ελληνική μουσική
    882 online   ·  210.851 μέλη

    Τζένιφερ Λοπέζ μην υποστηρίζεις την Τούρκικη εισβολή της Κύπρου...

    musichell
    02.07.2010, 19:35


    Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA) καλεί όλους τους ακτιβιστές να τηλεφωνούν, να στέλλουν φαξ και ηλεκτρονικά μηνύματα στην εταιρεία «William Morris Agency” στην Νέα Υόρκη που αντιπροσωπεύει την διάσημη Αμερικανίδα Τζένιφερ Λοπέζ και να ζητούν από την Λοπέζ να μην επισκεφθεί την κατεχόμενη από τους Τούρκους Κύπρο και με τον τρόπο αυτό να...

    προσφέρει υποστήριξη στην παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή και παράνομη τουρκική στρατιωτική κατοχή της Κύπρου. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η Τζένιφερ Λοπέζ θα πληρωθεί $3 εκατομμύρια δολάρια για να...

    παραστεί στα εγκαίνια του ούτω καλούμενο ξενοδοχείου «Κρέιτος» στο κατεχόμενο από την Τουρκία μέρος της Κύπρου. Το τουρκικό λόμπυ ξοδεύει επίσης εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει την παρουσία και ειδικών για δημόσιες σχέσεις για να προωθήσουν την επίσκεψη της ως επίσης και για την κάθοδο Δυτικών δημοσιογράφων. Ισχυρίζονται, ότι και το «Μπι Μπι Σι» θα είναι εκεί για την παράνομη επίσκεψη της Λοπέζ. Είναι φανερό ότι ο καταπατητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τουρκική κυβέρνηση, χρησιμοποιεί την Τζένιφερ Λοπέζ σε μια απόπειρα να αγοράσει ψεύτική «νομιμότητα» για το ψευδοκράτος που κανένας δεν αναγνωρίζει εκτός την ίδια (Τουρκία).
    Είναι ιδιαίτερα σχετικό το γεγονός ότι το τουρκικό λόμπυ επέλεξε την 20η Ιουλίου 2010 ως την ημέρα καθόδου της στην υπο τουρκική κατοχή Κύπρο, μια ημερομηνία που ο κάθε Ελληνο-κύπριος γνωρίζει ότι είναι η 36η επέτειος της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής της Κύπρου που δολοφόνησε χιλιάδες Ελληνο-κύπριους, ξερίζωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνο-κύπριους από τα σπίτια και τη γή τους, και επίσης είχε ως αποτέλεσμα των βιασμών 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών. Είναι επίσης η συμβολική ημέρα που η Τουρκία, βάρβαρα έκλεψε τη μισή πατρίδα των Ελληνο-κυπρίων.
    Σας παρακαλούμε να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα, με φαξ και να τηλεφωνείτε στην εταιρεία “William Morris Agency” και όπως πάντα σας παρακαλούμε να διατηρείτε επαγγελματικό και ευγενικό ύφος. Σας παρέχουμε σύνδεσμο για επιστολή που γράφτηκε από Ελληνο-κύπρια πρόσφυγα, την κα Φανούλα Αργυρού, που περιέχει αρκετές πληροφορίες αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την δική σας διαμαρτυρία. Ο σύνδεσμος ακολουθεί αμέσως μετά την διεύθυνση της εταιρείας “William Morris Agency”:
    Cara Lewis
    William Morris Agency, LLC.
    1325 Avenue of the Americas
    New York , NY 10019
    Phone: 212-903-1316
    Fax: 212-903-1531
    E-Mail: cpl@wmeentertainment.com>

    BAGRATION
    03.07.2010, 00:28

    Ντόντ Ντού ιτ Τζένιφερ!!!!!!!

     


    musichell
    03.07.2010, 09:09


    musichell
    10.07.2010, 09:17

    Έστω και αργά η Jennifer Lopez κατάλαβε τι σημαίνει Ελλάδα και ακύρωσε την συναυλία της στα Κατεχόμενα. Η γνωστή τραγουδίστρια ακύρωσε το ...πάρτι που είχε ετοιμάσει για την επέτειο της ντροπής καθώς οι...


    αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο ήταν πολύ μεγάλες.

    troktiko


    Bettina
    11.07.2010, 17:44

    Παράθεση:

    Το μέλος cat66 στις 10-07-2010 στις 09:17 έγραψε...

    Έστω και αργά η Jennifer Lopez κατάλαβε τι σημαίνει Ελλάδα και ακύρωσε την συναυλία της στα Κατεχόμενα. Η γνωστή τραγουδίστρια ακύρωσε το ...πάρτι που είχε ετοιμάσει για την επέτειο της ντροπής καθώς οι...


    αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο ήταν πολύ μεγάλες.

    troktiko



     

     

    Οντως θα ηταν ενα παρτι ντροπης,που θα δημιουργουσε μεγαλο πολιτικο σκανδαλο..Ευτυχως ομως"τελος καλο,ολα καλα"!!!!

    Καλο καλοκαιρι απο λευκωσια..


    noizreduction
    11.07.2010, 20:32

    Απο τον Φιλελευθερο

     

    Παράθεση:
    Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών την ακύρωση της συναυλίας της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα. Η Αμερικανίδα σταρ θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην Κερύνεια στις 24 Ιουλίου, ακύρωσε όμως την εμφάνισή της μετά τις αντιδράσεις δηλώνοντας ότι «ποτέ δεν θα υποστήριζε [...] οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

    Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Μπουράκ Οζούγκιεργκιν σχολίασε την ακύρωση λέγοντας:

    «Μήπως η 'Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου' είναι αυτή που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα ή αυτοί που αφαιρούν από το λαό της ΤΔΒΚ ακόμη και το δικαίωμα να ακούσει μουσική και εμποδίζουν απλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις; Η αντίληψη αυτή προκαλεί σκέψεις, με δεδομένο την αρχή ενός κοινού κράτους στη μελλοντική δημιουργία του οποίου αποσκοπούν οι συνομιλίες για την επίλυση».

    »Πρέπει να στηρίζεται η λύση όχι εμποδίζοντας, αλλά αυξάνοντας τις πολιτιστικές δραστηριότητες που δεν έχουν πολιτική διάσταση. Η παρεμπόδιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων είναι παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος».

     

    Προφανως οι "φιλοι" πολιτικαντηδες των κατεχομενων ξερουν πολυ καλα να ασκουν την κριτικη τους, ξεχνωντας το δικο τους ματωμενο παρελθον!

     

    Με αυτη τη λογικη, οποτε ακυρωνεται καποια συναυλια στην Ελλαδα θα πρεπει να το κανουμε θεμα στο Δικαστηριο της Χαγης για καταπατηση των...ανθρωπινων δικαιωματων!

     

     


    -----------------
    Dreamcatcher Music DreamCatcher

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 11-07-2010 20:33 ]


    musichell
    15.07.2010, 19:22
    Η Shakira θα αντικαταστήσει τη Lopez;

    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010, 18:12

     

    Τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την Κολομβία φαίνονται να έχουν επιλέξει, σύμφωνα με το κυπριακό περιοδικό Beautiful People, οι υπεύθυνοι του πολυτελούς ξενοδοχείου «Cratos Premium» για να αντικαταστήσει την Jennifer Lopez, η οποία αρνήθηκε να παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων του συγκροτήματος που βρίσκεται στα κατεχόμενα.

    Η Shakira δεν θα παραστεί στα εγκαίνια αλλά σε δεύτερο μεγάλο Gala που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι για το
    Σεπτέμβριο.

    Για την ώρα πάντως, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει υπό το φόβο νέας διεθνούς κατακραυγής που μπορεί να οδηγήσει σε νέα ακύρωση

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=156577&cid=11