ελληνική μουσική
419 online   ·  207.332 μέλη

Εντυπωσίασε το Patra Guitar Ensemble, στo Φεστιβάλ Κιθάρας της Αττικής

mousic7
MusicHeaven Guru
Chat
23.01.2020, 22:22

Εντυπωσιακό ήταν, το Patra Guitar Ensemble στην συναυλία του 5ου Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, το Σαββάτο 11 Ιανουαρίου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Σολίστ & Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη Ηλίας Διαμαντάκης και ήταν η 65η διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν το κιθαριστικό ντουέτο Παύλος Γράψας και Σάββας Χριστοδούλου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της νεοσύστατης Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Ι. Ρέντη, Δημήτρης Λογαράς με τους κιθαριστές Μάγδα Στρατούλη, Τζίνα Κυριακίδου, Μαρίνα Τρουπιώτη, Ηλία Διαμαντάκη και η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας υπό την καθοδήγηση του Πύρρου Πουλίτσα.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Πατρινό κιθαριστή και συνθέτη Γιώργο Παπαδόπουλο και είναι κύριο μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές συναυλίες και Φεστιβάλ Κιθάρας σε διάφορες πόλεις με εξαιρετικές κριτικές.

link απο  Patras Guitar Ensemble -Γιώργος Παπαδόπουλος

https://www.youtube.com/watch?v=RQqAg4PORsk&feature=emb_logo

[ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 23-01-2020 22:26 ]επισυναπτώμενα:      
#1   


Αυτά τα διάβασες;