ελληνική μουσική
352 online   ·  203.013 μέλη

Αν οδηγάτε από πιο σύνδρομο πάσχετε?

pastella
MusicHeaven Guru , Forum Moderator
Chat
06.06.2006, 00:49
Σύνδρομο Οξείας Στροφοκατευθυντικής Ανεπάρκειας
Η αλλιώς όταν δύο αυτοκίνητα, το ένα δίπλα στο άλλο, ακολουθούν μια στροφή 90 μοιρών και η συμπαθέστατη κατίνα/πιθηκάνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σας θεωρεί καλό να σας πετάξει στα παραδίπλα παρτέρια, αδυνατώντας να κρατήσει τη δική του νοητή λωρίδα κατά τη διάρκεια της στροφής.

Πουπαςρεζωονίτιδα
Η κατ' επανάληψη υστερική εκστόμιση της φράσης "Πού πας ρε ζώον". Συνοδεύεται από προτεταμένες ανοιχτές παλάμες, διευρυμένο υβρεολόγιο και, ενίοτε, άσκηση σωματικής βίας. Τα άτομα που πάσχουν από Πουπαςρεζωονίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα σε περιόδους κρίσεων και καλό είναι να βρίσκεστε σε απόσταση ασφαλείας από αυτά. Η ασθένεια δεν θεωρείται αυτή καθαυτή μεταδοτική, η επαφή όμως με πάσχοντα, ιδιαίτερα αν αποτελείτε αιτία της κρίσης, μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με την οδηγική συμπεριφορά.

Δικυκλοστραβισμός
Η παντελής αδιαφορία παρουσίας δικύκλου πίσω, μπροστά, και ιδιαιτέρως παράλληλα με το όχημά μας. Συνήθως τα συμπτώματα περιλαμβάνουν το απότομο άνοιγμα πόρτας οδηγού/συνοδηγού όταν το όχημα βρίσκεται σε στάση, καθώς και την απότομη αλλαγή λωρίδας εν κινήσει. Προκαλεί Πουπαςρεζωονίτιδα στους παρευρισκόμενους δικυκλιστές.

Κορνίτιδα
Η υστερική κίνηση πιέσεως της κόρνας παρατεταμένα και επανειλημμένα μόλις σε απόσταση 2 μέτρων από τον προφυλακτήρα μας εμφανιστεί οποιοδήποτε εμπόδιο (φανάρι, πεζός, σταματημένο προπορευόμενο αυτοκίνητο κλπ). Έχουν καταγραφεί ειδικές περιπτώσεις κορνίτιδας σε αδιέξοδα (για να ξυπνήσει ρε παιδί μου το τετραώροφο που έχω μπροστά μου να πάει λίγο μπροστά) καθώς και μπροστά από αυτόματες πόρτες γκαράζ. Προσοχή: Είναι κολλητική. Αποφύγετε τα μέρη όπου συχνάζουν πάσχοντες.

Φθόνος του φλας
Η ενστικτώδης αρνητική αντίδραση απέναντι σε κάθε κίνηση προειδοποίησης του οδηγού που βρίσκεται πίσω σας για τις προθέσεις σας. Απλά γυρίζουμε το τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος. Συνδυαζόμενο με σύνδρομο οξείας στροφοκατευθυντικής ανεπάρκειας προκαλεί κορνίτιδα και που παςβρεζωονίτιδα στους παρευρισκομένους συναδέλφους.

Γκαζοφρένεια
Συνήθως εκδηλώνεται σε άρρενες πάσχοντες από κορνίτιδα αμέσως μετά την εξάλειψη των αιτίων της τελευταίας. Ο ασθενής σανιδώνει το γκάζι προκειμένου να δείξει χαρούμενος στους γύρω του ότι θεραπεύτηκε, πλακώνοντας ξανά τα φρένα μετά από μερικά δευτερόλεπτα και έχοντας διανύσει απόσταση μερικών μέτρων, έτοιμος να επανεμφανίσει συμπτώματα κορνίτιδας.

Σπαστικοπορεία
Οι πάσχοντες από σπαστικοπορεία συνήθως διακρίνονται από την έλλειψη ικανότητας συσχετισμού της ταχύτητας του δικού τους μεταφορικού μέσου με τις ταχύτητες των ακολουθούντων / διπλανών μεταφορικών μέσων. Συνέπεια της πάθησης είναι η αργή και βασανιστική πορεία με 40 χλμ./ώρα στην αριστερή λωρίδα δρόμων ταχείας κυκλοφορίας. Η πάθηση δεν είναι κολλητική, αλλά συνήθως προκαλεί κορνίτιδα και γκαζοφρένεια στους ακολουθούντες τον ασθενή. Ο ασθενής, αν αντιληφθεί τα συμπτώματα κορνίτιδας των ακολουθούντων συναδέλφων, ενδέχεται να εμφανίσει στιγμιαία συμπτώματα φθόνου του φλας προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους να θεραπευθούν.

Σύνδρομο Ανεπαρκούς Κατανόησης Ύπαρξης Συναδέλφων Οδηγών
Οι πάσχοντες είναι συνήθως θηλυκού φύλου. Η ασθένεια είναι μόνιμη και θεραπεία εκτός της στέρησης αδείας οδηγήσεως δεν υπάρχει. Η ασθένεια είναι σύνθετη και αποτελείται από ένα συνδυασμό Συνδρόμου Οξείας Στροφοκατευθυντικής Ανεπάρκειας, Δικυκλοστραβισμού, Φθόνου του φλας, Κορνίτιδας και Σπαστικοπορείας. Ανίατη περίπτωση και πολύ επικίνδυνη. Ο ασθενής αδυνατεί να κατανοήσει την κατάστασή του και ενίοτε υβρίζει χυδαίως τους γύρω (μεταβατικά πάσχοντες από Πουπαςρεζωονίτιδα) συναδέλφους οδηγούς.

#1   
nikos_f3n
Βασική Νότα
Chat
17.07.2006, 15:25
Φθόνος του φλας σιγουρα. Παντως εχω πεθανει στα γελια. Πως τα λεει ετσι

Use your illusions

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : nikos_f3n στις 18-07-2006 08:14 ]


#2   
uNick
MusicHeaven Guru
Chat
17.07.2006, 20:54
Σύμφωνα με το αρχικό κείμενο, πάσχω από οξύτατης μορφής Γκαζοφρένεια, που επιβαρύνεται από χρόνεια Πουπαςρεζωονίτιδα, με ελαφρά ψήγματα Κορνίτιδας...

Γιατρέ μου, είμαι σοβαρά...?
#3   
tolaruba
Φθασμένος
Chat
17.07.2006, 21:17
Το μέλος Christine στις 06-06-2006 στις 00:49 έγραψε...
Παράθεση:Δικυκλοστραβισμός
παντελής . Συνήθως τα συμπτώματα περιλαμβάνουν το απότομο άνοιγμα πόρτας οδηγού/συνοδηγού όταν το όχημα βρίσκεται σε στάση, καθώς και την απότομη αλλαγή λωρίδας εν κινήσει. Προκαλεί Πουπαςρεζωονίτιδα στους παρευρισκόμενους δικυκλιστές.

[


απο αυτην!!!!!!
#4   
tolaruba
Φθασμένος
Chat
17.07.2006, 21:18
μονο που δεν οδηγαω....το ποδηλατο πιανεται???
#5   
_pirate_
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
19.07.2006, 14:46
Δικυκλοστραβισμός
#6   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
19.07.2006, 15:32
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΟΥΡΙΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ !!!!
Τρομερό τρομερό πέθανα στα γέλια Πολύ νομίζουν ότι παίζουν Need for Speed η ότι κάνουν γυρίσματα για το fast end fiourious 4
Ήμουν παρόν σε μια εκδήλωση του Σύνδρομου Ανεπαρκούς Κατανόησης Ύπαρξης Συναδέλφων Οδηγών. Η τοποθεσία ήταν Τσιμησκή με Αριστοτέλους γωνία (Patatafritas) ημέρα παρασκευή και ώρα 08:00μμ στη διάβαση πεζών.
Το φανάρι είχε ανάψει κόκκινο και συνεπώς πράσινο για τους πεζούς.
Το προπορευόμενο όχημα χρώματος μαύρου και μάρκας fiat δεν αντιλήφθηκε προφανώς έγκυρα τον κόκκινο χρώμα του σηματοδότη με αποτέλεσμα αυτό να σταματήσει σχεδόν πάνω στη διάβαση. Η οδηγός θεωρώντας ότι εμποδίζει την διέλευση των πεζών αποφάσισε να κάνει όπισθεν. Αγνοώντας τον συνάδερφο οδηγό που εβρίσκοντο λέω όπισθεν της!!! Και να μην σας τα πολυλογώ σσββββ μπάμμμ !!!! πάει το φανάρι του ανθρώπου !! Αχαχούχα
#7   
wraios
Συγχορδία Μινόρε
Chat
07.09.2006, 09:29
ποτε ποτε με πιανει μια γκαζοφρενεια αλλα ειναι παροδικη....
#8