ελληνική μουσική
    946 online   ·  210.856 μέλη

    Κανά, Περίδης, Καλημέρη στη Ρόδο

    jorge
    16.07.2008, 00:05

    Μελίνα Κανά, Ορφέας Περίδης, Λιζέτα Καλημέρη: Τραγουδώντας στην Ίστριο

     

    Φέτος το καλοκαίρι τρεις κορυφαίοι σύγχρονοι καλλιτέχνες για πρώτη φορά μαζί, μας δίνουν ραντεβού στο παραδοσιακό χωριό της Ρόδου, Ίστριο, στις 9 Αυγούστου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου «Ο Άγιος Μερκούριος» συνεχίζει το φεστιβάλ του «Τραγουδώντας στην Ίστριο» και μας παρουσιάζει μία συνεργασία που χρόνια ανέμεναν οι χιλιάδες φίλοι τριών μοναδικών καλλιτεχνών!

     

    Η Μελίνα Κανά, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη, έχοντας κοινή αισθητική, εκπέμπουν το ίδιο συναίσθημα, με πάθος και αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι.

     

     

    Σπουδαία τραγούδια, πολυαγαπημένων σύγχρονων τραγουδοποιών (Θ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμα, Στάμος Σέμση, Γ. Καζαντζή, Μ. Χανιώτη, Χ. Τσιαμούλη, Π. Δουρδουμπάκη, Χ. Νικολόπουλου) που έχουν τραγουδήσει η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη συναντούν και συνομιλούν με μεγάλες επιτυχίες του Ορφέα Περίδη.

    ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: MusicHeaven


    gikostas
    16.07.2008, 16:48

    Δεν το χάνω με τίποτα.Αν και τους είδα στο θέατρο Βράχων,ήταν τόσο καλοί όλοι τους που θα πάω και στην Ρόδο.Τυχαίνει τα παιδιά από την Ιστριο να είναι φίλοι μου και είμαι καλεσμένος.Ειμαι σίγουρος πως θα είναι super.