αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
ΚΑΤΑΡΧΗΝ!
μια Αλικη στη χωρα που δεν πιστευει πια στα θαυματα..που δεν πιστευει πια σε τιποτα!
Home

21 Νοεμβρίου 2006, 23:29
ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ!!!!


Τα Διάφανα Κρίνα είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα. Αποτελείται από τους Θάνο Ανεστόπουλο (φωνή/ ακουστική κιθάρα/ φυσαρμόνικα/ πιάνο/ όργανο), Νίκο Μπαρδή (κιθάρες/ τρομπέτα/ κρουστά/ συνθετητές/ μεταλλόφωνο), Κυριάκο Τσουκαλά (κιθάρες/ πλήκτρα/ κρουστά/ γεννήτρια ήχων), Παντελή Ροδοστόγλου (ηλεκτρικό μπάσσο) και Τάσο Μαχά (τύμπανα/ κρουστά).

Τα Διάφανα Κρίνα σχηματίστηκαν το 1991. Το 1994 κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Wipe Out ο πρώτος τους δίσκος. Ήταν το single Λιώνοντας Μόνος - Κάτω Απ' το Ηφαίστειο. Το 1996 κυκλοφορούν το δίσκο Έγινε Η Απώλεια Συνήθεια Μας. Το 1997 συμμετέχουν στη συναυλία Rock Of Gods, η οποία έγινε στο γήπεδο του Απόλλων Αθηνών (Ριζούπολη), μαζί με συγκροτήματα όπως οι Sisters Of Mercy. Το 1998 κυκλοφορούν το δίσκο Κάτι Σαράβαλες Καρδιές. Την ίδια χρονιά δίνουν την πρώτη τους συναυλία στο club ΡΟΔΟΝ. Το 1999 ανοίγουν την συναυλία των Tindersticks στη Σφεντόνα (Λεωφόρος Αλεξάνδρας).

Το 2000 κυκλοφορούν το single Είναι Που Όλα Ήρθαν Αργά. Την ίδια χρονιά επίσης φεύγουν από την Wipe Out, δημιουργούν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία, την This Is My Voice Records και κυκλοφορούν το δίσκο Είναι Που Όλα Ήρθαν Αργά. Τον Οκτώβριο του 2000 κυκλοφορεί ο δίσκος Ευωδιάζουν Αγριοκέρασα Οι Σιωπές ενώ στο τέλος του 2000 τα Διάφανα Κρίνα διασκευάζουν το τραγούδι Θάνατος του Παύλου Σιδηρόπουλου με αφορμή τον δίσκο συλλογή από την EMI Στον Π - Αφιέρωμα Στον Παύλο Σιδήροπουλο.

Το 2001 κυκλοφορεί ο δίσκος Καινούργιος Τόπος - Κάτω απ' το Ηφαίστειο, ως ένθετο στο περιοδικό Fractal Press. Το 2002 ο Θάνος Ανεστόπουλος κάνει ακουστικές (unplugged) εμφανίσεις με την κιθάρα του στο bar Closer στην Αθήνα. Στο τέλος του 2002 τα Διάφανα Κρίνα γράφουν την μουσική για το θεατρικό έργο Δεσποινίς Τζούλια.

Στα μέσα του 2003 κυκλοφορεί και πάλι από την This Is my Voice Records ο δίσκος Ο,τι απόμεινε απ' την ευτυχία. Το 2004 τα Διάφανα Κρίνα πραγματοποιούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

2005 - Κυκλοφορεί το βιβλίο/CD - Ο γύρος της μέρας σε 80 κόσμους από την εκδοτική εταιρεία Ίνδικτος.

Δισκογραφία
  • 1994 Λιώνοντας μόνος-Κάτω απ' το ηφαίστειο (Single - Wipe Out Records)
  • 1996 Έγινε η απώλεια συνήθειά μας (Wipe Out Records)
  • 1998 Κάτι σαράβαλες καρδιές (Wipe Out Records)
  • 2000 Είναι που όλα ήρθαν αργά (Single - This is my Voice Records)
  • 2000 Ευωδιάζουν αγριοκέρασα οι σιωπές (This is my Voice Records)
  • 2001 Καινούργιος τόπος-Κάτω απ' το ηφαίστειο (Single - ένθετο στο Fractal Press)
  • 2003 Ο,τι απόμεινε απ' την ευτυχία (This is my Voice Records)
  • 2005 Ο γύρος της μέρας σε ογδόντα κόσμους (Ίνδικτος)
 

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Νοεμβρίου 2006, 17:03
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ


 Εχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε; Αν όχι, καλά θα κάνετε να τις διαβάζετε γιατί έχουν πολύ γέλιο. Σας αναφέρουμε μερικές:

1. Εμφανίστηκε σε γαριδάκια, και αντιγράφτηκε μετά απ όλες τις μάρκες:
'Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός'. (Μπορώ βέβαια και να γλιτώσω, αν χακέψω το κουτί...)

2. Σε ιμιτασιόν μάρκας πιστολάκι για μαλλιά:
'Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου'. (Αγκού;)

3. Σε all brand σαπούνι ελληνικής παραγωγής:
'Xρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι.' (Ok, δε θα το φυτέψω στη γλάστρα, να είσαι σίγουρος!)

4. Σε κατεψυγμένο φαγητό:
'Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το'. (Βασικά καλά που μου τό πες γιατί πού να γδύνομαι για να το σερβίρω με παγοκόφτη...)

5. Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους:
'Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι'. (Το έχω υπόψη μου, αλλιώς θα έπαιρνα το μοντέλο Λερναία Ύδρα)

6. Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο):
'Μην το αναποδογυρίζετε'. (Πολύ αργά, την πάτησα!)

7. Σε υπνωτικό χάπι:
'Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία'. (Βαριά η επιστήμη για μας τους αδαείς)

8. Σε φωτάκια Χριστουγέννων με μεγάλα γράμματα:
'Μόνο για εσωτερική και εξωτερική χρήση'. (Κι εγώ που έλεγα να τα φυτέψω στο περιβόλι...)

9. Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν με αυστηρό ύφος:
'Φορώντας αυτή τη στολή δε μπορείς να πετάξεις'. (Εδώ δολοφονείται η μεγαλύτερη παιδική φαντασίωση)

10. Σε πακέτο ξηρών καρπών αεροπορικής εταιρείας:
'Οδηγίες: Ανοίξτε το πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς'. (Χωρίς σχόλια)

11. Σε κουβέρτα από την Ταϊβάν:
'Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες'.

12. Σε καθρέφτη σε δίκυκλο:
'Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου'.

13. Στο καπάκι ενός μπουκαλιού με γάλα (Αγγλία):
'Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο'.

14. Σ ένα σπρέι για έντομα στη Ν. Ζηλανδία:
'Αυτό το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα'.

15. Σε κάποιες χώρες στη βάση του μπουκαλιού της
Κόκα Κόλας
: 'Ανοίξτε απ' την άλλη μεριά'.


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Νοεμβρίου 2006, 22:49
Ποσο λιγο με ξερεις......


Με ξερεις......με ξερεις??????Νομιζεις???Εδω εγω και δε με ξερω και με ξερεις εσυ??Λιγο δυσκολο!Ειμαι αυτο που σκεφτομαι κ ισως (οχι και απαραιτητα βεβαια)αυτο που φαινομαι...Ποσο λιγο με ξερεις......


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


05 Νοεμβρίου 2006, 17:29
Στο ιδιο βαγονι.......-Ευριδικη


Είν' η ανάσα σου ανάσα μου,
οι αναμνήσεις σου δικές μου,
δικές σου εικόνες μες τα μάτια μου,
οι τύψεις σου είναι ενοχές μου.

Κι αν λένε πως σε τούτη τη ζωή,
μόνοι ερχόμαστε και φεύγουμε πιο μόνοι,
εγώ υπάρχω γιατί ζεις κι εσύ
κι όταν φύγεις θα με βρεις στο ίδιο το βαγόνι.

Είναι η σάρκα σου το σώμα μου,
τα όνειρά σου ονειρά μου,
φιλιά δικά σου είναι το στόμα μου,
η μυρωδιά σου άρωμά μου.

Κι αν λένε πως σε τούτη τη ζωή,
μόνοι ερχόμαστε και φεύγουμε πιο μόνοι,
εγώ υπάρχω γιατί ζεις κι εσύ
κι όταν φύγεις θα με βρεις στο ίδιο το βαγόνι....


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
poison_girl
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ



Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/poison_girl

το ημερολογιο μιας πριγκιπισσας(λεεεεεεμε τωρα)






Tags

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...




Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links







Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης