ελληνική μουσική
53 online   ·  205.647 μέλη

Νεα κυκλοφορια απο universal

marymary
Περαστική Νότα
Chat
08.05.2006, 06:42
Η Universal Music με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την Μαριάννα Αντωνοπούλου, μια νεαρή τραγουδίστρια, δυναμική, ταλαντούχα που σίγουρα σύντομα η φωνή της θα ακούγεται παντού!
To CD Single έχει τίτλο "Έλα κοντά μου" και περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Νίκου Τερζή και του Μιχάλη Ρακιντζή.
Η Μαριάννα Αντωνοπούλου ασχολείται εδώ και επτά χρόνια με την μουσική κάνοντας μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Στον χώρο που ονομάζουμε ελληνικό τραγούδι είναι μόλις πέντε χρόνια και ήδη έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα.Επίσης συμμετέχει στο νέο album του Μπάμπη Στόκα, "Στην άκρη της γιορτής", που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Δύο ακόμα συνεργασίες είναι έτοιμες, με τους Goin' Through και τον TNS, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Μάιο.
Η Μαριάννα Αντωνοπούλου είναι μια δραστήρια τραγουδίστρια που δεν στηρίζεται μόνο στον ταλέντο της γιατί ξέρει πως η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της, πρέπει να την κυνηγήσεις και να δουλέψεις σκληρά για αυτήν. Αυτό ούτως η άλλως φαίνεται και από τις συνεργασίες της μέσα στα λίγα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο αυτόν.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : marymary στις 04-10-2007 02:29 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;