αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
"η ζωή που έζησα"
..υπάρχουν και χειρότερα
29 Απριλίου 2008, 10:55
Ο ακλόνητος κοιτάει .....τον ακλόνητο!
Αστεία  Φωτογραφίες  

(στίχοι, μουσική & ερμηνεία: ο Ακλόνητος!)


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


28 Απριλίου 2008, 19:58
με λένε ΡΕ και είμαι καλά!!!!
Αστεία  Φωτογραφίες  Μουσική  Στίχοι  

Γρίπη
Πυρετός
Aids
Τοκετός

Ουλίτιδα
Ηπατίτηδα
Συνάχι

Εξάρθρωση
Ανία
Λύκος
Λευχαιμία
Καρκίνος
Ακρωτηριασμός

Λοίμωξη εντέρου
Κίρρωση του ύπατος
Καρκίνος του μαστού

Τερηδόνα
Τύφλωση
Φλεβίτης
Κώφωση
Ηπατίτιδα Β

Είμαι καλά
είμαι καλά
είμαι καλά
είμαι καλα ;

Απόστημα
Ωτίτιδα
Πολιομυελίτιδα
Ίκτερος
Στομάχι
Τραχειοτομή

Τεχνητό νεφρό
Αιμοκάθαρση
Μαγουλάδες
Σκλήρηνση κατά πλάκας

Μηνιγγίτιδα
Κάταγμα
Μηνίσκος
Ρήξη συνδέσμων
Στένωση αορτής
Σπάσιμο
Ράγισμα
Σκωληκοειδίτης
Καρδιακό επεισόδιο

Είμαι καλά
είμαι καλά
είμαι καλά
είμαι μια χαρά
έμφραγμα, έμφραγμα
έμφραγμα
10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


26 Απριλίου 2008, 22:24
Το φιτίλι
Στίχοι  Μουσική  Φωτογραφίες  Δισκοκατεβάσματα  

Κάνει μια ψύχρα πάλι μόνος,
δε βρίσκει ταίρι η σιωπή
το σήριαλ κλέφτης κι αστυνόμος
παίζουν ξανά απ'την αρχή

Σινιάλο κάνω απ'τη βεράντα
για τη Πυθία των Δελφών
μα 'σύ έχεις φτάσει τα σαράντα
και καταπίνεις τα στεντόν

Που να με βρω;
που να με βρω;
Γιατί αργώ;
Που να με βρώ;

Κάνει μια ψύχρα πάλι έξω
η εφηβεία ξενυχτά
Λάζαρε σπίτι θα στις βρέξω
γιατί έχεις αλογοουρά

Πίσω μου τρέχουν τα καπέλα
μπροστά η αγάπη μου η παλιά
κι εγώ εχώ μια ανοιχτή ομπρέλα
μήπως και βρέξει ξαφνικά

Που να με βρω;
που να με βρω;
Γιατί αργώ;
που να με βρω;

Κάνει μια ψύχρα πάλι μέσα
δε βρίσκω άλλοθι γερό
απολογίσου ρε Βανέσσα
μη μας το παίζεις σα Ζορό

Γιατί ρε βρέχεις το φιτίλι
και παίρνουν τα όνειρα φωτιά
μη με φωνάζετε ξεφτίλι
γιατί έχω φύγει στα βαθιά.

Που να με βρώ;
που να με βρω;
Γιατί αργώ;
που να με βρω;

Κάνει μια ψύχρα πάλι μόνος....

Σταμάτης  Μεσημέρης  - Το φιτίλι (Μεθάω στις ρωγμές του ονείρου '89)

download εδώ..... 


 

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


23 Απριλίου 2008, 00:06
ken lee (!!!) ή αλλιώς: without you!!! (διαγωνισμός Cosmomusica)
Αστεία  Βίντεο  Κόσμος  

Κι όμως!!! θέλω κι επιβάλω να το (α)ψηφίσετε ως το καλυτερότερο τραγούδι του διαγωνισμού!!!!!!!

Για την πρωτιά!!!!!!!

..

Ναι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!

 

Το τραγούδι που σαρώνει........

στο περασμ... στο άκουσμά του!!!!

voila

video 


Οι στίχοι:

No one ken to ken to sivmen nor yon clees toju maliveh.
When I gez aju zavateh na nalechoo more.
New yonooz tonigh molinigh yon sorra shooo.
Yes ee shooo, ooo

Ken Leee
Tulibu dibu douchoo…

Ken Leee
Tulibu dibu douchoo…

Ken Leee
Ken lee meju more

 

ken leee

tulibu dibu douchoo


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


22 Απριλίου 2008, 13:51
K.Α.Λ.Ο..... Π.Α.Σ.Χ.Α......
Βίντεο  Άσχετα  

video 


11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


19 Απριλίου 2008, 11:49
Η ψυχή μιας φυσαρμόνικας (!!)
Μουσική  Φωτογραφίες  Πολιτισμός  Τέχνη  Άσχετα  

"Η Ψυχή μιας Φυσαρμόνικας" - Αφιερωμένο στη μνήμη Αντώνη Σαμαράκη
 

Η ΨΥΧΗ ΜΙΑΣ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑΣ

Μικρή Ιστορία για Παιδιά και Μεγάλους - δημοσιεύτηκε ακριβώς 20 ημέρες μετά το θάνατο του Μεγάλου Ανθρώπου και Λογοτέχνη ...

(Ενότητα 1) "ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ"

Δεν ξέρω τι περιμένετε εσείς να διαβάσετε σε αυτό εδώ το κείμενο, εγώ πάντως είμαι μία απλή φυσαρμόνικα. Ολοκαίνουργη, γυαλισμένη και έτοιμη να τραγουδήσει μουσική. Περιμένω υπομονετικά στο κουτί μου στο ράφι ενός μαγαζιού που πουλάει μουσικά όργανα. Εκεί βρίσκομαι μαζί με ένα βιολί και ένα κλαρινέτο. Υπήρχε παλιότερα και μία κιθάρα, όμως αυτή την αγόρασε ένας γονιός για να μάθει να παίζει το παιδί του ! Τι τύχη κι αυτή ! Τα παιδιά είναι η καλύτερη περίπτωση που μπορεί να τύχει σε ένα μουσικό όργανο σαν και μένα, αρκεί να είναι προσεκτικά όταν με χρησιμοποιούνε και να έχουν κάποια υπομονή όταν κάνουν εξάσκηση.

Υπάρχει, όμως και κάτι άλλο, πολύ πιο σημαντικό : κάθε μουσικό όργανο - είτε το ξέρατε είτε όχι - έχει μέσα του μία ψυχή. Αυτή η ψυχή εκφράζεται μόνον όταν εμείς τα μουσικά όργανα βρίσκουμε κάποιον να αγαπάει τη μουσική και να την έχει σαν τρόπο ζωής. Ε, λοιπόν, το ξέρετε ότι όταν έρθει η ώρα αυτός ο άνθρωπος να πάει να συναντήσει τα σύννεφα εκεί ψηλά, τότε πηγαίνουμε και εμείς - η ψυχή όλων των μουσικών οργάνων - μαζί του και αναπαυόμαστε για πάντα στον Παράδεισο ; Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμάμε να μας παίρνουνε μικρά παιδιά που δένονται μαζί μας ! Εάν αυτά γίνουν καλοί άνθρωποι και καλοί μουσικοί, ο δικός μας δρόμος προς τον Παράδεισο είναι πλέον εξασφαλισμένος !
Σαν πολλά δεν σας έχω αποκαλύψει όμως έτσι εύκολα !
Ας ξαναγυρίσουμε στην προσωπική μου ιστορία : ενώ περιμέναμε στο ράφι μαζί με τον βασιλιά των μουσικών οργάνων - την αυτού εξοχότητα, το βιολί - το μοναδικό όργανο που δέχεται ο ίδιος ο Θεός σε απευθείας ακρόαση επειδή αποτελεί τον νόμιμο εκπρόσωπο όλου του γένους των μουσικών οργάνων - καθώς και το ιδιαίτερα φλύαρο κλαρινέτο, συζητάγαμε σχετικά με το μέλλον της μουσικής ανάμεσα στους ανθρώπους, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό διαγράφεται μάλλον ζοφερό και ότι είναι πολύ τυχερά τα μουσικά όργανα που καταλήγουν με την ψυχή τους στα ουράνια, γιατί στη Γη πια τα κακομεταχειρίζονται και δεν τους φέρονται καθόλου καλά. Αναστενάζοντας όλα μαζί τα μουσικά όργανα, συνειδητοποιήσαμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και έπρεπε απλά να περιμένουμε να μας πετύχει μία καλή τύχη !

(Ενότητα 2) ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ : ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ

Όμως, οι ευχές και οι ελπίδες δεν καρποφορούν πάντα. Ο πρώτος μου αγοραστής ήταν ένα απολύτως κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, το οποίο με είδε σαν ένα ακόμη από τα - ιδιαίτερα πολλά - παιχνίδια που είχε, τόσα πολλά που μερικά δεν τα είχε παίξει σχεδόν καθόλου ! Τέτοια πράγματα σας λέω ! Ευτυχώς την ημέρα που με αγόρασε είχε πάρει και πολλά ακόμη παιχνίδια - μάλιστα εμένα με πήρε μετά από παρέμβαση της μητέρας του - και έτσι με ξέχασε τελικά σε ένα ψηλό συρτάρι για δύο ολόκληρους μήνες ! Μια φορά που πήγε να με χρησιμοποιήσει - επειδή ήθελε να κάνει φιγούρα στους φίλους του ότι είχε φυσαρμόνικα επειδή αυτοί δεν είχαν - δεν με έπιασε καλά από εκεί ψηλά και έπεσα κάτω στο ξύλινο - ευτυχώς - δάπεδο, πράγμα που με έκανε να πονέσω πολύ ! Τον μίσησα πολύ από τότε και παρακαλούσα το Θεό να συμβεί κάτι και να φύγω από εκείνο το μίζερο και καταθλιπτικό - για εμένα - περιβάλλον ! Και αυτό, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα μουσικό όργανο όταν δεν το χρησιμοποιούν σωστά οι άνθρωποι τότε στεναχωριέται πολύ και παθαίνει κατάθλιψη !
Ευτυχώς οι ευχές μου εισακούστηκαν και βρήκα σύντομα την "ελευθερία" μου : μία ημέρα, το κακομαθημένο αυτό παιδί με έβαλε μέσα στο σάκο του και με πήρε μαζί του στο σχολείο. Για καλή μου τύχη με ξέχασε όλη την ημέρα εκεί μέσα χωρίς άλλες δυσάρεστες συνέπειες - όμως, φεύγοντας, η παρέα του τσακώθηκε με μία άλλη παρέα σε ένα έρημο οικόπεδο, και εκεί πάνω στον καυγά, από την μισάνοιχτη τσάντα, ευτυχώς τού έπεσα ... και έτσι τουλάχιστον γλύτωσα από αυτόν τον τύραννο ! Έτσι, είναι ! Τα μουσικά όργανα εκτιμούν πολύ το αίσθημα της ελευθερίας - ίσως καμιά φορά περισσότερο και από τους ανθρώπους ! Η μόνη μου αγωνία ήταν να με βρει κάποιος και να με πάρει από εκεί !

(Ενότητα 3) Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ !

Ευτυχώς, εκεί που είχα πέσει ήταν μέρος που ήταν σε σκιά και σχετικά ήσυχα. Μετά από δύο ημέρες με βρήκε ένα παιδάκι φτωχικά ντυμένο και με πήρε σπίτι του. Εκεί τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά : η οικογένεια ήταν μετανάστες από μια μακρινή φτωχή χώρα, αγαπούσαν όμως πολύ τη μουσική και τους άρεσε ο χορός. Εκεί βρήκα και ένα ξαδερφάκι : το ακορντεόν ! Είναι δύσκολο να σας περιγράφω τι χορούς και τι γλέντια κάναμε εκεί μέσα εγώ με το ακορντεόν διασκεδάζοντας στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους αυτούς τους ανθρώπους του μόχθου. Τα παιδιά ήταν ευτυχισμένα και λάτρευαν τη μουσική. Κάθε μέρα παίζαμε μαζί και καινούργια τραγούδια - ήταν ένα όνειρο ! Μας άρεσε πολύ που οι άνθρωποι αυτοί ήξεραν πάρα πολύ καλά να εκτιμήσουν την αξία ενός μουσικού οργάνου - κάτι που πολύ πιο μορφωμένοι και "κοινωνικά καλύτερης τάξης" αγνοούσαν ή είχαν πάρει με ιδιαίτερα λανθασμένο τρόπο.

Εγώ με το φίλο μου το ακορντεόν ήμασταν ευτυχισμένοι και δεν σκεφτόμασταν τότε καθόλου τον καλύτερο προορισμό της ψυχής κάθε μουσικού οργάνου : να πάει, δηλαδή, μία ημέρα στον παράδεισο της ζωής ...

(Ενότητα 4) ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Μια μέρα το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πήγε επίσκεψη με το σχολείο του σε ένα νοσοκομείο με παιδάκια άρρωστα βαριά - τα περισσότερα είχανε καρκίνο. Ήμουνα και εγώ μαζί, με είχε μέσα στην τσάντα του. Εκεί συναντήθηκε με ένα άρρωστο παιδάκι που οι γιατροί δεν του δίνανε ζωή παραπάνω από μερικούς μήνες ακόμη. Το φτωχόπαιδο με έβγαλε από την τσάντα και με πρόσφερε σα δώρο στο άρρωστο παιδάκι. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για μένα αλλά και για όσους ήταν εκείνη τη στιγμή στο δωμάτιο του άρρωστου παιδιού. Μερικοί με πολύ μεγάλη δυσκολία συγκράτησαν τα δάκρυά τους. Έπειτα, οι επισκέπτες έφυγαν. Το άρρωστο παιδάκι έμεινε μόνο του και άρχισε να παίζει ένα χαρούμενο τραγουδάκι. Ήταν ήδη βράδυ και αρκετά αργά ... Μετά από λίγο το πήρε ο ύπνος. Φάνηκε να ξέρει πολύ καλή μουσική και τότε ... άρχισα να συνειδητοποιώ ότι - επιτέλους - ήταν η δικιά μου ώρα να πάω και εγώ στον παράδεισο των ψυχών : εκεί που είναι το όνειρο κάθε μουσικού οργάνου να πάει κάποτε ! Η χαρά μου αμέσως ήταν ανείπωτη ! Η χαρά μου όμως αυτή δεν κράτησε πολύ ! Σκεπάστηκε αμέσως μετά από σκέψεις και τύψεις ... Δεν μπορούσα να μη σκεφτώ το άρρωστο παιδάκι που θα έχανε το νήμα της ζωής του σε τόσο μικρή ηλικία ! Ήταν φρικτό ! Πολύ άσχημο ! Εμείς τα μουσικά όργανα έχουμε μερικές φορές ευαισθησίες ! Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό να το σώσει ! Ο Θεός αγαπάει τα μουσικά όργανα γιατί προσφέρουν χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους : μπορεί να βοηθούσε κι εμένα η Χάρη του ! Θα πήγαινα το ίδιο κιόλας βράδυ να Τον βρω ! Καμία καθυστέρηση επάνω σε αυτό το ζήτημα !

(Ενότητα 5) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ

Συνεννοήθηκα, βέβαια, πρώτα με το βασιλιά όλων των μουσικών οργάνων καθώς και νόμιμο εκπρόσωπό μας, το βιολί ! Του είπα να κανονίσει συνάντηση με τον Πλάστη όλων των μουσικών οργάνων την ίδια κιόλας νύχτα ...
Ο δρόμος ήταν μακρύς αλλά το βιολί τον ήξερε πολύ καλά γιατί τον είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν σε παρόμοιες ακροάσεις.
- Να ξέρεις, μου είπε αυστηρά, ότι μπορεί ο Θεός να μην μας δεχτεί αμέσως και να περιμένουμε. Επίσης, μπορεί να μη δεχτεί να Σου κάνει τη χάρη ! Αυτό, όσο και να προσπαθήσω εγώ να στηρίξω το αίτημά σου ! Εγώ δεν έχασα πάντως το κουράγιο και την ελπίδα μου παρά τα λόγια του συνομιλητή μου.
Αργότερα, το βιολί άρχισε να λέει ιστορίες από διάφορες συναυλίες και παραστάσεις που είχε πάρει μέρος καθώς και κουτσομπολιά εντός και εκτός σκηνής με πρωταγωνιστές μουσικά όργανα. Εκεί άκουσα για πρώτη φορά ότι τις τούμπες τις παίρνει ο ύπνος εάν κάνουν να παίξουν νότα για πολύ ώρα, ότι το όμποε και το κλαρινέτο συνέχεια τσακώνονται, ότι το φλάουτο δεν θέλει να αναγνωρίσει τα άλλα μέλη της οικογένειας του για να μην του πάρουν μερίδιο από τη δόξα του και άλλα πολλά τέτοια που φυσικά αγνοούσα. Δεν ήξερα ότι μια συμφωνική ορχήστρα είχε τέτοιο ζωηρό παρασκήνιο ! Εγώ είμαι απλά μία ταπεινή φυσαρμόνικα !

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ! Μετά από ένα αρκετά μακρύ ταξίδι φτάσαμε τελικά στην κατοικία του Θεού ! Ήταν ένα σπιτάκι ξύλινο, πολύ φτωχικό που εσωτερικά φωτιζότανε με κεριά και είχε μέσα ορισμένα παλιά έπιπλα. Αυτός ήταν καθισμένος και διάβαζε προσεκτικά τις γήινες εφημερίδες τραβώντας κάθε τρεις και λίγο τα άσπρα του μαλλιά !
Το βιολί χτύπησε διακριτικά την πόρτα ... Ο Θεός είπε να περάσουμε ! Του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που ήρθαν να Τον δουν δύο απλά μουσικά όργανα !
- Πού είναι οι άνθρωποι ; Γιατί κάνουν τόσο κακό ο ένας στον άλλον ; Γιατί δεν έρχονται να με βρούνε πλέον ; Μόνον τα μουσικά όργανα θυμούνται το Δημιουργό τους ;! Ήταν φανερό ότι ήταν δυσαρεστημένος. Έπειτα, έριξε μια ματιά προς το μέρος μου γεμάτη ενδιαφέρον και καλοσύνη.
- Βιολί, τί θέλει αυτό το μικρό χαριτωμένο μουσικό όργανο από μένα ; Αυτό σου ζήτησε να έρθετε να με βρείτε ;

Το βιολί άρχισε να διηγείται την ιστορία μου - την οποία είχα ευτυχώς προλάβει να του πω στα γρήγορα ανάμεσα στα κενά της μεγάλης του φλυαρίας (μην ξεχνάτε ότι τα βιολιά έχουν απίστευτα καλή μνήμη !) και την οποία ο Πανάγαθος άκουσε με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον !
- Μην το συζητάτε πλέον ! είπε ο Θεός, το παιδί είναι πια καλά και το πρωί θα βγει από το νοσοκομείο για πάντα, μαζί μάλιστα με όλα τα υπόλοιπα παιδάκια που είναι άρρωστα εκεί μέσα ! Μπράβο καλή μου φυσαρμόνικα ! Μπορεί να μη σε πάρω ακόμη μαζί μου εδώ στα ουράνια, όμως, είσαι από τα πιο πιστά όντα που έχω δημιουργήσει πάνω στη Γη - Μπράβο ! Μπράβο σου ! Συγκινημένοι, το βιολί κι εγώ πήραμε το δρόμο του γυρισμού !

(Ενότητα 6) ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ !

Το πρωί ο διευθυντής του νοσοκομείου είχε μείνει άγαλμα, έχοντας χάσει κάθε ίχνος χρώματος από πάνω του ! Έμοιαζε σαν να είχε δει είκοσι fantasmaτα μαζί ! Τί πάει να πει σε μία ημέρα όλα τα παιδιά είχαν γίνει απολύτως καλά ; Αυτό είναι αδύνατον να συμβεί σύμφωνα με τους ανθρώπινους νόμους ! Έχουν τρελαθεί όλοι μέσα σε αυτό το νοσοκομείο : Γιατροί και Νοσοκόμες ! Αργότερα, που ηρέμησε λίγο, ήταν γεμάτος γαλήνη και αισιοδοξία. Έδωσε διαταγή να γίνουν τελικές εξετάσεις σε όλα τα παιδάκια για να είναι κι αυτός ήσυχος ότι έκανε σωστά τη δουλειά του, και τους ζήτησε να έρθουν όλα μαζί με τους γονείς τους σε μία εβδομάδα για να τα ξανακοιτάξει για τελευταία φορά. Στη συνέχεια ευχαρίστησε το Θεό για το θαύμα και ξαφνικά θυμήθηκε τη μακαρίτισσα τη γυναίκα του καθώς και το γεγονός ότι δεν είχαν κάνει οι ίδιοι παιδιά - εκείνη τη στιγμή μερικά δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του ... Ευτυχώς που δεν τον έβλεπε κανένας εκείνη τη στιγμή !

Εγώ - μία ταπεινή φυσαρμόνικα - έφυγα μαζί με το παιδάκι που είχε μόλις γίνει καλά. Αυτό πήγε αμέσως και βρήκε το φίλο του, το μικρό παιδί των μεταναστών που του είχε κάνει αυτό το θαυματουργό δώρο. Αμέσως, μία ηλιαχτίδα φώτισε τις οικογένειες αυτών των δύο παιδιών : ο πατέρας του θεραπευμένου παιδιού δέχτηκε σαν καλούς φίλους την φτωχική οικογένεια των μεταναστών και τους βοήθησε ειλικρινά όσο πιο πολύ μπορούσε να σταθούν γερά στα πόδια τους.
Όσο για εμένα : μαζί με το φίλο μου το ακορντεόν, τα δύο παιδιά - που έγιναν πια φίλοι αχώριστοι και κατόπιν πολύ καλοί μουσικοί και οι δύο - καθώς και τις αδελφωμένες οικογένειες τους ζήσαμε πολλές ακόμη καταπληκτικές στιγμές με φωνές, μουσικές και τραγούδια ! Αυτή είναι ζωή για μία φυσαρμόνικα σαν κι εμένα !
… … …
Μόνο για ένα πράγμα μετάνιωσα σε αυτήν την ιστορία : πριν φύγω από την επίσκεψη μου στον Ύψιστο, έπρεπε οπωσδήποτε να Του ζητήσω να μου γνωρίσει τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ ! Πού θα ξαναβρώ πάλι τέτοια ευκαιρία ;


πηγή κάπου στο internet, δε θυμάμαι...

6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Απριλίου 2008, 14:17
Της νύχτας τα ηχεία (Λ.Παπαδόπουλος-Δ.Μητροπάνος)
Δισκοκατεβάσματα  Μουσική  Στίχοι  Φωτογραφίες  Βίντεο  

Το αχτύπητο δίδυμο ξαναχτύπησε....!!!!

video 

το θέλω αυτό το video clip!!!! ή κοινώς download now!!!! clik me (mpeg)


Ακολουθούν οι στίχοι: "Της νύχτας τα ηχεία" download το τραγουδάκι εδώ και τώρα (mp3)

Μεσάνυχτα στο ξέφωτο στην έρημη πλατεία
φωνάζω πια δε σ’ αγαπώ και η φωνή μου σταματά
σε κάτι κτίσματα παλιά
και ξανακούω την ηχώ, να λέει πια δε σ’ αγαπώ
να λέει πια δε σ’ αγαπώ

 

Ξαναφωνάζω δυνατά κι είπα ξανά δε σ’ αγαπώ
με μια φωνή σαν κεραυνό στη μαύρη ησυχία
να ξανακούσω την ηχώ, να λέει πια δε σ’ αγαπώ
να λέει πια δε σ’ αγαπώ

 

Μα ίσως πήγα πιο κοντά ή πήγα κάπως μακριά
και δε λειτούργησαν καλά της νύχτας τα ηχεία
και κάπου χάθηκε το πια, και δεν ακούστηκε το πια
κι απ’ τις φωνής μου την ηχώ, άκουγα μόνο σ’ αγαπώ
άκουγα μόνο σ’ αγαπώ, άκουγα μόνο σ’ αγαπώ….

 

να, νανανα,  νάι, νανανανα…….


Καλή ακρόαση...........


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Απριλίου 2008, 01:56
Θα με αφήσετε να αγιάσω....;
Αστεία  Φωτογραφίες  Μουσική  Στίχοι  

Υπάρχει για τη δουλειά, το πάρκο, τη βόλτα, την οδήγηση και δε το έχω πάρει χαμπάρι...


Η φωτεινή πλευρά της ζωής (στίχοι) 

Ξημέρωσε ξανά κι η μέρα που περνά
ανάποδη σου βγαίνει και πονά

πάντα χαμογέλαγες και τώρα καταριέσαι
σμίξε τα χειλάκια μη βαριέσαι.

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Μια φάρσα είναι η ζωή πολύ καλά στημένη
κι ο θάνατος γελά και περιμένει
ότι βαραίνει πέτα το πλάι στη σκηνή υποκλίσου
χαμογέλασε στο θεατή σου

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής
 
Με τις γυναίκες ήσουνα πάντα ο σούπερ γκούφι
και τώρα σε φωνάζουνε μαγκούφη
κι αν όλες σε αφήσουνε σε κυνηγάει μια
η αιώνια η γκαντεμιά

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.
Κι αν σε κλείσει η τράπεζα μες στη φυλακή
κάθε μέρα θα ‘ναι Κυριακή
μη σε νοιάζει όλα θα είναι πληρωμένα
αχ να με μαζεύανε και μένα

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Όλα στη ζωή σου είναι δανεικά
χαμογέλα φέρσου ευγενικά
μην το γρουσουζεύεις σκέψου θετικά
όλα στη ζωή είναι σκατά.
Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Κι όταν η παράσταση κλείσει τελικά
όλα μοιάζουν με βεγγαλικά
η ζωή κι ο θάνατος είναι θεατρίνοι
και γελούν από το καμαρίνι

Σφύριξε χαρούμενα μπορείςδες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.


παπάρια...  τι έγινε βρε παιδιά;


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


16 Απριλίου 2008, 00:18
Ανακοίνωση 2η.... ίίίίίίίίιι......
Αστεία  Φωτογραφίες  Μουσική  Στίχοι  

Oχο χο χο χοοοο....


People are strange when youre a stranger
Faces look ugly when youre alone
Women seem wicked when youre unwanted
Streets are uneven when youre down
When youre strange
Faces come out of the rain
When youre strange
No one remembers your name
When youre strange
People are strange when youre a stranger
Faces look ugly when youre alone
Women seem wicked when youre unwanted
Streets are uneven when youre down
When youre strange
Faces come out of the rain
When youre strange
No one remembers your name
When youre strange
When youre strange
Faces come out of the rain
When youre strange
No one remembers your name
When youre strange5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


14 Απριλίου 2008, 22:37
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (.....μμμμμ)
Αστεία  Φωτογραφίες  

...7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


01 Απριλίου 2008, 22:58
"Ο ΜΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ" - part II
Αστεία  Φωτογραφίες  Μουσική  


-Έκλασες; Ο Μάκης το μυρίστηκε...

- Αποκάλυψη του Μάκη: ο Παρθενώνας χτίστηκε με άδεια αναψυκτηρίου. Προφυλακίζεται ο Ικτίνος, ερευνάται ο ρόλος του Καλλικράτη στην υπόθεση.

-Ο Μάκης έβαλε την εντολή whois στο Unix

-Μην ψάχνετε στο Google. Ρωτήστε τον Μάκη!
 

 

-Ο Μάκης ξέρει τι κρύβει η kinder έκπληξη.

-Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα.

-Ο Μάκης ξέρει το πραγματικό φύλο της Λιάνας Κανέλλη

 

-Οι προτάσεις του Μάκη δεν τελειώνουν με τελεία(.), τελειώνουν με .mpeg

-Οταν ο Αρχιμηδης φωναξε ''ευρηκα'' πεταχτηκε ο Μακης και του ειπε ''αργησες''!!!

 

-Ο Μάκης έχει βιντεοσκοπήσει πραγματικό πέναλτυ του Ολυμπιακού

-Αν κάνεις αναπάντητη στο Μάκη με απόκρυψη σε παίρνει τηλέφωνο

 

-ο Μάκης ξέρει ότι ο διπλάνος του σε αεροπλάνο της aegean πετάει με 39 ευρώ

-Ο Μάκης δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο να μιλήσει γιατι ήδη ξέρει τι θέλουν να πουν.

-Σας έχω όλους γραμμένους! Υπογραφή: Μάκης

-Το αγαπημενο χριστουγενιάτικο του Μάκη είναι το Last Christmas i gave you stegna...

 

-Ο Μάκης μπαίνει στο Matrix με το username Administrator

-Ο Μάκης ξέρει τη διαφόρα ανάμεσα στο Μ-Λ ΚΚΕ και στο ΚΚΕ Μ-Λ.

-Υπάρχουν 2 απόψεις... Η άποψη του Μάκη και η λάθος άποψη..

-Ο Μάκης έχει σε video την δημιουργία της πρώτης βιντεοκάμερας.

-Όταν βλέπεις τον Μάκη στην TV σε βλέπει και αυτός

-Ο Τρωϊκός πόλεμος ξέσπασε όταν ο Μάκης έστειλε dvd του Πάρη με την Ελένη στο Μενέλαο

-Ο Μακης εχει σε dvd τον Ακακιο να αγοραζει μακαρονια barilla

-Ο Μάκης μπορεί να διαγράψει το Recycle bin.

-Ο Μάκης μιά φορά παρήγγειλε Big Mac στα Goody's. Και του το έδωσαν.

-Στο σπίτι του Μάκη υπάρχουν 5 κρεβατοcameres .

-Νέο ρεκόρ έδειξαν τα νούμερα της AGB για τη Ζούγκλα. Ο Μάκης είδε το 46.8% των τηλεθεατών.

-Ο Μάκης έχει μετρήσει ως το άπειρο... Δυο φορές. Τώρα μετράει αντίστροφα...

-Στο παιχνίδι "Νύχτα στο Παλέρμο" δε μοιράζουν φύλλο στο Μάκη. Είναι πάντα ο ρουφιάνος.

-Ο Μάκης ξέρει πότε είναι του Αγ. Π**τσου ανήμερα!

 

-Ο Μάκης μπορεί να διαιρέσει με το μηδέν.


Αντιγραφή από πολύ  ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πολυ πρόσφατο email..... 


14 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
fantasma
Φάντασμα
κατασκευαστής... αξεσουάρ μόδας
από Κορυδαλλός (απ' έξω)Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/fantasma

απλές αναφορές σε καθημερινές στιγμές σχιζοφρένειας και μη... 
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- musicheaven -->
<ins
     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-6190871813118044"
     data-ad-slot="9910223019"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

   
Αν δε θέλετε να ακούσετε, πατήστε το stop!!!

 


 

 
παίξε λίγο μουσική με τα ... ζωάκια...
Όλα από χέρι καμένα

 

Frankie Valli - Beggin'
(here the song)
here the cd - ultimate collection


The piano

download the piano
GreekBloggers.com

Πρόσθεσε στο Cull.gr

blog search directory


SYNC ME @ SYNC


Subscribe with Bloglines

Blogging Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Image Hosted by ImageShack.us

Top Blogs


BlogsByCategory.com

BlogRankers.com

Blogz | Search Engine & Best Posts!


 ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Επιτρέπεται η κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!

Αναζήτηση στα ελληνικά blogs.


Tags

On&Off Προσφορές Δισκοκατεβάσματα Φωτογραφίες Μουσική Στίχοι Αστεία Άσχετα Βίντεο Κόσμος Ελλάδα Κοινωνία Σάτιρα Πολιτική Ημερολόγιο Εμού του ιδίου Συναυλίες Έλλαδα Μουσική Στίχοι Πολιτισμός Τεχνολογία Τέχνη Παρτιτούρες Εγκυκλοπαίδεια
Επίσημοι αναγνώστες (11)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης