ελληνική μουσική
    894 online   ·  210.853 μέλη

    Αποσπάσματα από συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου

    Konstantinosoa
    23.10.2012, 11:14

    «Ερχεται αυτό το μ@λ@κισμένο κράτος αυτό το κράτος της πλάκας έρχεται συνέχεια και σου ζητάει διάφορα τα οποία δεν πρέπει να σου πάρει αλλά δεν έχουνε κι άλλους τρόπους να βγάλουνε χρήματα... Το χαράτσι είναι ένα κόλπο που έχει στηθεί με την ΔΕΗ διότι το κράτος από τα κτίρια που έχει και από διάφορες υπηρεσίες, χρωστάει στη ΔΕΗ πάρα πολλά εκατομμύρια, τα οποία τα παίρνει η ΔΕΗ τώρα μ' αυτόν τον τρόπο... Δεν σου πληρώνω βρε κάτι που δεν σου χρωστάω κερατά, αληταρά του κερατά. Δε σου δίνω τα λεφτά που θες να μου πάρεις από την τσέπη μου νταηλίκι, κοπρίτη». 


    «Η Χρυσή Αυγή είναι απόφαση μιας μερίδας του λαού και θα πρέπει να τη σέβεστε. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει κάτι και γιατί σε λίγο στην Ελλάδα έτσι όπως πάει οι Έλληνες θα γίνουμε μειονότητα οι Έλληνες».

    «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου λέει τίποτα σαν πρόσωπο, σε κάποια συμφωνώ σε κάποια άλλα διαφωνώ».

    Για τους λαθρομετανάστες και το ΣΥΡΙΖΑ ο Νότης αρκέστηκε να πει: «Στην αριστερά δεν ντρέπονται λίγο»;


    jorge
    23.10.2012, 11:51
    Έχουν πλάκα όλοι αυτοί, καθώς ενώ περιγράφουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, βρίζουν το κράτος, φτύνουν τα χαράτσια και τους πολιτικούς, στο τέλος φταίνε πάντα οι μετανάστες. :)
    Konstantinosoa
    23.10.2012, 11:59

    Αν και το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η φοροδιαφυγή αλλά η διαφθορά, η οικογενειοκρατία και το προσκύνημα στους ξένους οίκους ένθεν και ένθεν, καλά θα ήταν ο χώρος της διασκέδασης να έκοβε περισσότερες αποδείξεις..... Το χαράτσι σχεδόν κανείς δεν θα έπρεπε να το πληρώνει.

     


    freak
    23.10.2012, 12:23

    Αστοιχειωτο animal.

    Και ασχολουμαστε με εκπομπες επιπεδου συν τοις αλλοις...


    sillia
    23.10.2012, 12:59

    Πολύ ευγενική η δημοσιογράφος ....ήθελε το στριμωγμά του ο Θεόσταλτος !!!!!!!!


    guevara
    23.10.2012, 20:46

    Νομίζω πως δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με Σφακιανακηδες και γενικώς με κάθε ξεχασμένο καλλιτέχνη που επειδή βρέθηκε στο περιθώριο βγαίνει να δηλώσει κάτι που θα κανει τον κοσμο απλά να τον...ξαναθυμηθεί...

    Και επειδή σαν σήμερα γεννήθηκε ο τεράστιος Μάνος Χατζιδάκις παραπέμπω το παρακάτω απόσπασμα ως εμμεση απάντηση σε Γαιτανους και Σφακιανακηδες που καλό θα ήταν να εστιάσουν στη φράση που ξεκινά με το ρήμα ''Περιφρονώ''.

    Ιδού : 

    ''Και τώρα καταστάλαγμα του βίου μου μέχρι στιγμής είναι :

    Α δ ι α φ ο ρ ώ για την δόξα. Με φυλακίζει μες στα πλαίσια που καθορίζει εκείνη κι όχι εγώ.

    Π ι σ τ ε ύ ω στο τραγούδι που μας αποκαλύπτει και μας εκφράζει εκ βαθέων, κι όχι σ' αυτό που κολακεύει τις επιπόλαιες και βιαίως αποκτηθείσες συνήθειές μας.

    Π ε ρ ι φ ρ ο ν ώ αυτούς που δεν στοχεύουν στην αναθεώρηση και στην πνευματική νεότητα, τους εύκολα «επώνυμους» πολιτικούς και καλλιτέχνες, τους εφησυχασμένους συνομήλικους, την σκοτεινή και ύποπτη δημοσιογραφία καθώς και την κάθε λογής χυδαιότητα.

    Έτσι κατάφερα να ολοκληρώσω την τραυματισμένη από την παιδική μου ηλικία προσωπικότητα, καταλήγοντας να πουλώ «λαχεία στον ουρανό» και προκαλώντας τον σεβασμό των νεωτέρων μου μια και παρέμεινα ένας γνήσιος Έλληνας και Μεγάλος Ερωτικός». ''

    Τάδε έφα ο μεγάλος μας Μάνος Χατζιδάκις...τους υπόλοιπους περιφρονήστε τους


    AR-ON
    24.10.2012, 02:39

    Έκανε όμως και την παρακάτω συγκλονιστική δήλωση, η οποία η αλήθεια με προβλημάτισε ιδιαίτερα:


    mary_omikron
    24.10.2012, 09:36
    "Tα γαλάζια του μάτια τα ξανθά του μαλλιά" δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην αποδοχή της αισθητικής των σκούρων αποχρώσεων. Είναι όπως μάθει κανείς απ΄τον καθρέφτη του :Ρ :Ρ
    Konstantinosoa
    24.10.2012, 10:19

    Θα διαφωνήσω ως προς το εξής: Οτι είναι ξεχασμένος. Το πρώτο όνομα στην πίστα είναι και αναμφίβολα και πολύ καλός τραγουδιστής και αρκετά πολύ καλά τραγούδια έχει. Και όχι μόνο αποκλειστικά ερωτικά.

    Η πάστα του σαν άνθρωπος όπως θα έλεγε και ο Άσιμος είναι άλλο καπέλο.

    Είναι γνωστό ότι είναι παγανιστής, πως θεωρεί παντα μη Έλληνα παγανιστή, μη Έλληνα. Βέβαια έχει κατηγορηθεί πως ανήκει και σε μασονική στοά όπως ανάλογα έχουν κατηγορήσει πολλοί και μέλη της Χρυσής Αυγής. Και μιλάει προσβλητικά και αντισημιτικά όταν σχολιάζει τον Χριστιανισμό. Δικαίωμα του να πιστεύει ότι θέλει, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προσβάλει θρησκείες με ανάλογο τρόπο. Βέβαια όταν ο αντισημιτισμός είναι τέτοιου είδους, κανείς δεν ανεβάζει post, γιατί βολεύει να υβρίζεται αυτό που δεν πιστεύουμε, σε αντίθεση με αυτόν που δηλώνει αντισημιτισμό και ανήκει σε ομάδες όπως η Χ.Α.

    Αυτό το χαλάει την αισθητική μου κορυφαίο....δυστυχώς...    


    guevara
    24.10.2012, 10:25

     Και με τέτοιες δηλώσεις εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του ''ανατρεπτικό''; Προφανώς η τσίχλα κόλλησε στον εγκέφαλο...Ας δεχτώ ότι την πρώτη φορά που μίλησε σε κάμερα μπορεί να θεωρήθηκε ''αντισυμβατικός''...τώρα όποτε μιλάει μου θυμίζει ένα σύνθημα που γράφεται συνήθως στους τοίχους και λέει : ''Η σοουμπιζ είναι μαγική...από μηδενικό σε κάνει νούμερο''...

    Επομένως θα κάνω κι εγώ μια δήλωση, κι επειδή η Τάτιάνα δε με βγάζει στην εκπομπή θα την κάνω εδώ:

    Ο Σφακιανάκης μου χαλάει την αισθητική μου!!!!


    Konstantinosoa
    24.10.2012, 10:45

    Είναι μεγάλη κουβέντα το θέμα καλλιτέχνης - άνθρωπος. Μπορεί άριστα ένας κλασσικός απο τους έσχατους ή μέγας μαέστρος να χρημάτισε οπαδός του χ δικτάτορα ή φασίστα.

    Το τί μας χαλάει την αισθητική, είναι επόμενο του τί έχουμε τροφοδοτήσει το αισθητικόν μας. Στην σημερινή ατάλαντη εποχή που ζούμε, πλην όμως με πολλά πτυχία, πολλά χαλάνε την αισθητική μας, αλλά εν τέλει είναι τόσα πολλά, ώστε πράγματα που χθες ήταν αυτονόητα, σήμερα θα τα βλέπαμε ενδεχομένως με συμπάθεια.

    Έβλεπα χθες την δημοσκόπηση του ALPHA και αναρωτιώμουν δεν ρωτάει κανείς ευλογημένος τί σε κάνει να ψηφίζεις το α ή το β κόμμα; Θα ήταν πιο ενδιαφέρον απο τα αποτελέσματα. Αλλά μάλλον είναι επικίνδυνο να ξέρεις το λόγο που ψηφίζει ο Έλληνας το εκάστοτε κόμμα. 

    Και κάτι τελευταίο. Παρά την διαφωνία μου με την ηγεσία του Κ.Κ.Ε, τείνουν να το εξαφανίσουν απο τα κανάλια, τα δημοκρατικά που κατα τα άλλα κόπτονται για το φασιστικό φαινόμενο... 


    Konstantinosoa
    24.10.2012, 11:13

    Δηλώσεις για το θέμα έκανε η κόρη του Μανώλη Ρασούλη Ναταλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

    «Σφακιανάκη, χέσε μας κι εσύ. Εσύ που “βιάζεις” την Ιερά Οδό του Σωκράτη και του Πλάτωνα τραγουδώντας αρλούμπες.  Και αφού μιλάμε και για αισθητική, τράβα βγάλε το γυαλί και τον Morrison, γιατί η αισθητική μας παραζορίζεται τα τελευταία χρόνια».


    KIT_KAT
    25.10.2012, 17:26

    "Μου βιάζεται η πατρίδα" είπε εκτός των άλλων (από τους μετανάστες), και όπως πολύ εύστοχα σχολίασε κάποιος στο youtube, "όταν σου πετάνε γαρίφαλα οι φοροφυγάδες δε σου βιάζεται η πατρίδα;"