ελληνική μουσική
370 online   ·  204.222 μέλη

Κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του μουσικού συγκροτήματος Ο.Μ.Ν.Ι.Α

papanos
Περαστική Νότα
Chat
11.04.2014, 01:02

Το συγκρότημα Ο.Μ.Ν.Ι.Α ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι πριν από 15 χρόνια, με αφετηρία τα Ιωάννινα, έχοντας ως βασικό συντελεστή τον Αλέξανδρο Θεοδωρή, τραγουδιστή του συγκροτήματος, και με την πάροδο των χρόνων ο Φώτης Κασιμάτης, μπασίστας του συγκροτήματος, γίνεται επίσημο μέλος της μπάντας. Οι στίχοι είναι του Νικόλα Κολοκοτρώνη που αποτελεί το τρίτο μέλος της μπάντας, γράφοντας τους τα τραγούδια.

Οι Ο.Μ.Ν.Ι.Α παίζουν σε pop/rock ύφος και έχοντας ζωντάνια, ωριμότητα και αμεσότητα, κουβαλάνε στις αποσκευές τους τη δυναμική, την απλότητα και την αύρα από καλλιτέχνες που έχουμε αγαπήσει, θαυμάσει και τραγουδήσει (Πυξ Λαξ, Μαχαιρίτσας, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Σιδηρόπουλος κ.α.).

Η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά έχει τον τίτλο «Ήρθε η ώρα» και κυκλοφόρησε στις 11/12/2013 από την εταιρεία PROTASIS MUSIC όπου περιλαμβάνει 9 τραγούδια (Οκτώ με ελληνικούς στίχους και ένα με ξένους στίχους).

Για την μουσική τους δραστηριότητα και τα νέα τους, μπορούμε να τα μαθαίνουμε απο την επίσημη σελίδα τους στο Facebook :

www.facebook.com/omniatheband

Το official videoclip τους καθώς τραγούδια και συνεντεύξεις τους, μπορούμε να ακούσουμε απο το κανάλι τους στο Youtube:

www.youtube.com/omniatheband13

[ τροποποιήθηκε από τον/την papanos, 11-04-2014 01:36 ]


#1