ελληνική μουσική
332 online   ·  206.845 μέλη

Γεωργία Νταγάκη & band στα Χανιά

elechrista
Φθασμένος
Chat
26.07.2012, 20:00

 

    

 

Σάββατο 28 Ιουλίου, «Πλάτανος» στους Αρμένους, Χανιά

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια και λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη, μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συναυλία στο Ρέθυμνο στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας, επιστρέφει στην Κρήτη, με σταθμό αυτή τη φορά τα Χανιά, όπου θα εμφανιστεί το Σάββατο 28 Ιουλίου, στον «Πλάτανο» στους Αρμένους.

Νέο πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό τόσο στην Αρχιτεκτονική στην Αθήνα όσο και στο διάσημο Quasimodo Jazz Club στο Βερολίνο, όπου το παρουσίασε για πρώτη φορά, με νέες ενορχηστρώσεις και ήχο που ταξιδεύει εντός και εκτός συνόρων της κρητικής παράδοσης, αποτέλεσμα τόσο των προσωπικών της αναζητήσεων, όσο και των επιρροών της από τις σπουδαίες συνεργασίες της μεσημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως με το Νίκο Ζούδιαρη και το Νίκο Ξυδάκη, αλλά και εκτός συνόρων με το θρύλο της Rock σκηνής Eric Burdon και τον “μοναδικό” Goran Bregovic!!

Η Γεωργία Νταγάκη με τη βαθιά, λυρική φωνή της και την λύρα - αναπόσπαστο κομμάτι της, ερμηνεύει κομμάτια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πρωτότυπες διασκευές σε τραγούδια σπουδαίων συνθετών ...

Ενορχηστρωτής του προγράμματος ο Στέργιος Τσιρλιάγκος (πλήκτρα / wave drum), ένας μουσικός με ενδιαφέρουσες και εναλλακτικές μουσικές προτάσεις, όπως αυτές που μας παρουσιάζει ως συνεργάτης / ενορχηστρωτής της Λένας Πλάτωνος, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά από το 2007 μέχρι σήμερα (Κ. Καβάφης 13 Τραγούδια - Ημερολόγια)

Επί σκηνής :

Στέργιος Τσιρλιάγκος – πλήκτρα / wavedrum- φωνή/ενορχήστρωση
Ιωάννης Βουτσινάς –μπάσο
Κώστας Κιλάζογλου - ηλεκτρική κιθάρα
Έκτορας Κυριάκου-λαούτο,φωνή

Στον ήχο – Πρωτόπαππας Γιάννης


«Πλάτανος» στους Αρμένους, Χανιά, τηλ. 28250 41655

Έναρξη:  21:00http://www.youtube.com/watch?v=QXHZApMbaNc

http://www.youtube.com/watch?v=w91CLw2gkDI

http://www.youtube.com/user/georgiadagaki?feature=results_main

 

Επίσημο site: dagakigeorgia.wix.com/dagakigeorgia

 

επισυναπτόμενα: Dagaki summer web1.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;