιπ: έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί κ μας δείχνει το υποκριτικό της ταλέντο, υποδυόμενη την ηρωϊδα.

Τραγουδάει, υποδύεται ρόλους, χορεύει,  γράφει πολύ όμορφα στο γυαλί και με πολύ σεξ απηλ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας το κλιπ.

 

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ” - ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ 2017, ηχογράφημα κ βιντεοκλίπ, είναι πραγματικά μια πολύ καλή καινούργια δουλειά της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΔΑΜΗ.

Δείτε το βιντεοκλiπ του τραγουδιού εδώ :


[ τροποποιήθηκε από τον/την despovol, 18-04-2017 17:27 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την despovol, 18-04-2017 17:29 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την despovol, 18-04-2017 17:30 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την despovol, 18-04-2017 17:33 ]


#1