Γειά σας παιδιά!Λοιπόν,έχω δει αρκετούς καλλιτέχνες live και το ρεκόρ των λαθών σε στίχους το κατέχει ο...Μιχάλης Χατζηγιάννης!Μάλιστα,στον δίσκο του "LIVE" έχει ηχογραφηθεί και ένα τέτοιο λάθος(πρέπει να 'ναι παραπάνω αλλά αυτή τη στιγμή αυτό θυμάμαι):στο τραγούδι "Χάνω τον έλεγχο" ο στίχος κανονικά λέει "Χορδές που σκούριασαν,δεν παίζονται οι ελπίδες,ούτε τα όνειρα κι οι ευχές" ενώ ο Μιχάλης τραγουδάει "Χορδές που σκούριασαν,δεν παίζονται οι ελπίδες,ούτε τα όνειρα για μας"...Τι σχέση έχει το "κι οι ελπίδες" με το "για μας";Γενικά στα δεκάδες lives του που έχω πάει,έχω ακούσει πολλά λάθη που με κάνουν και μπερδεύομαι και εγώ η ίδια,θα με κάνει να ξεχάσω τους μιχαλοστίχους που ξέρω!Π.χ. λέει 2 φορές την ίδια στροφή,αλλάζει σειρά στα λόγια...
Και για να μην παρεξηγηθώ,εγώ τον Μιχάλη τον λατρεύω με ή χωρίς λάθη...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ(και η τελειότητα έχει τα λαθάκια της!)!!!
Και τεσπά και εγώ προσωπικά,επειδή είμαι ντροπαλή(όποτε το θυμηθώ ντρέπομαι,έχω τη φήμη της τσαούσας!),σε ένα μια συναυλία που είχαμε οργανώσει μια παρεούλα και έτσι,είπα ένα τραγουδάκι-ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΑ;Από το άγχος μου μη φαλτσάρω,μη...,μη...,μη...,μη... τραγουδούσα μηχανικά,τόσο μηχανικά που δεν ήξερα τι έλεγα,δεν άκουγα τι έλεγα...Και τελικά έλεγα 2 στίχους επί τρεις φορές.Πολύ γέλιο...ρήξανε όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί...
"If I lay here,If I just lay here,would you lie with me and just forget the world?Forget what we're told,before we get too old,show me a garden that's bursting into life.":"Chasing Cars"-Snow Patrol
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Phoenix_Of_The_Dark στις 23-02-2007 22:34 ]