αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
26 Φεβρουαρίου 2016, 09:33
Ο DEOS τα έχει 400
θέματα εκπομπών  

Αύγουστος 2006,
Ο Deos ακούει τον heartbreak-kid να εκπομπάρει, παρασύρεται, ενθουσιάζεται και η εκπομπή "Αφιερωμένο Εξαιρετικά" βγαίνει στον αέρα της Μιουζικχεβενικής κοινότητας με πολλή όρεξη, μουσικές όλων των ειδών, αφιερώματα, καλεσμένους, συνεντεύξεις και ό,τι άλλο τρελό έμπαινε στο κεφάλι του παραγωγού και ήθελε να βγει προς τα έξω, να το μοιραστεί μαζί σας.

Από το Deostudio, πέρασαν πάνω από 100 διαφορετικοί καλεσμένοι, παλιά και νέα μέλη, καλλιτέχνες, συγγραφείς, ηθοποιοί, διαγωνισμοί, έκτακτες στήλες με τη συνδρομή της Linya, της Asp-Irini, του Che, του Ellinara-zontas Stam, την εποχιακή εκπομπή της Mamadeos κι ακόμα περισσότερα μελοσποτάκια και 12σφαιρα, η μουσική παρακαταθήκη της εκπομπής.

Φεβρουάριος 2016,
Ο μιουζικχεβενικός κύκλος της εκπομπής κλείνει σήμερα με μια επετειακή 3ωρη εκπομπή, συμπληρώνοντας αισίως τις 400! Θα θυμηθούμε πολλά μέλη, αστείες και όμορφες στιγμές, θα ακούσουμε αποσπάσματα από μουσικούς που έπαιξαν ζωντανά στο deostudio και όλα αυτά συντροφιά με τη συμμετοχή μιας πλειάδας καλλιτεχνών...ε μελών που θα επισκεφτούν το deostudio.

Συντονιστείτε σήμερα 26/2, 20.00-23.00 στο Radio MusicHeaven γιατί..
..Όχι, δεν υπάρχει τέλος. Ξεκινά ο Δέος, Αφιερωμένο Εξαιρετικά


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης