ελληνική μουσική
    932 online   ·  210.853 μέλη

    Female Tutorial για πορείες (Πολυτεχνείου μα & άλλες πορείες γενικότερα)

    freak
    17.11.2012, 21:10

    Το κειμενο δεν ειναι δικο μου. Μπηκα στον πειρασμο να σχολιασω αλλα προς το παρον το αφηνω για αργοτερα:

    "Οι πορείες κορίτσια είναι must για κάθε νέο άνθρωπο. Τι να απαριθμίσω τα οφέλη. Γνωριμίες σε μηδέν χρόνο. Βρίσκεις εργοδότη, βρίσκεις συνεργάτη, βρίσκεις προσωπικό. Κάνεις νέους φίλους και φίλες. Βλέπεις παλιούς συμμαθητές συμφοιτητές και μακρυνούς συγγενείς που είχες ξεχάσει ότι υπήρχαν. Μαθαίνεις πράγματα γιατί ενώ περπατάς μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σου εξηγεί πως λειτουργεί η υπηρεσία του, το επάγγελμά του, η επιστήμη του. Και βέβαια κορίτσια, το κυριότερο, είναι το καμάκι. Και γρήγορο και αποτελεσματικό. Γιατί σαρώνεις με μιά ματιά εκατοντάδες άνδρες και διαλέγεις και με την ελευθερία που παρέχει η ατμόσφαιτα της πορείας, πας και του μιλάς με άνεση και χωρίς αφορμή. Ξέρετε κορίτσια πόσες κοπέλλες παντρεύτηκαν χάση σε πορείες. Και η Σούλα η κομμώτριά μου πρόσφατα παντρεύτηκε δικηγόρο. Σε πορεία τον γνώρισε. Είχε πάει σε πορείες πρώτη φορά με αφορμή ότι της έκοψαν το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Το επίδομα το έχασε αλλά της έφεξε δικηγόρος. Έχεις μείνει από άντρα; Πήγαινε σε πορεία. Και για να μη μιλήσουμε για το ψυχαγωγικό μέρος της διασκέδασης αυτής. Και εντελώς δωρεάν. Και βέβαια αφού φωνάξουμε υβριστικά συνθήματα εναντίον των Αμερικάνων στην Πρεσβεία τους μετά κορίτσια θα συνεχίσουμε τη διασκέδαση πίνοντας κόκα-κόλα με μπουρμπόν δηλαδή αμερικάνικο ουίσκι και θα ακούσουμε ωραία αμερικάνικη ροκ φορώντας ένα ωραίο αμερικάνικο μπλου τζήν όχι από αυτά μαϊμού που φορούν όσοι δεν παν πορείες. Και για τους μη έχοντες θα συνεχίσουμε τη διασκέδαση με μιά ωραία αμερικάνικη ταινία χόλυγουντ άπό ιδιωτικό κανάλι με couleur midwest (που μόνο αυτό μπορούν να ξέρουν στη παρέα που κυβερνά τα μίντια κι ας έχουν τελειώσει μερικές μερικές Αρσάκειο, ονόματα δεν λέμε, πάει, πήγε χαμένο το Αρσάκειο) και θα ανεχτούμε και τις διαφημήσεις της τρία έψιλον ανάμεσα στην ταινία αλλά θα πίνουμε και αναψυκτικά τρία έψιλον με άφθονα πρόσθετα ενώ θα μασουλάμε ποπ κον από καλαμπόκι αμερικάνικο μεταλαγμένο. Κορίτσια καλή διασκέδαση!"


    mary_omikron
    17.11.2012, 21:18

    Φτηνή φαλοκρατική προσπάθεια διακωμώδισης.

    (η γνώμη μου για το κείμενο)


    freak
    17.11.2012, 21:30

    Παράθεση:

    Το μέλος mary_omikron στις 17.11.2012, 21:18 έγραψε...

    Φτηνή φαλοκρατική προσπάθεια διακωμώδισης.

    (η γνώμη μου για το κείμενο)

    Γυναικα το εχει γραψει (εκτος αν το Ελενη ειναι Ελενος στην πραγματικοτητα, ποτέ δεν ξερει κανεις!)


    mary_omikron
    17.11.2012, 22:01

    Το κείμενο έκρινα ασχέτως με ποιός το έγραψε, και το "Ελένη" στο διαδίκτυο δεν πιστοποιεί φύλο.  


    noizreduction
    17.11.2012, 22:06

    Αυτα τα γραφουν οσοι δεν εχουν κατεβει ποτε σε πορειες για να δουν πως ουτε μπορεις να δεις απο τα δακρυγονα, ουτε να φλερταρεις απο το τρεξιμο.


    Με εκτιμηση
    Σουλα{#emotions_dlg.thumbdown}


    AR-ON
    17.11.2012, 22:28

    {#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.clap}{#emotions_dlg.laugh}{#emotions_dlg.thumbup}

    (έγραψες πάλι Noise...)


    freak
    21.11.2012, 06:21

    Παράθεση:

    Το μέλος noizreduction στις 17.11.2012, 22:06 έγραψε...

    Αυτα τα γραφουν οσοι δεν εχουν κατεβει ποτε σε πορειες για να δουν πως ουτε μπορεις να δεις απο τα δακρυγονα, ουτε να φλερταρεις απο το τρεξιμο.


    Πιθανον αλλα και παλι...

    Δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο να μην σχολιασω!

    Το εν λογω σχολιο το ειδα στο yahoo. Ωστοσο ψιλοσυμφωνω σε κανα δυο πραγματακια και διαφωνω βεβαιως.

    Που συμφωνω:

    Τις πιο πολλες φορες που παω σε πορειες, συνηθως ειμαι με το μαυρο μπλοκ.  Κι ομως εχω γνωρισει τυπισες που κατεβηκαν σε πορειες καθαρα για γκομενικους λογους. Θα μου πεις αυτα συμβαινουν οταν υπαρχει κοσμος.

    Απο την αλλη ειναι ολιγον τι οξυμωρο το οτι μεγαλωσαμε με καθαρα αμερικανικο τροπο ζωης (κοκα κολα, fast food, μουσικη, ταινιες, και αλλα πολλα) και λεμε "φονιαδες των λαων". Οχι πως διαφωνω στην ουσια. Ενα απο τα κομματια που επαιζα οταν ημουν σε Punk μπαντα ηταν το fuck the usa των exploited. Τι να πει κανεις...


    TRAVELOGUE
    01.12.2012, 00:56

    Αν ο γράφων είναι "Έλενος", είναι απλώς ένας ηλίθιος φαλλοκράτης.

    Αν πράγματι είναι "Ελένη", τότε έχει φοβερή πένα για cosmopolitan.

    Ένα τέτοιο κείμενο, θα το έχει γράψει κανείς με πολιτική άποψη όπως εκείνη που λέει οτι και οι 300 είναι κλέφτες και πως για την κρίση φταίνε τα λαμόγια οι πολιτικοί και όχι το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει μέσα στη δομή του την κρίση!

    Ακόμη κι αν το γράφεις από χιουμοριστική πλευρά, τότε μόνο προσβλητικοί μπορεί να είναι απέναντι στο λαό που έδωσε, δίνει και θα δίνει την ψυχή του σε κοινωνικούς αγώνες!


    -----------------

    When the music 's over, turn out the lights For the music is your only friend Dance on fire as it intends Music is your only friend until the end...

    [ τροποποιήθηκε από τον/την TRAVELOGUE, 01-12-2012 01:08 ]