ελληνική μουσική
    873 online   ·  210.851 μέλη

    Θέλω να γίνω DJ και ψάχνω μια κονσόλα για αρχή

    xrhstws
    01.02.2015, 20:08

    Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές. 

    Θέλω να ασχοληθώ με την μουσική, συγκεκριμένα DJ νταξει δεν είπα οτι θέλω να γίνω επαγγελματίας αλλά μου  αρέσει να φτιάχνω δική μου μουσική. Ακούω τα τραγούδια όλων αυτών των μεγάλων DJ τα ρεμιξ και όλα αυτά και τρελαίνομαι, μου ανεβαίνει η ανδρεναλίνη στα ύψη. Το πρόβλημα είναι πώς δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα. Για παράδειγμα δεν ξέρω πια κονσόλα να πάρω τώρα για αρχή (πχ δεν θέλω κάποια πανάκριβη, θέλω μία φθηνή και καλή για να παίζω πχ στο σχολείο σε κάποιο παρτυ, κατι τέτοιο) επίσης δεν ξέρω να φτιάχνω δική μου μουσική ( πχ δεν ξέρω προγράμματα, το τι χρειάζομαι και γενικώς όλα αυτά) 

    Μήπως κάποιος που ασχολείται μπορεί να με βοηθήσει;;

    Δεν θέλω τρελά πράγματα, κάτι καλό για αρχή να δώ αν μου αρέσει τόσο πολύ όσο τώρα! 

    Ευχαριστώ!

    [ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 04-02-2015 17:07 ]


    DemetriusPasch
    02.03.2015, 10:40

    Το θέμα είναι πόσα θες να ξοδέψεις.

    Σου προτείνω να πάρεις την NUMARK MIX TRACK PRO 2,το επίσημο πρόγραμμα που τρέχει είναι SERATO DJ αλλά παίζει και με VIRTUAL DJ + TRAKTOR.Το κόστος της είναι στα 180-200 €.Κάτω από αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις μηχάνημα να παίξεις "επαγγελματικά".Αν το θες για πάρτη σου στο σπίτι,αλλάζει το πράγμα.

       Το προγεαμμα μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ Δωρεάν ,αλλά δεν έχει όλα τα features ( effects,samples κλπ) όπως το επίσημο που κοστίζει 90-100€.