ελληνική μουσική
    467 online   ·  210.865 μέλη

    Για ποιό ταξίδι μου μιλάς -Νίκος Ζούδιαρης

    buk
    31.03.2007, 18:40
    Κυκλοφόρησε η καινούργια δουλειά του Νίκου Ζούδιαρη με τίτλο
    "Για ποιό ταξίδι μου μιλάς"
    συνοδεύεται απο ένθετο με διηγήματα που συμληρώνουν τα τραγούδια στο οποίο την εικονογράφηση έχει κάνει ο Στάθης Σταυρόπουλος.

    στις συμμέτοχές του δίσκου έχουμε τον Παύλο Παυλίδη, τον Μανώλη Λιδάκη καθώς και την αινιγματική Nicky mac Kinnon.

    www.myspace.com/nikoszoudiaris

    τι αλλο να ζητήσει κανείς απο τον Μαρτή;



    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : buk στις 31-03-2007 18:40 ]


    επισυναπτόμενα: coverbi.jpg 
    NiKiTaS25
    31.03.2007, 19:16
    Εμενα παντως παρολο που ο Ζουδιαρης ειναι alltime favorite αυτός ο δίσκος δε μου εχει αρέσει μεχρι τώρα. Νομίζω θελει να πει κατι αλλα το παει γυρω γυρω και δεν τα καταφερνει. Η εκδοση παντως ειναι σουπερ!
    jorge
    25.04.2007, 17:02
    Από την Καθημερινή:

    «Ενα καράβι της φυγής ένα γλυκό καράβι / Στα όνειρά μου έρχεται και μπαίνει κάθε βράδυ / Στην πλώρη γράφει «Λεύτερος», στην πρύμνη «Δεν αντέχω» / Κι έχει στα άλμπουρα ψηλά ό,τι εγώ δεν έχω». Ο Νίκος Ζούδιαρης είναι ένας εξαιρετικός ποιητής και μουσικός. Αυτά είναι γνωστά σε όσους τον παρακολουθούν από το 1993 που εμφανίστηκε στη δισκογραφία με τα τραγούδια της «Αγοράς του κόσμου» (τα οποία ερμήνευε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης). Είναι όμως και ένας ιδιαίτερος άνθρωπος· τον χαρακτηρίζουν μια σπάνια ντομπροσύνη και η παντελής έλλειψη ματαιοδοξίας. Αυτό το ξέρουν όσοι έχουν έστω και λίγο συναναστραφεί μαζί του. Το «Για ποιο ταξίδι μου μιλάς» είναι ένας καθρέφτης του ανθρώπου και του καλλιτέχνη που σας περιέγραψα. Mόνο που αυτή τη φορά ο Νίκος Ζούδιαρης δεν έγραψε μόνο τραγούδια, αλλά και εννέα αφηγήματα με θέμα ένα ταξίδι από τα νότια της Κρήτης μέχρι την Υεμένη.

    Κείμενα και τραγούδια (με ερμηνευτές τον Μανώλη Λιδάκη, τον Παύλο Παυλίδη, τη Νίκη McKinnon και τον ίδιο) βρήκαν «στέγη» σε μια καλαίσθητη έκδοση. Οι ζωγραφιές του Στάθη Σταυρόπουλου αποτελούν ένα ακόμα ατού αυτής της ξεχωριστής δουλειάς. Τ.Ε.


    buk
    26.04.2007, 19:00
    Ο Νικος Ζουδιαρης μιλάει ΤΩΡΑ και για μία ακόμη ώρα στην εκπομπή του Ιωάννου στο Μελωδία για τον καινουργιο του δίσκο

    όσοι πιστοι συντονιστείται.