ελληνική μουσική
    855 online   ·  210.853 μέλη

    Με ροκ και «Φρουτοπία»

    Sofia
    18.01.2006, 14:20
    Με ροκ και «Φρουτοπία»

    Τι κοινό μπορεί να έχουν η σύγχρονη ελληνική ροκ και η «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά; Ο,τι και να 'ναι αυτό, μπορείτε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από σήμερα και κάθε Τετάρτη, στην «Αποθήκη» του «Μύλου».


    Η «Φρουτοπία» που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος και οι «ONIRAMA» παντρεύουν το θέατρο, το χορό και τη ζωντανή μουσική σε μια ξεχωριστή ιντεράκτιβ παράσταση που ισορροπεί ανάμεσα στο γαλλικό καμπαρέ και το χολιγουντιανό μιούζικαλ. Οι ηθοποιοί «παίζουν» ανάμεσα στο κοινό με χιούμορ, αλλά και... κανόνια, ενώ οι θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση και μαζί με τους ηθοποιούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

    Η παράσταση παρουσιάζεται σε μουσική Γιώργου Βασικαρίδη, βίντεο Βασίλη Κεχαγιά, κοστούμια Νατάσας Δημητρίου, φωτισμούς «LimeLights», σκηνικά Λίζας Ψωμιάδου, δημιουργική συνεργασία στη σκηνοθεσία Ξένιας Αηδονοπούλου, Αλέξανδρου Ευκλείδη και Αμάλια Μπένετ.

    Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Μαυρουδής Ανθρωπάκης, Ζωή Καραβασίλη, Βασίλης Λιάκος, Ελλη Μερκούρη, Χρήστος Στυλιανού, Θάνος Φερετζέλης, Μιχάλης Φωτόπουλος, Δημήτρης Χλιβερός.

    Παράλληλα, οι «ONIRAMA», επταμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, επιμελούνται τη μουσική της παράστασης και συμμετέχουν ζωντανά επί σκηνής, σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

    Οι «ONIRAMA» είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης (τραγούδι, ακουστική κιθάρα), Γιώργος Κοκονίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Κοκονίδης (τύμπανα), Διονύσης Φρατζής (μπάσο), Κώστας Καρακατσάνης (βιολί, φυσαρμόνικα), Χρήστος Τρεσίντσης (πιάνο) και Αλκης Κανίδης (ηλεκτρική κιθάρα).

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/01/2006

    www.enet.gr