ελληνική μουσική
    935 online   ·  210.853 μέλη

    οι APURIMAC στο Palenque

    jorge
    05.04.2005, 20:17


    Οι Apurimac στο PALENQUE
    Κυριακή 17 & Κυριακή 24 Απριλίου2005


    Οι Apurimac, γνωστοί για το ταμπεραμέντο τους και το κέφι που δημιουργούν στις ζωντανές τους εμφανίσεις, παρουσιάζουν για δύο Κυριακές (17 και 24 Απριλίου) στο Palenque τα τραγούδια του πρόσφατου άλμπουμ τους «Πάμε πάλι».

    Διασκευές -ή ‘διασκεδές’ όπως τις ονομάζουν οι ίδιοι οι Apurimac- αγαπημένων τραγουδιών των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Χιώτη, Πλέσσα, Μικρούτσικου, Κατσιμίχα, Θηβαίου, Μωράκη, Μουζάκη, Marquez, Armando, μεταξύ των οποίων τα: «Νύχτες μαγικές», «Θάλασσα πλατιά», «Νύχτωσε νύχτα», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη», «Κόκκινο θολό φεγγάρι» και άλλα, σε πλούσιες μουσικά, χορευτικές διασκευές. Το πιάνο, το μπάσο, η κλασική κιθάρα, το φλάουτο, τα βιολιά, το βιολοντσέλο ενώνονται με την τρομπέτα, το σαξόφωνο, το τρομπόνι και διάφορα κρουστά, πνευστά και έγχορδα όπως τα: congas, timbales, bongσ, maracas, guiro, caxixi, bell, charango, quena, bombo, zampoρa, zanca, chaj-chaj, palo de lluvia δημιουργώντας το εκρηκτικά ζωντανό χαρακτηριστικό ηχόχρωμα των Apurimac.

    Οι ίδιοι οι Apurimac λένε: «εδώ και χρόνια έχουμε μια τρέλα: παίρνουμε όμορφα τραγούδια και τα … ‘Πάμε πάλι’. Αυτά στη μουσική γλώσσα λέγονται διασκευές. Εμείς μεταξύ μας τα λέμε ‘Διασκεδές’, γιατί και τα διασκεδάσαμε, όταν τα φτιάξαμε, και τα διασκεδάζουμε κάθε φορά που τα παίζουμε και τα τραγουδάμε». Μαζί με αυτά, θα παίξουν και άλλες μεγάλες τους επιτυχίες.

    Μαζί τους η Martha Moreleon ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προσκεκλημένοι- έκπληξη.

    Ώρα έναρξης 10:30μμ
    Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ


    Palenque – Φαραντάτων 41, Γουδί – τηλ. 210-7752360