Διανύοντας μία από τις δυσκολότερες εποχές στην Ελληνική μουσική και γενικότερα στην Ελλάδα μας, προκειμένου να επιβιώσουν κάποιοι και αυτό τον χειμώνα θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.
Η πρόταση σίγουρα έγινε και σίγουρα ο Βασίλης την είδε θετικά, καθώς θα του εξασφάλιζε έναν πολύ καλό χειμώνα και οικονομικά αλλά και καλλιτεχνικά καθώς θα βρισκόταν στη σκηνή με τον μεγάλο Μητροπάνο. Ίσως η διαρροή να έγινε και επίτηδες για να δει αντιδράσεις.
Μάλιστα από όσο ξέρω η συγκεκριμένη πρόταση έχει γίνει επί δύο χρόνια και στον Κότσιρα αλλά αρνείται λόγω Πέγκης αλλά και φέτος στην Αρβανιτάκη και στην Πρωτοψάλτη που αρνούνται για τον ίδιο λόγο. Οι πληροφορίες μου έρχονται από μουσικό του σχήματος οπότε είναι έγκυρες...
Μάλιστα λέγεται ότι έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα συνύπαρξης των τριών ανδρών (που προσωπικά την βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα) αλλά ο Μητροπάνος δεν μπορεί να πάρει τον λόγο του πίσω από την νεαρή "αοιδό"...
Νομίζω ότι θα δούμε πολλά παράξενα τους επόμενους χειμώνες. Και όσο βαθαίνει η κρίση ακόμα περισσότερο.
Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία σε όλους τους τομείς να ξεκαθαρίσει το στάρι από την βρώμη...
Την δόξα πολλοί εμίσησαν. Το χρήμα ουδείς...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Korios στις 18-05-2010 11:56 ]