ελληνική μουσική
334 online   ·  207.326 μέλη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τι είναι το MusicHeaven
Online Παρουσίαση (slides)
Οι Άνθρωποι
Είπαν & Έγραψαν
Διαφήμιση
Λογότυπα & Banners
Επικοινωνία
Οι Ενότητες με Αριθμούς

Είπαν για το MusicHeaven

La vita e bella με MusicHeaven για siempre!!! Εύχομαι να εκατομμυριάσετε τα κλικ όλων των "ποντικιών" του πλανήτη, πολλά φιλιά!
Κωστής Μαραβέγιας

"Η λύση βρίσκεται κοντά
στην ίδια τη ζωή σου
στον τόπο τον δικτυακό
του Μουσικού σου Παραδείσου"

στιχάκι του Φοίβου Δεληβορία για το MusicHeaven (συνέντευξή στον Orfeus, 2005)

Θυμόμαστε

20/01/2003...
Ξεκινά η λειτουργία του MusicHeaven: Όλοι οι επισκέπτες του Greek Musician's Heaven οδηγούνται πλέον στο www.musicheaven.gr, που έχει τίτλο MusicHeaven.
"Κι είτε με τις αρχαιότητες
είτε με ορθοδοξία
των Ελλήνων οι κοινότητες
φτιάχνουν άλλο γαλαξία"

Διονύσης Σαββόπουλος
Ας κρατήσουν οι χοροί (1983)
αρχική > Σχετικά με το MusicHeaven

Βοηθήστε να κάνουμε καλύτερη την κοινότητα του MusicHeaven

Το MusicHeaven παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του από το 1997 σε χιλιάδες Έλληνες και Κυπρίους απ' όλο τον κόσμο. Τα πρώτα χρόνια τα έξοδα ήταν ελάχιστα, στην πορεία όμως οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις λόγω των δεκάδων χιλιάδων εγγραφών, επέφεραν σημαντική αύξηση στα χρήματα που έπρεπε να ξοδευτούν για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η προσπάθεια. Πλέον η αναβάθμιση σε χώρο και data-traffic έχει γίνει ρουτίνα, μια και σχεδόν κάθε μήνα έχουμε αύξηση σε επισκέπτες και κατ' επέκταση σε υπολογιστικούς πόρους. Σήμερα λοιπόν, τα χρήματα που καλούμαστε να καλύψουμε αφορούν: το χώρο για τη φιλοξενία των αρχείων και της βάσης δεδομένων, την 24ωρη τεχνική υποστήριξη από τρίτη εταιρία, το data traffic, το radio-streaming, τα T-Shirts που χαρίζουμε σε γνωστούς καλλιτέχνες που μας δίνουν συνέντευξη, τις αγορές διαφημιστικού υλικού (πχ πανώ), τη διαφήμιση μέσω online καταχωρήσεων σε άλλα sites και μηχανές αναζήτησης, τα αναλώσιμα, τα συνεχή τηλεπικοινωνιακά κόστη για ανάγκες του site, την αγορά software modules, τη μίσθωση web services κλπ.

Σχεδόν όλα τα παραπάνω έξοδα είναι πάγια, που σημαίνει οτι καλούμαστε να τα καλύπτουμε κάθε μήνα.

Επειδή όμως δεν είμαστε εταιρία, αλλά εργαζόμενοι με πρωινές δουλειές και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις marketing, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βασιζόμαστε μόνο στα διαφημιστικά έσοδα, τα οποία μάλιστα έχουν κόστος ακόμα και 10 φορές χαμηλότερο σε σχέση με άλλα sites παρόμοιας επισκεψιμότητας και θεματολογίας.

Τα όποια έσοδα προκύπτουν με αυτό τον τρόπο, επιστρέφουν πάλι στο site. Είτε με νέες υπηρεσίες, είτε με αύξηση του χώρου κάθε μέλους, είτε με αναβάθμιση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές και υπολογιστικούς πόρους.

Όλα αυτά όμως γίνονται από χόμπυ, μια και το μεράκι και η αγάπη γι' αυτό που κάνουμε είναι η κινητήριος δύναμη του MusicHeaven. Δεν πρόκειται για κερδοσκοπική προσπάθεια. Δεν πειράζει που υπάρχουν έξοδα, δεν πειράζει που πολλές φορές δεν υπάρχουν έσοδα. Δεν πειράζει που αφιερώνουμε χιλιάδες ώρες για τη συντήρηση και την εξέλιξη του MusicHeaven. Μας αρέσει αυτή η περιπέτεια, δεν γκρινιάζουμε και δεν παραπονιόμαστε.

Χρειαζόμαστε όμως τη στήριξή σας. Όχι απ' όλους. Θέλουμε την υποστήριξη μόνο από όσους πιστεύουν οτι έχουν ωφεληθεί από το MusicHeaven και παράλληλα νιώθουν ευγνωμοσύνη την οποία θέλουν να εκφράσουν έμπρακτα. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας είναι οι ακόλουθοι:Αγοράστε T-ShirtsΈχουμε τυπώσει καπελάκια και T-Shirts με το λογότυπο του MusicHeaven, τα οποία τα στέλνουμε σπίτι σας με το ταχυδρομείο. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Κάντε Δωρεά


Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μας κεράσετε έναν καφέ ή να συνεισφέρετε στα έξοδα. Οι χρηματικές δωρεές μέσω PayPal είναι απόλυτα ασφαλείς και εύκολες. Μπορείτε να στείλετε όσα λεφτά θέλετε ακόμα και με την χρεωστική σας κάρτα. Πατήστε απλά το παρακάτω κουμπί.
Διαφημίστε το site ή την εταιρία σας


Δώστε ένα χρηματικό ποσό και βγείτε κερδισμένοι προσφέροντας στήριξη τόσο στο MusicHeaven, όσο και σε εσάς. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Αυτά τα διάβασες;