αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Μουσικό Ονειροδρόμιο...
Η ζωή είναι ο δισταγμός μεταξύ ενός ! και ενός ; Στην αμφιβολία, υπάρχει και η .

31 Ιουλίου 2008, 23:01
Παίζουμε με τις λέξεις
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Η πρωταγωνίστρια της σημερινής ιστορίας θα είναι η αγαπημένη μου Spirtoulis !!!{#emotions_dlg.blush}

     Ήταν απόγευμα Κυριακής. Η spirtoulis βγήκε να απολάυσει τον καθαρό αέρα. Πήρε μαζί και το ποδήλατό της. Πήγαινε, πήγαινε και πραγματικά ευχαριστιότανε αυτό που έκανε. Έπειτα από πολύ ώρα αποφάσισε να γυρίσει σπίτι. Διέκρινε, όμως, ένα άνδρα να έρχετε προς την είσοδο του Κουκουτσοχωρίου. Η Siprtoulis γοητεύτηκε από την ομορφιά και τον αέρα που είχε εκείνος ο άνδρας. Αγνόησε την προειδοποίηση της Κουκουτσο-Μαμάς( {#emotions_dlg.tt2}) να μην μιλάει σε αγνώστους, χαμήλωσε ταχύτητα και τον πλησίασε. Εκείνος αμέσως της χαμογέλασε. Τα ρούχα του ήταν αρκετά κομψά και τα φλογερά του μάτια θύμιζαν το βλέμμα των αλχημιστών τότε που φιλοσοφούσαν καθετί συνέβαινε.

- Καλησπέρα σου. Ονομάζομε Κάλντερ. Είμαι ένας καλλιτέχνης. Ένας καλλιτέχνης που βλέπει τον κόσμο μέσα από τα χρώματα.

- Καλησπέρα σας. Είμαι η Spirtoulis . Ζω εδώ στο Κουκουτσοχωρίο. Μήπως μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι ;

- Να, ξέρεις, έμαθα για το υπέροχο αυτό χωριο σας και σκέφτηκα να το επισκεφτώ. Όπως σου είπα τα χρώματα για μένα έχουν μεγάλη σημασία. Κάθε χρώμα για μένα αντιπροσωπεύει κάτι. Σου αρέσουν τα χρώματα ;

- Ναι μου αρέσουν τα χρώματα πολύ ! Μου αρέσει το χρώμα του μεσημεριού. Είναι το χρώμα της χαράς. Και το χρώμα του δειλινού μοιάζει με τα όνειρά μου.

- Τι γλυκό ! Είναι υπέροχο αυτό που μόλις είπες, το ξέρεις ; Σκεφτόμουν να κλέψω μερικά χρώματα από το χωριό σας. Τα χρώματα είναι ζωή ! Και εσείς εδώ ξέρετε να ζείτε σωστά και καλά! Θα χρειαστώ μονάχα έναν καμβά. Και λίγη έμπνευση. Αυτά μου φτάνουν. Δεν θα ενοχλήσω.

- Ναι φυσικά, είπε η spirtoulis ενθουσιασμένη. Ξέρετε πολλά για τα χρώματα ;

     Ο άνδρας τότε την κοίταξε στα μάτια. Έσκυψε και έκοψε ένα υπέροχο λουλούδι. Το λουλούδι ήταν κίτρινο.

- Αυτό το λουλούδι είναι κίτρινο ! Συμβολίζει την αφθονία , τον σεβασμό αλλά και την αναγνώριση.

     Έπιασε ένα καλάμι και στερέωσε πάνω το λουλούδι. Έπειτα της το πρόσφερε. Η spirtoulis κοίταξε τον άνδρα, δέχτηκε το λουλούδι και χαμογέλασε.

- Το χαμόγελο τι χρώμα έχει ; Ρώτησε η Spirtoulis.

- Το χαμόγελο έχει ό,τι χρώμα του δώσουμε εμείς. Το δικό σου χαμόγελο, όμως, είναι άσπρο. Συμβολίζει την αγνότητα και την αθωότητα.

     Ο άνδρας τότε σήκωσε ψηλά το κεφάλι. Γύρισε απότομα και έφυγε. Ένας κρύος αέρας διαπέρασε την Spirtoulis. Κοίταξε προς το μέρος του... Και δάκρυσε ...

 

 

Ευχαριστούμε emmanuella

παίζαμε με τις λέξεις...ΑΦΘΟΝΙΑ ...ΚΑΛΑΜΙ...ΚΑΜΒΑΣ...ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ....ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

 

ΚΑΙ  ΒΕΒΑΙΑ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ  ΤΙΣ  ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ  ΣΤΟ  sillia on air στην  σελίδα  παραγωγών!!!!!!!!


1 σχόλια


26 Ιουλίου 2008, 15:05
Ταξίδι στο δικό μας γαλάζιο...
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Της δίνω ζωή και.... στο χέρι κρατάει το καραβάκι που κάθε φορά ταξιδεύουμε εμείς τα κουκουτσάκια της..!! Στο άλλο χέρι κρατάει προστατευτικά ένα ψαράκι για να μην πέσει σε δύχτια και παγιδευτεί .Το ψαράκι συμβολίζει την ΑΓΑΠΗ μας για ό,τι κάνουμε στο μικρό μας Κουκουτσοχώρι!!!!!!!!!

Οτι γίνεται με υλικό την αγάπη είναι απλά πολύ απλά ΤΕΛΕΙΟ !!!


7 σχόλια


25 Ιουλίου 2008, 17:06
Παράθυρο στην ανατολή
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Είδαμε τον Νότο στην ακριβώς κάτω εικόνα... ας απολαύσουμε και την Ανατολή απο το παράθυρο του demtsek...μια Ανατολή αφιερωμένη στην spirtoulis!!!

Σ ευχαριστούμε dem για τις όμορφες εικόνες που μοιράζεσαι μαζί μας!!!

Απο την όμορφη ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ


11 σχόλια


25 Ιουλίου 2008, 01:37
Παίζουμε με τις λέξεις
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Χμ...Μου τι δίνει όταν δε μπορώ να βρω το ζάρι μου {#emotions_dlg.mad}

Η Marylin θα το πήρε πάλι!! Καλά θα της δείξω εγώ...θα τα πω όλα στον Κάκαλο..(εχμ..μπαρμπαστρουμφ ήθελα να πω {#emotions_dlg.oops})

ΙΔΕΑ!! θα πάω να την πάρω φωτογραφία την ώρα που κάνει μακιγιάζ να μάθω το μυστικό για στρουμφογυριστές βλεφαρίδες!!!{#emotions_dlg.happycrazy}

Ήρθε η ώρα...cheese!!!!!!

Ωχ! Όχιιιι.....{#emotions_dlg.helpsmilie} Έγινε αντανάκλαση του φλας στον καθρέφτη...το δωμάτιο γέμισε χρώματα που με τύφλωσαν...σα να βρίσκομαι μέσα σε ένα καλειδοσκόπιο...{#emotions_dlg.eek}

Και αυτό το χαλί...χάθηκε να είναι μοκέτα που κολλάει στο πάτωμα? Σε χρόνο dt βρέθηκα να κάνω πιρουέτες και ελιγμούς στον αέρα...αλλά η ελεύθερη πτώση ήταν αναπόφευκτη {#emotions_dlg.thumbdown}

 

 

 

Από εκέί και έπειτα...όλα έγιναν σκοτάδι...{#emotions_dlg.excl}

Για αυτήν την εβδομάδα η καλύτερη ιστοριούλα είναι από το κουκουτσάκι spirtoulis και την ευχαριστούμε πολύ!!

Η φωτό αφιερωμένη στην spirtoulis απο demtsek...

Παίζαμε με τις λέξεις ΖΑΡΙ...ΧΑΛΙ...ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ...ΣΚΟΤΑΔΙ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καλή συνέχεια...κουκουτσάκια μου!!!

 

 

 


6 σχόλια


19 Ιουλίου 2008, 13:45
Τρώω κάτι κολλήματα!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Σήμερα Τετάρτη και όπως γίνεται σχεδόν τον τελευταίο καιρό, κάθε Τετάρτη ένα μικρό άγχος το έχω{#emotions_dlg.blush}!!Θέλω να κάνω το καλύτερο για να περάσουμε όμορφα με τα τα άλλα κουκουτσάκια ,που βρισκόμαστε καθε βδομάδα τέτοια μέραSmile!!Εφτιαξα το πρωινό μου καφεδάκι, σερβιρισμένο στη μικρή ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ αγαπημένη μου κούπα, δώρο στην γιορτή μου και αφού ήπια μια χορταστική γουλίτσα άναψα το πρώτο ρημάδι{#emotions_dlg.tt2}!! Ετσι το λέει το κουκουτσάκι Ακυόνι το τσιγάρο με την ελπίδα ότι εγώ θα τρομάξω και δεν θα το ξαναβάλω στο στόμα μου{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol} !!!Μ ένα κλικ βρίσκομαι στον μαγικό μου κόσμο!!! Ενα μεγάλο ΧΑΜΟΓΕΛΟ {#emotions_dlg.biggrin}φώτισε το προσωπό μου!! Ολα τα καλά φιλαράκια συντονισμένα στο radiomusicheaven{#emotions_dlg.walkman}!!Ti καλά...ένα όμορφο ξεκίνημα στην μέρα μου.{#emotions_dlg.thumbup}  Ξαφνικά σαν ΜΑΓΝΗΤΗΣ τράβηξε το βλεμμα μου ψηλά στην σελίδα με μεγάλα γράμματα...ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ{#emotions_dlg.eek}{#emotions_dlg.eek}{#emotions_dlg.eek}.Πάγωσα!!!Τι να συμβαίνει άραγε?Μ ενα κλικ....όλα εδώ μ ενα κλικ λειτουργούν,ειναι το κλειδάκι για ν αλλάζεις διαδρομές , μπαίνω στο αίσχος{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}!!Η καρδιά μου πήγε στην θέση της!!Απλά μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ ήταν που απευθυνόταν σε όσους είχαν ορεξούλα πρωί πρωί να την ακούσουν σε συγχορδία ματζόρε{#emotions_dlg.blink}{#emotions_dlg.wacko}{#emotions_dlg.blink}!!!Εγώ όμως είμαι στην κατηγορία σολίστ{#emotions_dlg.tt2}, οπότε χ και την κάνω!!Μαγικό κλικ στο radiomusicheaven...και ΩΩΩ Θεέ μου{#emotions_dlg.happycrazy}{#emotions_dlg.happycrazy}.....ΔΙΑΚΟΠΗ λέει λόγω αναβάθμισης!!Εεε όχι πάλι ε όχι πάλι!!!{#emotions_dlg.happycrazy}

Σας παρακαλώ αυτές οι αναβαθμισούλες...μήπως θα μπορούσαν να γίνονται ώρες που εμείς κάνουμε παιχνιδάκια με Μορφέα?InnocentInnocent


8 σχόλια


17 Ιουλίου 2008, 12:48
Παίζουμε με τις λέξεις
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

“Κρατώντας την επιστολή στα χέρια, έτρεξε στο δάσος, σε αυτόν τον ονειρικό και απόμακρο κόσμο όπου γινόταν ένα με τα δέντρα, τα νερά, τα πουλιά, τις νεραίδες...Το συνήθιζε αυτό όποτε ένοιωθε πως η τρισδιάστατη πραγματικότητα της κοινωνίας της δεν την χωρούσε. Τώρα ήθελε ποιό πολύ από κάθε άλλη φορά να εξαφανιστεί, να ταξιδέψει στον μαγικό της κόσμο. Ένα χαμόγελο αχνοφάνηκε στα χείλη της καθώς περνούσε δίπλα από το μικρό ποτάμι και ακούγοντας τον ήχο του νερού που σαν κρύσταλλο λαμπύριζε κάτω από τις αχτίδες του ήλιου. Σε αυτήν την όχθη πρώτη φορά είχε δει εκείνο που την τράβηξε σαν μαγνήτης και την μάγεψε. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να το ψάχνει, τίποτα δεν ήταν δυνατόν να το ξορκίσει, καμία διακοπή δεν χωρούσε στα ονειροπερπατήματα του μυαλού της. Προχώρησε κρατώντας το λευκό χαρτί σαν φυλακτό,  σίγουρη πως αυτή τη φορά η αποκάλυψη ήταν μόλις λίγα σύννεφα μακριά...”

Tην ιστοριούλα την έστειλε το κουκουτσάκι

mellia

Ολες οι ιστορίες που γράφτηκαν ,και ήταν πραγματικά πολύ όμορφες ..μπορούμε να τις διαβάσουμε στην σελίδα παραγωγών και στο sillia on air..

Παίζαμε με τις λέξεις ..ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ  ΜΑΓΝΗΤΗΣ  ΔΙΑΚΟΠΗ

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ mellitsa

όλα τα κουκουτσάκια με μια φωνή..

ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΟ..


5 σχόλια


17 Ιουλίου 2008, 05:34
Κου-κου-τσάο!!!
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Απο χτες επίσημα πια το κουκουτσοχώρι μας απέκτησε μια θέση στο χάρτη της καρδιάς μας!!! Διαβάστε τι γράφει η φωτεινή μας επιγραφή !!!Κι αυτό ισχύει!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ....


3 σχόλια


17 Ιουλίου 2008, 05:17
Ευχαριστούμε alkyoni...
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Τα κουκουτσάκια σε ευχαριστούμε πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! που στόλισες το κουκουτσοχώρι μας τόσο όμορφα!!!!!!!!!!!!


1 σχόλια


15 Ιουλίου 2008, 23:06
Πρόεδρε την σκάλααα...!!!
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Αντε και πάλι στο ανέβα κατέβα είμαι συνέχεια αυτές τις μέρες με DEMTSEK..!!!!Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την ημέρα που εμείς οι Κουκουτσοχωρίτες θα υπογράψουμε στο επίσημο βιβλίο του Κουκουτσοχωριού μας....!!!!! Κουκούτσι ναι ...αλλά από τι ΦΡΟΥΤΟ?!!!!

demtsek .... σ ευχαριστούμε !!!

Ολα τα κουκουτσάκια  !!!


1 σχόλια


13 Ιουλίου 2008, 15:49
Mας την πέσανε... οι ΕΜΟ???
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Τι έγινε βρε παιδιά!!! Και ΕΜΟ στο χωριουδάκι μας??

Πρόεδρε ερώτηση!!!!!___είμαστε ανοιχτοί σε κάθε κουκουτσιάς κουκούτσι????????χαχχαχαχχαχχαχα

Demtsek είσαι ...και απρόβλεπτος!!!!..χτυπάς και όταν οι άλλοι χαίρουν ύπνον βαθύ και μακάριον!!!

Πρέπει να σε προσέχουμε..χαχαχαχαχαχα

Σ ευχαριστούμε.

Υ,Γ,,,Τα κουκουτσάκια


8 σχόλια


11 Ιουλίου 2008, 19:19
Mην ακουμπάτε...λερώνει
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Είναι ο αυθεντικός,μην την ψάχνετε για αντιγραφή... και αν ρίξτε  και μια ματιά κάτω δεξιά,θα δείτε και την υπογραφή του καλλιτέχνη!!!

                                                                                                             DEMTSEK

Πρόεδρε καλορίζικος κι ο δεύτερος!!!!

Να τον στερεώσουμε καλά , γιατί αυτός μας ήρθε έτοιμος ...κορνιζαρισμένος.:)))))

Y,Γ Κούκλα η αίθουσα συνεδριάσεων !!!!!!!!!

Ευχαριστούμε DEMTSEK


4 σχόλια


10 Ιουλίου 2008, 10:28
Παίζουμε με τις λέξεις
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

<<Η κουρτίνα στο ψυχρό της δωμάτιο είχε ξεφτίσει.Κρύωνε και δεν είχε τίποτα για να ζεσταθεί.
Θυμήθηκε ''το κοριτσάκι με τα σπίρτα'', που της  διάβαζαν όταν ήταν μικρή για να την πάρει ο ύπνος.Εκείνη όμως ούτε αυτή τη μικρή στιγμιαία φλόγα δεν είχε για να την ζεστάνει ή για να την κάνει να ονειρευτεί.Το χιόνι έξω γινόταν πιο πυκνό και η σκέψη της έτρεξε στο παρελθόν, τότε που χόρευε στον πάγο και όλοι τη θαύμαζαν.Μακάρι να μπορούσε να ξαναχορέψει...ίσως αν περίμενε λίγο να έρθει η άνοιξη με τις όμορφες ηλιόλουστες μέρες να αισθανόταν καλύτερα και να ξαναδοκίμαζε.Θα περίμενε το σύνθημα  που την ειδοποιεί κάθε χρόνο για τον ερχομο της:το ''τραγούδι''του τρυποκάρυδου καθώς σμιλεύει τους κορμούς των δέντρων.Ναι,θα περίμενε..και με αυτές τις σκέψεις αποκοιμήθηκε.Ονειρεύτηκε ότι φορούσε ένα ζευγάρι παγοπέδιλα και γλίστραγε πάνω στα σύννεφα.Μ'αυτό τον υπέροχο χορό υποκλίθηκε στη ζωή και η ψυχή της πέταξε στον ουρανό.>>

 

Αυτό επιλέξαμε εμείς τα κουκουτσάκια  ΤΟ καλύτερο γι αυτήν την εβδομάδα!!!

Το έστειλε ο CROSS μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολυ!!!

Παίζαμε με τις λέξεις..

ΚΟΥΡΤΙΝΑ.....ΣΠΙΡΤΟ...ΠΑΓΟΣ...ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ....ΥΠΕΡΟΧΟ


3 σχόλια


10 Ιουλίου 2008, 05:26
Καλώς μας ήρθατε...
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Φέτος το Κουκουτσοχώρι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους που θα ήθελαν να το επισκεφτούν, και να περάσουν ευχάριστα τις μέρες των διακοπών τους!!

Μουσική,παρεούλα,παιχνίδια,και όλοι μαζί περνάμε τέλεια !!!

Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν στην παρέα μας!!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....κουκουτσοχωρίου ..CROSS

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ...ALKYONI

Tο έργο στηρίζεται απο το μέλος SILLIA

και από όλα τα κουκουτσάκια που μας δείχνουν την αγάπη τους !!!


9 σχόλια


07 Ιουλίου 2008, 23:53
Ενας πίνακας αφιερωμένος με αγάπη
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Hδη τα πρώτα δωράκια από φιλότιμά κουκουτσάκια... που σκοπός τους είναι όχι το κέρδος ,μα πως να στολίσουμε το κουκουτσοχώρι μας , και να γίνει ακόμα πιο όμορφο !!!!!

Ευχαριστούμε το κουκουτσάκι και μέλος μας, DEMTSEK για το όμορφο αυτό δωράκι !!


5 σχόλια


04 Ιουλίου 2008, 12:51
καπέλο ακαπέλα...
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Το μαγικό καπέλο....παραγωγή radiomusicheaven


9 σχόλια


04 Ιουλίου 2008, 12:36
Το μαγικό καπέλο...
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Καπέλο ΟΝ ΑΙΡ...
04 Ιουλίου 2008, 12:34
παιχνίδια μ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ...!!!!
03 Ιουλίου 2008, 11:53
Παίζουμε με τις λέξεις
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο"  

Ποτέ δεν ζήτησα φτερά για νά πετάξω μα κι΄αν μου τα προσφέρανε μ΄ένα ευχαριστώ θ΄αρνιόμουνα. Αυτή που πάντα θ΄αγαπώ είναι η κυρά θάλασσα !! Είναι γιατί κοντά της νιώθω ελεύθερος. Είναι γιατί σμιλεύει υπέροχα ότι ακουμπά. Ακόμα και ένα τούβλο γλυπτό θα στο γυρίσει. Και όταν στήν βάρκα μου θα μπω να ταξιδέψω θα δω στην πρύμη της στραφταλιστό ασημένιο μονοπάτι και η πλώρη της να ακολουθεί τον ματωμένο δρόμο απ΄το στερνό φιλί του ήλιου λίγο πριν δύσει. Αυτή την ώρα θα σκεφτώ τόν λαιμό της , μ΄ένα κοχύλι κρεμασμένο πάνω του.

demtsek

Eίναι το όμορφο κείμενο που μας έστειλε o demtsek και τα κουκουτσάκια τον επέλεξαν σαν τον καλύτερο κουκουτσοχωρίτη..γι αυτήν την εβδομάδα !!!

παίζαμε με τις λέξεις...... φτερά....ευχαριστώ...πρύμη...κοχύλι...και τούβλο !!!


4 σχόλια


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
sillia
Aναστασία Νικολάου " Μουσικό Ονειροδρόμιο"
Στον διαφημιστικό τομέα ραδιοφώνου ....ερασιτεχνικά με το musicheaven !!!
από ΚΟΥΚΟΥΤΣΟ_χώριΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/sillia

Αν θεωρήσω τον εαυτό μου μαγνήτη... με ανησυχεί το ΤΙ ελκύω!!!!
glitter-graphics.com

Anastasia Nikolaou

Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό


Tags

ON AIR ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΟΦΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΙΚΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ "Μουσικό Ονειροδρόμιο" ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επίσημοι αναγνώστες (19)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης