ελληνική μουσική
    784 online   ·  210.857 μέλη

    Συναυλία Έλενας Παπαρίζου στη Ρόδο.12 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα.

    xorodia
    05.09.2008, 18:42

     

    Η Έλενα Παπαρίζου η απόλυτη Ελληνίδα Pop star, θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά μεγάλη συναυλία στην Ρόδο στο Δημοτικό στάδιο του Διαγόρα. Μια υπερπαραγωγή, με πρωτοποριακά σκηνικά, υπερσύγχρονους φωτισμούς, με πολυμελές χορευτικό σχήμα και με 10 κορυφαίους μουσικούς να την συνοδεύουν.

     

    Η Έλενα με αυτό τον τρόπο, θα δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες που αισθάνθηκαν υπερήφανοι για τη νίκη της στην EUROVISION, να τη δουν από κοντά και να ακούσουν όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, από το «Αν είχες έρθει πιο νωρίς», το «Μαζί σου», το «Υπάρχει λόγος», «Το φιλί της ζωής» μέχρι και το «Mambo», το «Gigolo» το «Κάτσε καλά» και σαφώς το «My number one»!

    H συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα και η τιμή εισιτηρίου θα είναι 25€.

     

    Η προπώληση των εισιτηρίων, για τη συναυλία έχει ήδη ξεκινήσει και στα σημεία πώλησης που ακολουθούν μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

     

    Σε όλα τα δισκοπωλεία

     

    Κατάστημα Tally Weijl

     

    Boutique Touch

     

    Info Kiosk Δήμου Ροδίων

     

    Δημοτικό Στάδιο Διαγόρα

     

    Την διοργάνωση και παραγωγή της συναυλίας έχει αναλάβει το γραφείο διοργάνωσης εκδηλώσεων Great Events. Συνεργάτης και εκπρόσωπος της Great Events στην Ρόδο είναι ο κύριος Λούης Σορωνιάτης.

    Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΝΑ και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων. Η οργάνωση της συναυλίας είναι της Αθλητικής Ένωσης Σταυρού Καλυθιών.


    MissRoro
    05.09.2008, 19:00

    Καλά να περάσουν όσοι πάνε γιατί η Έλενα είναι φοβερή και πολύ άμεση στα live!:)