ελληνική μουσική
    772 online   ·  210.851 μέλη

    Αρνούμαι...ένα τραγούδι - κατάθεση από την ψυχή μας..

    THANOS35
    02.07.2015, 13:53

    Με το σύνθημα "ΟΧΙ" στη διχόνοια.. και με την πεποίθηση ότι όλοι αγαπάμε την Ελλάδα μας... σας παρουσιάζω μία μουσική συνεργασία που προέκυψε μετά το πέρας του Διαγωνισμού, αντανακλώντας τα συναισθήματά μας για την κρίση..και εύχομαι από καρδιάς να σας αρέσει...Ο τίτλος του τραγουδιού.. "ΑΡΝΟΥΜΑΙ"... Ερμηνεία: Άννα Μαρία Μεσσάρη( συμμετείχε στο διαγωνισμό με τις "Φυλακισμένες Ελπίδες") Στίχοι: Βασίλης Πουλημενάκος-Θάνος Χασιώτης Μουσική:Θάνος Χασιώτης(η αφεντιά μου Smile).. με την Ελπίδα ΟΛΑ να πάνε καλά, ανεξαρτήτως τοποθέτησης.

     


    vasilispoul
    02.07.2015, 23:05

    Μια υπέροχη συνεργασία με όμορφους ανθρώπους, τη χάρηκα πολύ και τη χαίρομαι γιατί μιλάει για ό,τι ζούμε! Γεννήθηκε στο τέλος του διαγωνισμού του ΜΗ έτσι απλά και χωρίς πολλά λόγια, η αλληλοεκτίμηση με το Θάνο Χασιώτη ήταν δεδομένη, και η σκέψη να συνεργαστούμε γυρόφερνε εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε τι όμως έχει το δικό του απρόβλεπτο χρόνο για να ανθίσει και να γίνει πραγματικότητα.

    Η Άννα-Μαρία Μεσσάρη με την ευαισθησία και το συναισθηματισμό στη φωνή της έδωσε τα στοιχεία που χρειάζονταν για να αναδειχθεί μαζί με την καλλιτεχνική φροντίδα της Καλλιόπης Ηλιοπούλου (Calliope) που έπαιξε κλασσική κιθάρα και έκανε φωνητικά. Μπράβο σε όλους για το τόσο δυνατο σαν κραυγή ψυχής τραγούδι!

    Βασίλης Πουλημενάκος

    [ τροποποιήθηκε από τον/την vasilispoul, 02-07-2015 23:05 ]


    KRISTHESS
    03.07.2015, 00:24

    Πάρα πολύ όμορφο κομμάτι!!!! Και εξαιρετική ερμηνεία επίσης! Μπράβο σας παιδιά ..συγκινητικό!


    onia
    04.07.2015, 11:42

    Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους συντελεστές που μου το εμπιστεύθηκαν. Είναι συγκινητικό στις δύσκολες μερες που διανύουμε να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε σένα και που ''μπλέκουν'' τις ιδέες και τα όνειρα τους με τη φωνή και τα δικά σου όνειρα.Νιώθω τυχερή που ήρθα σε επαφή με τέτοιους ανθρωπους και που όλοι μαζί ενωθήκαμε για να φτιάξουμε κάτι που όντως βγήκε κατευθείαν μέσα απο την ψυχή μας. ;) 


    onia
    04.07.2015, 11:43
    Ευχαριστούμε πολύ KRISTHESS!! να σαι καλα!! :)
    vasilispoul
    04.07.2015, 12:21

    Ευχαριστώ κι εγω Kristhess από τη μεριά μου για τα καλά σου λόγια!

    Όπως λέει και η Onia μπλέξαμε ιδέες και όνειρα χαμένα στο δρόμο αλλά και μελλοντικά, πλέκοντας αυτο το τραγούδι και δίνοντας ό,τι καλύτερο έχει ο καθένας. Αν μη τι άλλο με τέτοιους συνεργάτες υπάρχει ακόμα ελπίδα.

    "Δώσμου δυο λέξεις να κρυφτώ.. κι ανθρωπους να ελπίσω..

    Δώσμου τη δύναμη να πω.. ζωή σε θελω πίσω.."

    [ τροποποιήθηκε από τον/την vasilispoul, 04-07-2015 12:21 ]