ελληνική μουσική
    875 online   ·  210.853 μέλη

    Παρουσίαση 2ου δίσκου της Nalyssa Green στο Τριανόν

    Ecrew
    28.11.2012, 13:42

    Ένα κομμάτι απο τον 2ο δίσκο εν ονόματι Windy..

    http://innerear.bandcamp.com/track/windy

    Tην Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2012, η Nalyssa Green και η μπάντα της θα παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια του νέου δίσκου της "The Seed" που κυκλοφόρησε προσφάτως από την Inner Ear. Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό show που θα λάβει χώρα στον ιστορικό και ατμοσφαιρικό κινηματογράφο Τριανόν στη Βικτώρια. Η Nalyssa και η μπάντα της θα παίξουν ζωντανά το νέο δίσκο καθώς και παλιά τραγούδια σε ένα live - παράσταση το οποίο θα συνοδευτεί από video και live drawing από τον PanPan.

    Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012
    Κινηματογράφος Τριανόν
    Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων, Βικτώρια

    Ώρα προέλευσης - 9 μ.μ.

    Είσοδος με CD: 12 €
    Είσοδος χωρίς CD: 6 €


    Nalyssa Green - φωνή, πλήκτρα, κιθάρα, θέρεμιν
    Ευαγγελία Ξυνοπούλου - φωνή, πλήκτρα, κρουστά
    Σπύρος Λιβάνης - κιθάρες
    Βασίλης Νιτσάκης - μπάσο
    Εβάνκελος Ασλανίδης - τύμπανα, κρουστά
    Αθανασία Τέλιου - τσέλο
    Γιάννης Πετρόλιας - ήχος
    PanPan - visuals

    Χρήσιμα Site


    Link" target="_blank">

    >

    http://www.inner-ear.gr/gr/releases/artist/35-nalyssa-green/84-seed/

    http://www.facebook.com/pages/Nalyssa-Green/147173372001731

    Για όσους δεν γνωρίζουν ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό..

    "H Nalyssa Green ασχολείται με τη μουσική εξαιτίας μιας εσωτερικής, επιτακτικής ανάγκης για έκφραση και επικοινωνία. Είναι αυτοδίδαχτη και γράφει τραγούδια, τραγουδά και παίζει κιθάρα, πλήκτρα, ακορντεόν και θέρεμιν. Το 2010 ηχογραφήθηκε από την ίδια και τον παραγωγό της Σπύρο Λιβάνη ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Barock. Ο δίσκος αυτός φτιάχτηκε στο φοιτητικό δωμάτιο του Σπύρου με τρόπο lo fi και do it yourself. Το 2011 κυκλοφορεί σε συλλεκτικό λευκό βινύλιο από την Inner Ear. Το Νοέμβριο του 2011 η Nalyssa αρχίζει να ηχογραφεί το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο The Seed. Οι ηχογραφήσεις έγιναν σε ένα σπίτι σε ένα χωριό της ορεινής Κορινθίας- ξανά με τρόπο σαφώς σπιτικό και χειροποίητο - από τη Nalyssa, το Σπύρο Λιβάνη - ο οποίος επιμελήθηκε την ηχογράφηση και την παραγωγή - και το Εβάνκελο Ασλανίδη. Το The Seed κυκλοφορεί ήδη ελεύθερο από την Inner Ear . Ο νοηματικός άξονας αυτού του δίσκου διαμορφώνεται από σκέψεις γύρω από τη φύση και τη φυσική υπόσταση του ανθρώπου σε αντιδιαστολή με την κατακερματισμένη, βιαστική, αστική πραγματικότητα. Ο σπόρος, φορέας υπόσχεσης για το μέλλον, τρέφεται από το χωμάτινο περίγυρο του για να μεγαλώσει και να γίνει κάποια στιγμή ορατός και απτός. Είναι το σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας γι αυτό που έρχεται, γι αυτό που φυτρώνει πάνω σε αυτό που φεύγει. Η αγάπη θα θριαμβεύσει."


    kwstasagas
    28.11.2012, 15:03
    Μάλλον θα το "ρυθμίσω" ως εξής : 12 Δεκέμβρη θα πάω στη συναυλία των Charms και 13 Δεκέμβρη στη συναυλία της Nalyssa Green !!! Είμαι ανοιχτός και στο (πολύ) παλιό και στο (πολύ) καινούριο !!! Παρόλο που η Nalyssa επιμένει να γράφει σε αγγλικό στίχο, αυτό που προσφέρει το εκλαμβάνω ως κάτι "απόλυτα Ελληνικό" !!! Είμαι σίγουρος ότι στο "Τριανόν" θα μάς παρουσιάσει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα .....
    Ecrew
    17.12.2012, 20:43

    To Indagattah απο το λάιβ της παρουσίασης στο Τριανόν..

    >
    kwstasagas
    17.12.2012, 22:27

    Η συναυλία της πολύ νεαρής τραγουδοποιού / περφόρμερ στο Τριανόν ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!! Όσοι ήμασταν εκεί, νιώθουμε πολύ τυχεροί !!! Δεν είναι μόνο ότι η nalyssa είναι ταλαντούχα ... είναι και ότι στις συναυλίες της, στα "χειροποίητα" τραγούδια της βγάζει μια "ζεστασιά" !!! Το τραγούδι που ξεχώρισα απ' το Seed είναι το Push Your Lips !! Πάρτε μια γεύση πώς αποδόθηκε στο Τριανόν :

     


    Link

    ">

    [ τροποποιήθηκε από τον/την kwstasagas, 17-12-2012 22:28 ]