ελληνική μουσική
    918 online   ·  210.856 μέλη

    Cult ταινίες στο Gagarin 205

    vouliakis
    11.02.2005, 22:48
    3ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου

    "My special Valentine"

    Επειδή η σχέση του σινεφίλ με τις cult παραγωγές, είναι μια σχέση έρωτα, ο πολυχώρος Gagarin 205 Live Music Space, στo 205 της Λιοσίων, φέρνει για τρίτη χρονιά κοντά μας έναν εναλλακτικό 'Αγιο Βαλεντίνο.



    Ξεκινώντας το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου και μέχρι τη Δευτέρα 14, η ομάδα του Gagarin υπό τη μπαγκέτα του καλλιτεχνικού διευθυντή - σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη, διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού κινηματογράφο. Με τιμώμενο πρόσωπο τον Κώστα Γκουσγκούνη, το φεστιβάλ φτάνει πλέον στο αποκορύφωμα της λάμψης του με τη βράβευση του πιο cult ήρωα όλων των εποχών, ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου!

    Και ταινίες έκπληξη
    Από το πρόγραμμα δε λείπουν οι προβολές ταινιών - έκπληξη και το καθιερωμένο Pop Porn Party το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, που φέτος προβλέπεται… χειρότερο από ποτέ!

    Ο απόλυτος μαραθώνιος προβολών όλων των Cult και trash στιγμών του Ελληνικού Κινηματογράφου μέχρι πρωίας, συνοδεύται από την πιο... ανήκουστη μουσική από τους πλέον θρασύτατους Djs της πόλης, συν live έκπληξη από τους αχαρακτήριστους και απρόβλεπτους Lost Bodies.

    Πηγή: ΕRΤ.GR , news.pathfinder.gr