ελληνική μουσική
    319 online   ·  210.857 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Νέο άλμπουμ για τους Motörhead!

    Το όνομα του νέου άλμπουμ των Motörhead έχει ήδη αποφασιστεί και είναι το Aftershock. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες. Στην δημοσιότητα κυκλοφόρησε και το tracklist με τα 13 συνολικά κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

    Νέο άλμπουμ για τους Motörhead!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 31 Ιούλ 2013

    To τελευταίο τους άλμπουμ που είχε τίτλο The Wörld Is Yours, πούλησε 7.000 αντίτυπα, μόνο την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες, σκαρφαλώνοντας στην θέση 94 του Billboard chart 200. Η προηγούμενη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Motörizer, έκανε το ντεμπούτο της σημειώνοντας 6.400 πωλήσεις το 2008, φτάνοντας στην 82 θέση των chart ενώ το Kiss Of Death, το 2006, μόνο την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ξεπέρασε τα 3.500 αντίτυπα.

    Νέο άλμπουμ για τους Motörhead!

    Οι Motörhead, δημοσιοποίησαν και την λίστα με τα κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο τους άλμπουμ που έχει τίτλο Aftershock το οποίο ηχογραφήθηκε στο Maple Sound Studios στην Santa Ana της Καλιφόρνιας με τον επί σειρά ετών παραγωγό τους Cameron Webb.


    Σε σχετικό μήνυμα που ανάρτησε η μπάντα στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο κιθαρίστας Phil Campbell αναφέρει ότι καλό θα είναι να ξεκινήσουν οι φαν τους να προετοιμάζονται μια που η νέα τους δισκογραφική δουλειά ολοκληρώνεται σιγά σιγά και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Επίσης αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Lemmy Kilmister, που είχε πρόσφατα μια περιπέτεια με την υγεία του αναγκάζοντας έτσι το συγκρότημα να σταματήσει προσωρινά τις εμφανίσεις, λέγοντας πως είναι σε ανάρρωση και πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στα live.

    Νέο άλμπουμ για τους Motörhead!


    Το Aftershock , θα είναι το 21ο άλμπουμ των Motörhead και ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει, το αναμένουμε κάπου μέσα στο φθινόπωρο. Τα 13 συνολικά κομμάτια που θα περιλαμβάνονται σε αυτό είναι τα εξής:

    01. Death Machine

    02. Heartbreaker

    03. Coming Back to You

    04. Going to Mexico

    05. Courage

    06. Queen of the Damned

    07. Lost Woman Blues

    08. Crying Shame

    09. Paralyzed

    10. Dust and Glass

    11. Coup De Grace

    12. Silence When You Speak to Me

    13. Knife


    Νέο άλμπουμ για τους Motörhead!

    Το επιτυχημένο συγκρότημα των Motörhead ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στην σκηνή στις 2 Αυγούστου στα πλαίσια του Wacken Festival που διοργανώνεται στην Γερμανία.

    Πηγές: imotorhead.com, gibson.com, blabbermouth.net


    Tags
    Καλλιτέχνες:BillboardKissQueen



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε