ελληνική μουσική
online 271·199.720 μέλη

Μουσικοί & συνεργάτες
Τραγουδιστές / τριες (1)
Κιθαρίστες (3)
Πληκτράδες / πιανίστες (3)
Κρουστοί / Ντράμερς (1)
Πλήρη σχήματα (3)
> Πολλαπλές ...ανάγκες! (3)
Στιχουργοί (1)
Συνθέτες (1)
Υπόλοιποι οργανοπαίχτες (1)
Μαθήματα Μουσικής & Χορού
Θεωρία / Αρμονία (1)
Κιθάρα (7)
Κρουστά / Drums (2)
Πιάνο / Πλήκτρα (4)
Φωνητική (2)
Μουσικά όργανα & εξοπλισμός
Ενισχυτές / Πετάλια / Ηχεία / Μικρόφωνα (1)
Κρουστά / Drums (1)
Πιάνα / Αρμόνια / Synthesizers (2)
Άλλα όργανα (1)
Διάφορα
Ενοικιάσεις εξοπλισμού, καλύψεις εκδηλώσεων (1)
Όροι συμμετοχής
αρχική > Μουσικές Αγγελίες > Μουσικοί & συνεργάτες > Πολλαπλές ...ανάγκες!

Αναζητώ έναν μουσικό, ακόμα και αρχάριο για τζαμάρισμα παρέα και φιλία


επιστροφή στην κατηγορία Πολλαπλές ...ανάγκες!

Αναζητώ έναν μουσικό , ακόμα κι αρχάριο για τζαμάρισμα και φιλία . Δεν με νοιάζει το επίπεδο στην μουσική , αλλά να υπάρχει ελέυθερος χρόνος να παίζουμε. Πρέπει ωποσδήποτε να είσαι πάνω από 40 (εγώ είμαι 51) και να μην έχεις άλλες υποχρεώσεις η δεσμεύσεις στο μέτρο του δυνατού πάντα .
Η μουσικη που εμενα τουλάχιστον μου αρεσει να παιζω , είναι ROCK , BLUES , JAZZ , R&B ,FUSSION . Θα ηθελα να κάνω σαφές ότι η Ελληνική μουσική αποκλείεται παντελώς. Εγω λόγω σταθερότητας εισοδήματος, είμαι ΑΜΕΑ έχω το χρόνο και την πολυτέλεια να κάνω αυτό που μου αρέσει(δόξα τον Θεό) ,να παιζω κιθάρα. Αν κι εσύ θέλεις μια παρέα να παίζουμε να τζαμάρουμε να ευχαριστιόμαστε ,και να γινουμε και φιλοι τότε νομίζω θα περνάμε καλά.
Το ξανατονίζω ,μην ενοχλείτε όσοι θέλετε δημιουργία μπάντας , δουλειές και τέτοια κουραφεξαλα . Εμεις θα παιζουμε μονο για την προσωπική μας διασκέδαση και μόνο και για να κανουμε παρεα, και πίνοντας το καφεδάκι μας να μιλαμε για μουσικη , μουσικα οργανα κλπ Αναζητείται λοιπον κιθαρίστας , η πνευστός η πληκτράς .
Στείλτε μήνυμα στο μαιλ μου paschdivision@gmail.com μεσω του Σαιτ η τηλεφωνείστε στο 6974534558 (5-10)μ.μ. Η ευγενεια και καθαρές κι ειλικρινείς εξηγήσεις είναι πάντα οι πλέον αποδεκτές.
Αποκλείονται επίσης όσοι , έχουν αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, παιδιά σκυλιά γατιά, ευπρόσδεκτοι μαγκούφηδες και παράξενοι σαν κι εμένα:)και φυσικα και ΑΜΕΑ
Αποκλείονται επίσης οι γνωστοί δυο τύποι γυρολόγοι των μουσικων σάιτ, με το ίδιο όνομα . Μακρια από εμένα κι οι δυο σας.
Ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι !

Τιμή: 1.00 ευρώ
Τοποθεσία
Προβολές 80
Λήγει σε 9 ημέρες
αποστολέας paschdivision

Σας ενδιαφέρει η αγγελία;
Eπικοινωνήστε με το μέλος paschdivision αφού συνδεθείτε


Μοιράσου το!