ελληνική μουσική
    689 online   ·  210.863 μέλη

    ΔΤ: Mercadonegro & Frankie Morales

    jorge
    12.05.2004, 09:36
    M E R C A D O N E G R O - F R A N K I E M O R A L E S

    ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΙΟΥ 2004 (21:00)

    Το Palenque δίνει την ευκαιρία στο Ελληνικό κοινό να απολαύσει για μία ξεχωριστή βραδιά, την Δευτέρα 24 Μαΐου 2004 στο Θέατρο του Λυκαβηττού, τους Mercadonegro. Μαζί τους ο Πορτορικάνος τραγουδιστής Frankie Morales.

    Οι Mercadonegro είναι το σπουδαιότερο Latin συγκρότημα στην Ευρώπη. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι από την Κούβα, την Κολομβία, το Περού, την Αργεντινή και την Βραζιλία. Δίκαια τους αποκαλούν Los embajadores europeos de la musica Latinoamericana (πρεσβευτές της Λατινοαμερικάνικης μουσικής στην Ευρώπη), διότι έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με άριστο τρόπο τους ήχους και τους ρυθμούς των πατρίδων τους, με αποτέλεσμα μια διεθνή καριέρα και την συνεχόμενη συνεργασία τους με πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας Latin μουσικής σκηνής.

    Ο Frankie Morales είναι ένας από τους καλύτερους και πιο εκφραστικούς τραγουδιστές του Πουέρτο Ρίκο. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο βασικός τραγουδιστής του Tito Puente για πάρα πολλά χρόνια, ενώ έχει συνεχείς προσκλήσεις συνεργασίας από τα μεγαλύτερα ονόματα της Λατινικής Αμερικής. Τώρα κάνει σόλο καριέρα παραμένοντας όμως σταθερός στην πορεία από την οποία ξεκίνησε. Η πλειοψηφία των μελών της ορχήστρας του είναι η ίδια με την ορχήστρα του Tito Puente και όλα τα τραγούδια του αναδεικνύουν ιδανικά το ταλέντο και τις φωνητικές του ικανότητες. Λόγος για τον οποίο τον επέλεξε ο Βασιλιάς του Μάμπο Tito Puente.

    Εισιτήρια προπωλούνται στα Metropolis και στο Palenque club

    Τιμή εισιτηρίου: 30€
    --------------------------------------------------------------------------------

    Με εκτίμηση
    Τάκης Ιωνάς
    Καλλιτεχνικός Υπεύθυνος Palenque Club [Mob: 6945237945]