ελληνική μουσική
139 online   ·  209.027 μέλη
αρχική

Μουσικός Χάρτης Αθήνας

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
 Στο χάρτη εμφανίζονται...
Μουσικές σκηνές, bar

Ωδεία, Μουσικές Σχολές

Συναυλιακοί Χώροι

Μεζεδοπωλεία με liveΠροσθέστε τη δική σας επιχείρηση (click)


Καταχωρήστε την επιχείρησή σας.
O Μουσικός Χάρτης Ελλάδας αφορά οποιαδήποτε μουσική επιχείρηση (live stage-club, κατάστημα μουσικών οργάνων, cafe-bar, ταβέρνα, μεζεδοπωλείο, ωδειο, μουσική σχολή κ.α.). Η επιχείρηση καταχωρείται στον χάρτη και έτσι, όποιος επισκέπτης του MusicHeaven ψάχνει πχ κάποιο live stage ή κάποιο Ωδείο κοντά στην περιοχή του, μπαίνει στον Μουσικό Χάρτη και επιλέγει την πόλη του, πχ την Αθήνα. Εκεί βλέπει πάνω στον Χάρτη τα σημεία που υπάρχουν live stages ή Ωδεία.

Τα σημεία αυτά εμφανίζονται με έντονες κουκκίδες και έτσι ο επισκέπτης-ενδιαφερόμενος βλέπει ακριβώς που βρίσκεται η επιχείρηση, και εκτιμά τις κοντινές στάσεις Μετρό και τα πιθανά σημεία παρκαρίσματος. Επίσης, με τη βοήθεια του mouse, ο επισκέπτης μπορεί αμέσως να δει επιπλέον πληροφορίες για κάθε μία από τις επιχειρήσεις, όπως ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο, fax και μια περιγραφή της επιχείρησης. Και link προς το website της, αν υπάρχει.

Το λογότυπο της επιχείρησης τοποθετείται κάτω από το Χάρτη, ώστε η διαφήμιση να είναι ακόμα πιο έντονη.

Για να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας, συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά σας.
ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αν ενδιαφέρεσθε να καταχωρηθεί η επιχείρησή σας στον Μουσικό Χάρτη Ελλάδας του MusicHeaven. Θα την εξετάσουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με οδηγίες για τον τρόπο εξόφλησης και την αποστολή των στοιχείων και του λογοτύπου σας.

Κόστος προβολής
6 μήνες120 €
12 μήνες200 €


Ονοματεπώνυμο
Επιχείρηση / Επωνυμία
Web site (προαιρετικό)http://
Email επικοινωνίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Παρατηρήσεις / Ερωτήσεις

Αυτά τα διάβασες;