ελληνική μουσική
    402 online   ·  210.857 μέλη

    Νεος Δισκος B.D.Fooxmore!

    k-os
    07.12.2007, 01:10
    'Όταν οι μικρόνοοι hiphoραγούν', νέα κυκλοφορία για την 8ctagon

    Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο album του B.D.Foxmoor των Active Member με τίτλο "Όταν οι μικρόνοοι hiphoραγούν".
    Σε χάρτινη συσκευασία σε οκτάγωνο σχήμα. Η συσκευασία και γενικά η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι συλλεκτική, καθώς θα κυκλοφορήσει μόνο σε 1000 αντίτυπα υπογεγραμμένα και αριθμημένα.
    Μέσα στην συσκευασία θα περιέχονται:
    -Το νέο album με 30 καινούρια tracks (σε ξέχωρη χάρτινη θήκη)
    -Ένα Cd με 31 instrumentals (πολλοί από σάς τα ζητήσατε...!)
    -Ένα 7ιντσο picture disk με το "Σκιάχτρο" στην κανονική και στην instrumental εκτέλεση.
    - ... κι έναν μαύρο σκούφο με tribal
    Οι κρατήσεις έχουν ήδη αρχίσει και για να προλάβετε, στείλτε εγκαίρως ένα mail στο info@lowbap.com με τα παρακάτω στοιχεία:
    Ονοματεπώνυμο / Τηλέφωνο επικοινωνίας / Διεύθυνση / email / και επιθυμητό τρόπο παραλαβής (βλ. παρακάτω) Πολλοί από εσάς έχουν ήδη κάνει κράτηση για το συλλεκτικό box, και μας έχετε στείλει τα στοιχεία σας. Μαλιστα, κάποιοι έχετε δηλώσει και με ποιο τρόπο θα θέλατε να γίνει η αγορά, δεδομένου ότι το box δε θα κυκλοφορήσει ευρέως σε όλα τα σημεία πώλησης της 8ctagon. Για να προσχωρήσουμε στην αποστολή του box θα πρέπει να γίνουν κάποιες από τις παρακάτω κινήσεις εκ μέρους σας. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε το συλλεκτικό box είναι οι εξής: (παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή)

    - Όσοι επιλέξατε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό παρακαλούμε σημειώστε τον παρακάτω αριθμό λογαριασμού:
    Alpha Bank
    IBAN GR63 0140 1720 1720 0200 2003 332
    Δικαιούχος: 8ctagon

    Η κατάθεση καλό είναι να γίνει απευθείας μέσω κάποιου υποκαταστήματος της Alpha Bank (αλλά μπορεί να γίνει και μέσω άλλης τραπέζης στον λογαριασμό της 8ctagon στην Alpha Bank). Παρακαλούμε να δηλώσετε το όνομά σας στον υπάλληλο της τράπεζας που θα κάνετε την κατάθεση ώστε να μας διευκολύνετε να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση. Επισης, κρατήστε την απόδειξη και στείλτε τη μας με fax στο 2104022413 ή με email στο info@lowbap.com όταν λάβουμε ενημέρωση από εσάς θα σας στείλουμε απευθείας το συλλεκτικό box. Προσοχή! Θα χρειαστεί να καταθέσετε 62,80 € (57,80 cd + 5€ ταχυδρομικά έξοδα)

    ---Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε απευθείας από το Intro (δισκοπωλείο, Σολωμού 16 - Πέραμα) - είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα από τις 10π.μ. - 8μ.μ.

    --- Ένας άλλος τρόπος είναο να στείλετε courier. Στην περίπτωση αυτή, πρωτα απ' όλα βρείτε μία εταιρεία courier της γειτονιάς. Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο www.taxydromiki.gr/ (της εταιρείας Γενικής Ταχυδρομικής) Αυτό που θα πρέπει να τους πείτε είναι ότι 'Θέλω να μου κάνετε μια αγορά αξίας 57,80 από ένα κατάστημα στο Πέραμα, Σολωμού 16, Πειραιάς. Αυτό γίνεται ακόμα και μέσω τηλεφώνου. (Ενημερώστε τους ότι ανοίγουμε μετά τις 10π.μ. και κλείνουμε κατά τις 20:00).

    ---Aν μένετε Αθήνα μπορούμε να σας το στείλουμε σπίτι σας με μια επιβάρυνση 4€

    ---Το καινούριο συλλεκτικό box θα πάει και σε ορισμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα από το lowbap.com. (Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποια: Τζίνα (Κέντρο Αθήνα), Musical Paradise στην Κύπρο κ.α.

    ---Αν είστε από το εξωτερικό, μπορείτε να ζητήσετε σε κάποιον εδώ στην Ελλάδα, να κάνει την κατάθεση ή να στείλετε εσείς το χρηματικό ποσόν μέσω Western Union. Τα ταχυδρομικά τέλη για το εξωτερικό είναι 7€. Όμως, παρακαλούμε πόλύ να μας ενημερώσετε για να διευκολυνετε εμάς αλλά κυρίως για να επισπεύσουμε τη διαδικασία.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ κανένα πακέτο. Παρακαλούμε να επιλέξετε όσοι ενδιαφέρεστε, έναν από τους παραπάνω τρόπους που σας προτείνουμε.