ελληνική μουσική
    596 online   ·  210.870 μέλη

    Ελάτε να εξακριβώσουμε πώς λειτουργεί η σελίδα listen2myradio.

    KiriakosGuitarPower
    09.06.2010, 10:50

    Αγαπητοί! Πήρα το θάρρος να φτιάξω αυτό το θέμα καθότι η σελίδα listen2myradio είναι πολύ ενδιαφέρουσα αφού σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις δικτυακά το δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό!!! Έτσι θα ήθελα να το συζητήσουμε λιγάκι και περισσότερο τα προβλήματα να το πραγματοποιήσουμε τελικά. Για παράδειγμα εγώ ακολούθησα τις οδηγίες αλλά μετα το setup εμφανίζεται πρόβλημα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας συμμετάσχει στο forum να λύσουμε το πρόβλημά μου, να λυθούν άλλα προβλήματα ή να κατατεθούν απόψεις!

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : KiriakosGuitarPower στις 09-06-2010 10:52 ]


    AR-ON
    09.06.2010, 12:36

    Πράγματι ενδιαφέρον το θέμα που θέτεις φίλε Κυριάκο!

    Εγώ απ' την μεριά μου, πρώτα απ' όλα θέλω να σε καλωσορίσω στην μουσική παρέα του MusicHeaven, τη μεγαλύτερη, ιστορικότερη, αλλά και την πιο ζωντανή κατά την ταπεινή μου άποψη ελληνική μουσική διαδικτυακή κοινότητα, στην οποία εκτός από την ανεξάντλητη πληροφόρηση που θα βρεις μέσα από τους διαλόγους του forum, το e-περιοδικό μας, τα νέα για τις συναυλίες, τις νέες κυκλοφορίες, τις μουσικές αγγελίες και χίλια δυό άλλα πράγματα, θα βρεις κι έναν ανοιχτό σε όλους ραδιοφωνικό σταθμό, τον οποίο αγαπούμε πολύ και προσπαθούμε να τον αναπτύξουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

    Μιλώ για το Radio MusicHeaven (βλέπεις το link ON-AIR σε κάθε σελίδα επάνω δεξιά), το οποίο σε προσκαλώ να ψάξεις και αν σ' ενδιαφέρει, να έρθεις σε επαφή με τους διαχειριστές του σταθμού ώστε να αποκτήσεις κι εσύ τη δική σου εκπομπή σε κάποια από τις ελεύθερες ώρες του προγράμματος.

    Και πάλι, καλώς όρισες στην παρέα του MusicHeaven! {#emotions_dlg.beer}