ελληνική μουσική
    672 online   ·  210.861 μέλη

    ΕΡΙΚ ΜΠΑΡΝΤΟΝ: «Τραγουδώ κομμάτια της ζωής σας»

    vouliakis
    31.07.2005, 02:23
    - Ποια η γνώμη σας για την ροκ εν ρολ σκηνή σήμερα, έχει αλλάξει πολύ;

    «Μπορεί το εξήντα το ροκ εν ρολ να ήταν μια επαναστατική δύναμη. Τώρα η λέξη επανάσταση έχει χάσει το νόημά της, τη χρησιμοποιούν για να διαφημίζουν αυτοκίνητα. Οσο για την ροκ εν ρολ σκηνή, δεν ασχολούμαι. Προτιμώ να φτιάχνω και να κυκλοφορώ τα άλμπουμ μου μόνος μου σε μια ανεξάρτητη εταιρεία. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερος από παλιά, έχω πλήρη έλεγχο στη μουσική μου και παραδόξως δεν χάνω χρήματα - το τελευταίο μου άλμπουμ "My Secret Life" πουλάει αργά αλλά σταθερά. Σημαντικό αν σκεφτείς ότι δεν έχω πάρει φράγκο από τις επιτυχίες των Animals».



    Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Eric Burdon στον Δημήτρη Αναστασόπουλο (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 31 Ιουλίου 2005). Ανάμεσα σε άλλα, ανακοινώνει την κυκλοφορία του "Athens Traffic", ενός νέου άλμπουμ με ηχογραφήσεις μιας σειράς από συναυλίες στην Ελλάδα...


    tdm900
    01.08.2005, 18:56
    Σάββατο βράδυ στην Πρέβεζα...Ένας μοναδικός Burdon, μέχρι τις 11.45 όπου και το συγκρότημα αποχώρησε εξαιτίας μιας μπύρας που έφυγε από το κοινό και χτύπησε στο κεφάλι αυτόν το μοναδικό ερμηνευτή.Πόσο κομπλεξικοί μπορούμε να είμαστε ρε παιδιά? (τα σχόλια δικά σας...)