ελληνική μουσική
    480 online   ·  210.886 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Fever

    Για έβδομη σεζόν, η συνεργασία Νίκου Οικονομόπουλου και Fever καλά κρατεί!

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Fever

    Τετάρτη 07 Δεκ 2016

    Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει φέτος για ακόμα μια φορά στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου και ετοιμάζεται να μας χαρίσει ξανά έναν μοναδικό και ανεπανάληπτο χειμώνα διασκέδασης. Αυτή τη φορά, την πίστα μοιράζεται για πρώτη φορά, με ένα μεγάλο και αγαπημένο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν τη λαμπερή τους πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και φυσικά στο κέντρο προκλήθηκε το αδιαχώρητο. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν η Αποστολία Ζώη, που ανοίγει τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, αλλά και η Ράνια Κωστάκη, που βρίσκεται στο dj set. 

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Fever

    Το βράδυ της Παρασκευής, ο χώρος κατακλύστηκε από το κοινό των καλλιτεχνών και εκείνοι φυσικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα. Μεγάλες επιτυχίες, πολλή διασκέδαση και χορό, αλλά και τους καλλιτέχνες να βρίσκονται σε τρελά κέφια, μιας και επέστρεψαν στη νύχτα της Αθήνας ύστερα από απουσία μηνών. Τη βραδιά άνοιξε η Ράνια Κωστάκη, παίζοντας στα decks της τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη ανέλαβε η Αποστολία Ζωή, που επέστρεψε στην διασκέδαση ύστερα από καιρό και βρισκόταν αναμφίβολα στα καλύτερά της. 

     

    Λίγο αργότερα, ο Στέλιος Ρόκκος έκανε τη μεγάλη του είσοδο και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους θαυμαστές του. Όντας σε απόλυτη διάθεση, και έχοντας πάντα μαζί του την κιθάρα του, μας χάρισε ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ωστόσο, το highlight της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η μεγάλη είσοδος του Νίκου Οικονομόπουλου στην πίστα που το κοινό του τον έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ο Νίκος ανέβηκε στην πίστα, στον χώρο ακουγόταν μονάχα το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ στη συνέχεια ο καλλιτέχνης παρουσίασε και πάλι ένα μοναδικό και αξεπέραστο πρόγραμμα. Μια μοναδική πρεμιέρα για το Fever οικονομοπουλος ροκκος που σηματοδότησε ένα λαμπερό ξεκίνημα και για φέτος. 

     




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε