-Θα φυγεις μοναχη:
https://www.youtube.com/watch?v=GSRtT8AtjqELink
Απιστευτη χροια.............ποιος ηρθε?????
Σε συγκριση με ποιον???Αν δεν εχεις ακουσει τιποτε αλλο στην ζωη σου ,ισως.Εχω ακουσει αρα πολλες φωνες,επαγγελαματικες και μη,απο το μπανιο μεχρι την σκηνη...εδω ερχεται και το στοιχειο της υποκειμενικοτητας...εκτιμω πολυ στη χροια τοθυ Βασιλη το γεγονος οτι ειναι βαθια,μπασσα,αλλα ταυτοχρονα οχι σκληρη...ακομη κι οταν ΦΩΝΑΖΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΔΕν εχω βρει τις ιδιες αρετες σε αλλον καλλιτεχνη κι εχω ακουσει παμπολους...Θα θελα ομως να ακουσω κι εγω τη δικη σου αποψη πανω στο θεμα...ποιος καλλιτεχνης θεωρεις οτι εχει ωραια,μαλλον οχι απλα ωραια,αλλα υπεροχη χροια?
Αλλα και οταν δεν εχεις τραγουδησει και τιποτε αλλο 40 χρονια παρα μονο τα δικα σου.
Ε τοτε...... αλι και τρισαλι.Ισως να χρειαζεται μια ανανεωση το ρεπερτοριο του?(τι ισως...συμφωνω πως πια ο Βασιλης δεν ειναι παραγωγικος και πως αο ενα σημειο και μετα τα τραουδια που ερμηνευσε καταντησαν γραφικα)Ισως να του το επεβαλλαν οι δισκογραφικε εταιριες?Ισως να νομισε οτι αυτη η συνταγη θα συνεχισει να 'πουλαει' στον κοσμο?Παντως οι δυνατοτηες που εχει φανηκαν οταν μοιραστηκε ρεπερτοριο με αλλους καλλιτεχνες οπως πχ Ναλαρα...
Να σου φτιαξω εγω φραπε να τρελλαθεις.30 χρονια τον κουναω.(τον φραπε.Μην παρεξηγηθω)
Αν μου πεις εσπρεσσο επαιξες και εχασες.Στα σιγουρα ολοι ειμαστε ασσοι.Στα αλλα κλαψτα.
Ερμηνευτικα προσοντα.....και ...καποιος να κλεισει το παραθυρο γιατι μπαζει.Δεν μπορει να το εννοεις οτι ο Παπακωνσταντινου δεν εχει ερμηνευτικικα προσοντα...Παρε κι ενα αλλο βιντεακι(αν και οπως ειπα τα βιντεακια ειναι μονο στιγμιοτυπα,ωστοσο μπορουν να σου δωσουν μια γευση)
https://www.youtube.com/watch?v=2V__ZmP6F0g&feature=relatedLink
Εφαμμιλων τονικων δυνατοτητων με Klaus???Ισως.Οταν ο ενας παιζει Ελλαδα και ο αλλος παγκοσμια.Οταν ο ενας φευγει απο το σπιτι του για τρεις ωρες και ο αλλος καθε μερα ειναι σε αλλη χωρα.Καιρος,υγρασια,ζεστη,κρυο,διατροφη κλπ κλπ(ισως οχι τωρα αλλα σε μια ολοκληρη καρριερα και επειδη μιλας για δυνατοτητες φωνης).Δεν εχει σημασια μονο σε πιο γηπεδο παιζεις μπαλλα,αλλα και τι μπαλα παιζεις...
Ακομα και η τελευταια συγκριση ειναι για γελια.Ο billy θα τραγουδουσε καλυτερα τα τραγουδια των Scorpions.XAXAXAXAXAXAXA!!!!!ωραιος ο παιχτης!!!!!!Οπως σου ξαναειπα και παλι...ροτιμω τη χροια του Βασιλη και αντικειμενικα εχει 3πλασιο ογκο απο τον Κλαους...Μηπως εσυ αγαπητε Νικο εισαι εγκλωβισμενος στην ιδεα πως οτι ειναι εκτος συνορων ειναι καλυτερο?Βλεπω μια ξενομανια και μια ελλειψη εκτιμησης για ο,τι ειναι made in Greece?
Οσο για το ποσο πολλα περισοτερα ειναι ο Βασιλης απλα θα γραψω οτι απο την αρχη της καριερας του τραγουδησε διασκευες.Ασιμος(παει αυτος),Λοιζος(παει κι αυτος)Ζουγανελης(ζει και βασιλευει)κλπ κλπ.Μηπως γιατι ολοι αυτοι οι καλλιτεχνες δεν ηταν ικανοι να τραγουδησουν τις συνθεσεις τους?Βλεπε Ασιμος το Κατα κατα καταρεω,βλεπε Ζουγανελης το ΄Φοβαμαι',Βλεπε Λοιζος το Τσε Γκεβαρα...παρολαυτα κι ο Βασιλης εχει γραψει αντικειμενικα ωραια κομματια οπως το 'Σ αγαπω να προσεχεις' στιχοι και μουσικη δικια του!
Στην αρχη της καριερας του ειχε να αντιμετωπισει σχηματα οπως οι socrates,Afrodites child και πολλους πολλους αλλους με πραγματικες γνωσεις στην συνθεση,στιχο,αποδοση και πανω απο ολα ονειρα για καριερα εξω απο Ελλαδα.(μερικοι το καταφεραν).Και παλι ξεφευγεις ελαφρα...εδω οπως ειπα μιλαμε για ΛΑΡΥΓΓΙ και για ΨΥΧΗ...κι οχι για μουσικη ιδιοφυια...εκαστος στο ειδος του...Παρε παραδειγμα το Θαναση Παπακωνσταντινου που για μενα ειναι απο τους καλυτερους συνθετες τραγουδιοποιους...δεν μπορω να τον ακουω ομως με τιποτα...και ουτε εντικειμενικα εχει φωνη...Παρε παραδειγμα το Θανο Μικρουτσικο...του οποιου μαλιστα ο Βασιλης εχει ερμηνευσει αμπολλα κομματια...Θα θελες να τα ακους ομως απο το Μικρουτσικο?
Τοτε ο Βασιλακης ηταν πολυ μικρος(σε καλλλιτεχνικη συγκριση).Μονο οταν εφυγαν ολοι αυτοι απο το προσκηνιο ηρθαν οι μετριοι να συνεχισουν.(και παντα στα σιγουρα)
Μπουλας,Ζουγανελλης,Παπακων/νου κλπ κλπ.Πιστευεις στ αληθεια οτι αυτοι ολοι ειναι για να τους βαλεις στο ιδιο τσουβαλι?Μηπως κι εσυ εισαι προκατειλλημενος στο αντιθετο απο μενα ακρο?οχι του θαυμασμου δηλ,αλλα του χλευασμου?
Ικανοτητα γραφης δεν ειχε ποτε.Ουτε στιχο αλλα ουτε και μουσικης.Μονο ερμηνεια.Εισαι απολυτος παρε μια λιγα απο τα τραγουδια του Βασιλη:-Βικτωρια.
-Σ αγαπω να προσεχεις
-Χαιρετισματα
-Απο μενα το Βασιλη
Ειχε παντα διπλα του ισχυρους μουσικους,συνθετες και στιχουργους που τον εκαναν να δειχνει
μεγιστος μεχρι και τις μερες μας Αγαπητε Νικο...αν δεν εισαι ΦΩΝΑΡΑ οπως ο Βασιλης(και αυτο ειναι κατι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ειδικα αν εισαι μουσικος)πως ειναι δυνατο να ενδιαφερθουν ολοι οι ισχυροι μουσικοι,στιχουργοι,συνθετες που λες κι εσυ για κεινον?Θα επελεγαν λες,ενα μετριο τραγουδιστη?ΔΕ νομιζω!!
Σεβασμο???Τον εχει απο εμενα μονο και μονο επειδη εχει διαρκεια .Αλλα......μεχρι εκει.
Κατα τα αλλα στα σιγουρα και μετριος.Οτι εχει διαρκεια αξιζει.Να ξερεις.
Οπως ο ελληνικος καφες.Κι ο ελληνικος καφες σιγουρα εχει και διαρκεια και αξιζει.Τον πινω κι εγω γλυκο.
Κι εγω φυσικα,ελπιζω καποια στιγμη να τον πιουμε μαζι και να κουβεντασουμε τις μουσικες μας αποψεις!
Με εκτιμηση,Χρηστος