ελληνική μουσική
    663 online   ·  210.857 μέλη

    Καλή χρονιά με μηνύσεις για τον Michael Jackson

    ageras
    09.01.2006, 13:52
    Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η νέα χρονιά για τον Μάικλ Τζάκσον. Ο Μάρτιν Ντάινς, ιδιοκτήτης κτηνιατρείου που φρόντιζε τα ζώα του Pop αστέρα στη Neverland, διεκδικεί 91,602 δολάρια, κατηγορώντας τον διάσημο τραγουδιστή για ασυνέπεια ως προς τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
    Ο Μάρτιν Ντάινς, κτηνίατρος που φρόντιζε τα pets του Μάικλ Τζάκσον, είχε βοηθήσει τον τραγουδιστή να προσθέσει στον μίνι ζωολογικό κήπο ζώα όπως ελέφαντες, ουραγκοτάγκους, φλαμέγκο και καμηλοπαρδάλεις! Ο Ντάινς συνεχίζει ακόμα να περιποιείται τα ζώα που άφησε πίσω του ο Τζάκσον, μετακομίζοντας στο Μπαχρέιν όπου ζει εδώ και λίγους μήνες. Η νέα δίκη ορίστηκε για τις 2 Μαΐου.

    Κρίμα....Κάποτε ήμουν φανατίλα με τον Jackson και τώρα απλά λυπάμαι για την κατάντια του!!!!!


    Πηγή:rockroll.gr

    Live and let live





    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : vouliakis στις 10-01-2006 01:53 ]
    επισυναπτόμενα: 34.michaelJacks.jpg 
    kalouka
    09.01.2006, 14:20
    η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο
    doritsa78
    09.01.2006, 14:47
    Απο που ξεκινησε και που κατεληξε.Ας προσεχε.
    xifomaxos
    09.01.2006, 15:28
    Και εγώ το ίδιο ageras. Αλλά οι kalouka και doritsa έχουν απόλυτο δίκιο
    ageras
    13.01.2006, 13:15
    Νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει ο Μάικλ Τζάκσον ύστερα από καταγγελίες 20χρονου αγοριού ότι τον κακοποίησε ο Τζάκσον όταν ήταν μικρός. Ο νεαρός υποστήριξε ακόμα ότι ο Pop αστέρας τον πίεσε να κάνει κοσμητική εγχείρηση και πως έκλεψε ιδέες του για τραγούδια.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νεαρού τα παραπάνω συνέβησαν στο διάστημα μεταξύ 1987 και 1999. Επίσης ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι ο πελάτης του πήγαινε στα σπίτια του Μάικλ Τζάκσον από όταν ήταν 2 ετών μέχρι 14, ότι κακοποιήθηκε από αυτόν δύο φορές αλλά και ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο νεαρός έκανε κοσμητική επέμβαση”.

    Πηγή:rockroll.gr
    ageras
    19.06.2006, 09:46
    Ακόμα μία αγωγή κατά του Michael Jackson

    Η τραγουδίστρια Helen Harris-Scott κατηγορεί τον superstar της Pop ότι την παρενόχλησε και απείλησε πολλές φορές τη ζωή της..

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Harris-Scott, αφού η ίδια επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει το θαυμασμό της, ο Michael Jackson προσπάθησε πολλές φορές να τη σκοτώσει.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην αγωγή που κατέθεσε η τραγουδίστρια, η Harris-Scott ισχυρίζεται ότι ο Michael Jackson αχρήστευσε τα λάστιχα του αυτοκινήτου της και "πείραξε" τα φρένα, ενώ οι βοηθοί του τοποθέτησαν μια συσκευή ανίχνευσης στο όχημα.

    Ακόμα, η τραγουδίστρια διατείνεται πως συνεργάτες του Michael παρακολουθούσαν το τηλέφωνό της και πως "οργανωμένοι εγκληματίες με παρακολουθούσαν στο σπίτι μου στο Los Angeles και του έδιναν αναφορές".

    Η Harris-Scott ζητά αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον "Βασιλιά", αλλά και μία δημόσια συγγνώμη, ενώ η εκπρόσωπος του Michael Jackson, Raymone Bain, αρνήθηκε να κάνει σχόλια, λέγοντας απλά πως "Τα θαύματα ποτέ δε σταματούν να με εκπλήσσουν."

    Πηγή:mad.tv



    επισυναπτόμενα: micjack.jpg