ελληνική μουσική
    990 online   ·  210.856 μέλη

    Ρεσιτάλ κιθάρας με τον Μιχάλη Σουρβίνο στο Θέμελο στην Άνδρο 3/5

    elechrista
    28.04.2014, 21:21


    Ρεσιτάλ κιθάραςμε τον Μιχάλη Σουρβίνο

    ''Mediterranean Echoes - Tango Finale''

     στο Πολιτιστικό Καφενείο – Χώρο Τέχνης «Θέμελος» 

    Σάββατο 3 Μαΐου 2014, Μπατσί Άνδρου


    Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ενδείκνυται για μια απόδραση της τελευταίας στιγμής στο μαγευτικό νησί της Άνδρου, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσουμε ολιγοήμερες διακοπές, με μια μοναδική συναυλία του διεθνώς βραβευμένου σολίστ κιθάρας Μιχάλη Σουρβίνου, το Σάββατο 3 Μαΐου στις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Καφενείο - Χώρο Τέχνης ''Θέμελος''. 

    Μια μουσική περιήγηση από το ρομαντισμό μέχρι τον 21ο αιώνα, με έργα δημιουργών που σφράγισαν την τέχνη της κιθάρας και έζησαν ή επηρρεάστηκαν από τον πολιτισμικό χωροχρόνο της Μεσογείου: F.G. Lorca, F. Tarrega, I. Albeniz, A. Ramirez, G.Bizet, R. Dyens, L. Brouwer, A. Piazzolla. Ένα συναρπαστικό ταξίδι από το φλογερό ισπανικό ταμπεραμέντο και τις σύγχρονες πρωτότυπες συνθέσεις για solo κιθάρα, στα γεμάτα ερωτισμό και λυρισμό Tangos του Astor Piazzolla. Θ’ ακουστούν επίσης διασκευές και συνθέσεις για σόλο κιθάρα του Μιχάλη Σουρβίνου.

    Το Πολιτιστικό Καφενείο - Χώρος Τέχνης «ΘΕΜΕΛΟΣ» αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας στην καθημερινότητα της Άνδρου, παντρεύοντας την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία  με καλλιτεχνικά δρώμενα υψηλής αισθητικής. Έτσι και τώρα μας προσφέρει αυτή τη μοναδική ευκαιρία … να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της Αθήνας, απολαμβάνοντας τη  φυσική ομορφιά του νησιού και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα από το κοσμοπολίτικο Μπατσί, να γευτούμε τους γνωστούς σπιτικούς μερακλίδικους μεζέδες του «Θέμελου», μαγειρεμένους με  τα πιο αγνά παραδοσιακά υλικά,  ν’ αφεθούμε στο μεθυστικό άρωμα του τσίπουρου και να ταξιδέψουμε στη Μεσόγειο με τις μελωδίες και τον ήχο της κιθάραςτου Μιχάλη Σουρβίνου.

     





    [ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 28-04-2014 21:25 ]


    επισυναπτόμενα: Sourvinos_Themelos_afisa.jpg Michalis Sourvinos1.jpg