0
ελληνική μουσική
online 214·157.932 μέλη
Έμποροι των Εθνών με ορατόρια, κρουστά και τσέλο
Γράφει η Ανθή Τριανταφύλλου

No_Music

Υπέροχα κατάμαυρο

Γράφει ο Suspect (suspect)

Μέλος της Ημέρας
FOUTOU

Δημοσκόπηση

Αν αποφασίζατε να ασχοληθείτε με τη μουσική ποιόν τομέα θα επιλέγατε;

Εκμάθηση κάποιου μουσικού οργάνου

Τραγούδι

Μουσικός παραγωγός

Ηλεκτρονική μουσική

Διεύθυνση ορχήστρας

Άλλο
δείτε τα αποτελέσματα

Αυτό το γνωρίζατε;

Ο Ιταλός συνθέτης Ζαν Μπατίστ Λουλύ (1632-1687) που καθιέρωσε την όπερα στη Γαλλία, υπήρξε γελωτοποιός όταν ήταν παιδί στη Φλωρεντία. Το 1687, πλήγωσε το πόδι του με το ραβδί που διηύθυνε την ορχήστρα, έπαθε γάγγραινα και πέθανε.

Μουσικά όργανα και εξοπλισμός - Από το Thomann

Adam Hall AHPCS10

73 €

Αν έχετε επωφεληθεί από το MusicHeaven και θέλετε να μας το ανταποδώσετε, μια δωρεά μέσω Paypal θα είναι πολύτιμη για εμάς:


ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΟΣ - ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ - ΑΠΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ " ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ " ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ - ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΑΚΗ ΚΟΥΡΟΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΦΟΣ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΕΚΣΤΑΣΗ, Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΣΑΚΗ ΚΟΥΡΟΥΠΟΥ , ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (1974) ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΗ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ CD ΜΕ 16 ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΜΕΡΗ. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ "ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ", ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ 100ΜΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ 100 ΑΤΟΜΩΝ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ-1,ΕΤ-2,ΕΡΑ-2,ΕΡΑ-3(ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ),ΕΡΑ-4,ΕΡΑ-5(ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ),ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑ, LOVE RADIO, COOL FM, ΑΘΗΝΑ 984,ATLANTIS,ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΝ ΛΕΥΚΩ, M.H., MEGA CH. SKY, TELECITY TV, ΣΙΔΗΡ.ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ, BAYERISCHE RUNDFUNK MÜNCHEN DEUTSCHLAND ΚΑΙ WIEN AUSTRIA ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


MUZZ page: Αποστόλης Αρμάγος