ελληνική μουσική
    767 online   ·  210.857 μέλη

    Τσαλαπετεινοί & Μουσικά Καπέλλα | 04.03 Eightball Θεσσαλονίκη

    Silverstrike
    19.02.2016, 17:31

    Είσοδος: 5 ευρώ με μπύρα

    Λίγα Λόγια για τις μπάντες

    Τα Mousika Kappella είναι μία 5μελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη που κινείται στον ευρύτερο χώρο του Rock/alternative Rock.

    Ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο του 2015 και αμέσως επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή του πρώτου μας EP, αποτελούμενο από 4 τραγούδια, τα οποία επιτέλους βρήκαν τον τρόπο να βγουν από το συρτάρι και να πάρουν μορφή...

    1. Ποτέ Ξανά
    2. Κρυφτό
    3. Μια Στιγμή
    4. Το Τέλος Δεν Αργεί

    Ξεκίνησαν έτσι λοιπόν το ταξίδι τους... 
    ..και συνάντησαν τους Τσαλαπετεινούς..

    Οι Τσαλαπετεινοί είναι ένα φάνκυ μπλουζ γέννημα της συμπρωτεύουσας. Συνήθως τα πτηνά αυτά ζουν κοντά στα αστικά κέντρα, προτιμώντας τις πιο ήσυχες γειτονιές και τα σοκάκια.

    Όταν μαζεύονται μπλέκουν μουσικές κι ανακατεύουν λόγια. Στον Αριστοφάνη ήταν αγγελιοφόροι μεταξύ θεών και ανθρώπων, στη νέα εποχή είναι παιδιά που απλά αγαπούν τη μουσική και το ρυθμό.

    Ξεκινήσαμε το 2014 και μετράμε ένα χρόνο και κάτι στη μουσική σκηνή της πόλης. Απο τότε πέρασαν ζωντανές εμφανίσεις, πολλές πρόβες και μπύρες, άλλοι τόσοι καφέδες στα πλακόστρωτα Ικτίνου και Ζεύξιδος, πάρτυ, τζαμαρίσματα κάτω απο το Λευκό και μουσική στο δρόμο. Συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε, παρεξηγηθήκαμε, γελάσαμε και κάπως αρχίζουμε να ωριμάζουμε μουσικά, καθώς βάζουμε πλώρη για το πρώτο μας δίσκο...

    Πρόσφατα ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση του νέου τους υλικού, και την ανάγκη στήριξης της κυκλοφορίας αυτής τους της πρώτης δουλειάς από φίλους της μπάντας και της μουσικής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    Σας περιμένουμε! Στηρίξτε τις μπάντες που αγαπάτε!

    Link Event: https://www.facebook.com/events/1657209131195825/