ελληνική μουσική
    869 online   ·  210.851 μέλη

    Βασίλης Παπακωνσταντίνου – 19 Σεπτεμβρίου στην Ξανθη

    Xrononaytis
    07.09.2009, 15:46

    Στην Ξάνθη θα κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία ο μοναδικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου με μια έντονα κοινωνικού χαρακτήρα μουσική παράσταση στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, στις 19 Σεπτεμβρίου 2009, ώρα 21:00.

    Η εκδήλωση γίνεται για την ενίσχυση του συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες “Η Αλληλεγγύη”, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο μεγάλος καλλιτέχνης δέχτηκε να πραγματοποιήσει την τελευταία παράστασή του στην Ξάνθη (ενώ ήταν προγραμματισμένο να κλείσει την περιοδεία του στην Αθήνα) προκειμένου να συμβάλλει με την παρουσία του στη γενικότερη στήριξη των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.


    Μαζί του η Σοφία Στρατή και ο Κώστας Γαλίτης σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ‘εκρηκτικού’ πάνω στην σκηνή Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Λόγω της ιδιαιτερότητας της συναυλίας και με μοναδικό στόχο την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για την ενίσχυση του συλλόγου, αποφασίστηκε η έκδοση και φθηνότερου εισιτηρίου που αποσκοπεί κυρίως στην μεγαλύτερη προσέλευση νεολαίας (μαθητές – φοιτητές).


    Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
    Τιμή εισιτηρίου κερκίδας: 20 ευρώ. Τιμή εισιτηρίου γηπέδου (ορθίων): 15 ευρώ.


    ZeNiA
    19.09.2009, 14:00

    Εισιτήρια πού βγάζουμε;  Συνήθως ήταν στην πλατεία, αλλά τώρα γίνονται έργα εκεί...


    ZeNiA
    19.09.2009, 14:14

    Έμαθα πού βγαζουμε τελικα! Στο δισκοπωλείο "ΙΤΑΛΟΣ" (Τσιμισκή, δίπλα στο "Αδιέξοδο")


    SouLRocK
    19.09.2009, 16:21

    Παράθεση:

    Το μέλος ZeNiA στις 19-09-2009 στις 14:14 έγραψε...

    Έμαθα πού βγαζουμε τελικα! Στο δισκοπωλείο "ΙΤΑΛΟΣ" (Τσιμισκή, δίπλα στο "Αδιέξοδο")



    Ναι εκεί είχε, πήρα και εγω το πρωϊ!{#emotions_dlg.yes}


    SouLRocK
    22.09.2009, 22:49

    'Ενα μικρό σχόλιο λοιπόν αφού ήμουν εκεί... Ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου (που είχα να τον δω απο το 2003) μου φάνηκε ολόιδιος, αγέραστος πολύ δυνατή ακόμη η φωνή του και γενικά έδωσε ένα πολύ καλό σοου... και κάτι ακόμη που το έχει (και -προσωπική μου άποψη- πρέπει να το αποκτήσουν και οι νεοι καλλιτέχνες) είναι η επάφή του με το κοινό ,συνομιλούσε και ανέβαζε ο ίδιος ένα μάλλον δυσκολο θα έλεγα κοινό στην Ξάνθη... Σύμφωνα με τη βικιπαιδεία "απο το 1980 ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εδραιώνεται ως ένας κατ' εξοχήν "συναυλιακός" καλλιτέχνης" και εγώ συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ενας "συναυλιακός" καλλιτέχνης... Κρίμα που θα μπορούσε να έχει περισσότερο κόσμο αφού η συναυλία έγινε για την ενίσχυση του συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες “Η Αλληλεγγύη”. Αλλά με μια συζητηση που είχα με μια κοπέλα εδω, μου είπε οτι μερικοί μπορεί να "συνδέουν" τον Παπακωνσταντινου κάπου πολιτικά (έρχονται και εκλογές) και γι' αυτό ισως είχε λίγο κόσμο... Μια παράκληση -φιλικά- μπορούμε να μη συνδέουμε τη μουσική με τη γαμω-πολιτική?... ακόμη και αν υπάρχει στο στίχο τραγουδιών ,η μουσική είναι κάτι διαφορετικό, είναι τρόπος εκφρασης, ελευθερίας και διασκέδασης

     

    {#emotions_dlg.beer}!

     


    -----------------
    "Before you slip into unconsciousness Id like to have another Kiss Another flashing chance at bliss Another Kiss, another Kiss..."

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : SouLRocK στις 22-09-2009 22:52 ]